Helt fantastisk service. Smykke mester.dk havde den bedste pris pÃ¥ den vare jeg var pÃ¥ udkig efter. Jeg kunne afhente forsendelsen i min lokale pakkeudlevering mindre end 48 timer efter bestilling. Vi... ãã£ãšèŠã
Lad vÊre med at kÞbe og returnere hos smykkemester, da du hel sikkert ikke fÃ¥ hele din belÞb tilbage. Jeg kÞbte 2 ringe, som jeg hentede pÃ¥ posthuset kl.13.00 og returnerede samme dag kl.15.00 me... ãã£ãšèŠã
Utrolig nem og hurtig proces. OgsÃ¥ billigt. Selv i disse Corona-tider, blev produktet leveret inden for fÃ¥ dage. Varen var pakket forsvarligt ind, samt fulgte der en instruktion/manual med til uret... ãã£ãšèŠã
Jeg ku i fÞrste omgang ved online kÞbet ikke fÃ¥ den annoncerede rabat, det skrev jeg sÃ¥ i en kommentar. De ringede mig senere op, og gav mig rabatten. Det syntes jeg er Flot service! Der var ogsÃ¥... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Du kan altid kontakte vores kundeservice på kundeservice@smykkemester.dk vores svartid på hverdