Smilrejser レビュヌ 608

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget god rejse: PÃ¥ opdagelse i Portugal. Fine hoteller og dygtig guide. Gruppe pÃ¥ 19 personer er meget passende. StÞrre grupper dur ikke i forhold til at hÞre guiden. Lille gruppe giver gode mulig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie “Amalfi a la carte”. Vi boede i byen Maiori som ligger lige ud til vandet. Naturen i hele omrÃ¥det er ubeskrivelig smukt - meget bjergrigt. Vi havde kÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fantastisk tur til Portugal 🇵🇹. Med en meget kompetent rejseleder , fik smagt rigtig mange forskellige vine. Fik også en masse historier om landet. Kan kun anbefale denne tur.

䌁業が回答したした

Jeg havde en dejlig tur til Peloponnes med smil rejser. Alt fungerede, fin guide, gode hoteller , super sÞde mennesker. Udflugter gode, men lidt for lange busture og lidt for lidt vandring. Vil klart... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. 旅行業者

圓該䌁業による蚘述

Smilrejser tilbyder kulturelle grupperejser, der gÞr indtryk. Vores DNA er rejser med personlighed. Det er et mix af de rigtige oplevelser, det gode rejseselskab, den autentiske stemning og de gode historier. Hos Smilrejser kender vi vores destinationer umÃ¥deligt godt, og vi er specialister i at tilrettelÊgge rejsen, sÃ¥ du bÃ¥de kommer ned ad hovedgaden og ind ad de rigtige sidegader. Du kan mÊrke vores passion og personlighed allerede ved fÞrste kontakt. Vores dansktalende rejseledere er passionerede og formidler indlevende med hÞj faglighed og godt humÞr. De fortÊller de gode historier, som du ikke kan lÊse i guidebÞgerne. Hos Smilrejser fÃ¥r du rejser med kultur og personlighed. Vi slÃ¥r gerne vejen forbi destinationens mest kendte sevÊrdigheder – men for os er kultur ogsÃ¥ mÞdet med lokalbefolkningen. Det er vinsmagningen hos den lokale vinbonde. Det er det rustikke mÃ¥ltid pÃ¥ det lille, familieejede landbrug. Det er de handlende pÃ¥ det lokale marked. Det er bÞrnenes latter pÃ¥ legepladsen. Det er mÞdet med hverdagen. Dét er rejser, der gÞr indtryk. Smilrejser tilbyder spÊndende rundrejser, klassiske kulturrejser, krydstogter, flodkrydstogter, storbyrejser, langtidsferier, operarejser, gastronomiske rejser, haverejser, vandreferier og meget andet.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

608件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

En helt igennem god og vel tilrettelagt rejse

En helt igennem god og vel tilrettelagt tur.
IsÊr skal fremhÊves en helt fantastisk rejseleder der gjorde rejsen helt perfekt.

Smilrejser からの回答

Hej Per, tusind tak for dejlig feedback fra Vidunderlige Amalfi. Den glÊder både os og rejselederen. De bedste hilsner May

Meget fin rejse til Skotland

Meget flot og indholdsrig rejse til Skotland med en dygtig, velbegavet og engageret rejseleder.

Alt klappede og turen meget velforberedt.
Jeg kan anbefale denne rejse til Skotland
Claus Fischer.

Mange tak Claus for din flotte tilbagemelding. Mange hilsner Charlotte og John

Jeg har vÊret meget tilfreds med at

Jeg har vÊret meget tilfreds med at rejse med Kulturrejser. Rejsen var rigtig godt planlagt og jeg havde fornÞjelsen af en meget kompetent rejseleder.
Jeg vil helt sikkert rejse med Kulturrejser igen😊

Smilrejser からの回答

Hej Maja, velkommen hjem fra Sagnomspundne Skotland. Tusind tak for dejlig feedback. Mange hilsner Mette

SkÞn rejse til det sydlige England med top professionel rejseleder

Jeg har lige vÊret på rejse til det sydlige England. En sÊrdeles veltilrettelagt rejse, hvor vores top professionelle og meget vidende rejseleder, Birgitte Ehrhardt, gjorde det til en skÞn tur med masser af spÊndende og relevant info og stor omsorg for at hver og en af rejsens deltagere fik det ud af det, de Þnskede, og havde det godt.

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ

Smilrejser からの回答

Tusind tak Eva, hvor er det skÞnt at lÊse. De bedste hilsner Birgitte og Charlotte

Dejlig tur hvor alt klappede.

Dejlig tur hvor alt klappede.

2025幎5月23日

Smilrejser からの回答

Hej Jette, hvor er det dejligt at se at Cypern - Afrodites smukke Þ, har vÊret en god oplevelse. Tak for de flotte stjerner! Mange hilsner Isabella

Meget veltilrettelagt program og

Meget veltilrettelagt program og gennemfÞrsel.

2025幎5月22日

Smilrejser からの回答

KÊre Kirsten. Mange tak for dejlig tilbagemelding fra jeres tur med FlÞng Operaforening. Tak fordi I valgte Kulturrejser Europa til jeres tur til Prag. De bedste hilsner Nikolaj

Rejselederen var et stort plus

Rejselederen var et stort plus. TrÊkker rejsen op på 5

2025幎5月22日

Smilrejser からの回答

KÊre Ulla, tusind tak! Hvor er det dejligt at rejsen FlÞng operaforenning i Prag var en god oplevelse. De bedste hilsner Nikolaj

Velarrangeret rejse til Madeira

Velarrangeret rejse til Madeira. Gode ture og dygtig guide.

2025幎5月21日

Smilrejser からの回答

Hej Jens Erik, mange tak for den venlige anmeldelse! Den glÊder os meget. De bedste hilsner Charlotte

Et rejsebureau som holder hvad de

Et rejsebureau som holder hvad de lover.
Gode udflugter
Gode hoteller med god beliggenhed

2025幎5月21日

Smilrejser からの回答

Tusind tak Birthe for denne skÞnne melding efter din rejse til Cypern. Den er vi meget glade for. Mange hilsner fra May

Nyt rejsemål med et godt hotel med en

Nyt rejsemål med et godt hotel med en fantastisk
beliggenhed, direkte til stranden, og i gåafstand
til en mindre by med flere gode spisesteder,
Rejselederen var hjelpsom, underholdene og vidende.
Gode indholdsrige udflugter.

2025幎5月20日

Smilrejser からの回答

Hej Ejvind, tak for skÞn tilbagemelding fra Cilento - det hemmelige italienske Paradis. Mange hilsner Igor og Nikolaj

Dejlig rejse til Toscana

Dejlig rejse til Toscana
Hvor alt bare klappet, 👍fly, turistbus, og lokal tog.
Med en rejseleder (Jon) der havde styr på historien og kunne fortÊlle så man fÞlte at man var tilbage i tiden.

2025幎5月20日

Smilrejser からの回答

Tusind tak Jens for din flotte tilbagemelding. Roserne gives videre til Jon. De bedste hilsner Karina

En dejlig og interessant tur til Bath

En dejlig og interessant tur til Bath med en fantastisk god rejseleder og 5 dage i solskin og forår.

2025幎5月12日

Smilrejser からの回答

Hej Karin, velkommen hjem fra Britisk Idyl i Bath. Tak for din flotte feedback - den glÊder. De bedste hilsner Charlotte

SkÞn rundrejse i Portugal med

SkÞn rundrejse i Portugal med skÞnhedsfejl

2025幎5月7日

Smilrejser からの回答

KÊre Hanne. Mange tak for brugbar tilbagemelding. Vi gÞr vores ypperste for hele tiden at forbedre og holde en god kvalitet på vores rundrejser. De bedste hilsner Charlotte

Glimrende rejsebureau!!!

Glimrende rejsebureau, gode udflugter, kompetente guider,- de lover ikke mere end hvad de holder!

2025幎5月17日

Smilrejser からの回答

Hej Torben, velkommen hjem fra GardasÞens Herligheder og en stor tak for din flotte tilbagemelding som glÊder os meget. De bedste hilsner May

Rigtigt godt rejseselskab

Man får gode oplevelser med dette rejseselskab. Rigtig gode rejseledere.

2025幎5月18日

Smilrejser からの回答

KÊre Connei, tusind tak for din flotte anmeldelse af turen til Azorerne - São Miguel den grÞnne Þ. De bedste hilsner Charlotte

Meget veltilrettelagt rundrejse

Meget veltilrettelagt rundrejse. Kan kun anbefales. Portugal er dejligt land med rigtig mange fine oplevelser.

2025幎5月18日

Smilrejser からの回答

KÊre Andrea, velkommen hjem fra PrÊgtige Portugal. Herfra skal lyde en stor tak for din dejlige tilbagemelding. Mange hilsner Isabella

fantastisk rejse i Piemonte, Barolo

Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse i Piemonte, Barolo. Takket vÊre vores dygtige rejseleder Ole Dyck-Madsen, har vi fået en masse spÊndende oplevelser vedrÞrende italiensk livsstil.

2025幎5月8日
自発的なレビュヌ

Smilrejser からの回答

Hej Ljudmila. Det glÊder os meget at din rejse med os til Piemonte var en god oplevelse. Tak for de flotte 5 stjerner. Stor hilsen Nikolaj og Ole

GardasÞen

En god ferie med mange udflugter og spÊndende oplevelser.

2025幎5月17日

Hej Ulla, tusind tak for denne skÞnne tilbagemelding. De bedste hilsner Nikolaj

Stor ros til Kulturrejser

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig tur til Amalfi kysten. Stor ros til Kulturrejser, som havde styr på det hele. Monika, som var rejseleder, gjorde det rigtig godt. Vi kan kun anbefale Kulturrejser.

2025幎5月16日

Smilrejser からの回答

KÊre alle 4, velkommen tilbage fra Vidundelige Amalfi og tusind tak for denne dejlige tilbagemelding. De bedste hilsner Mette

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。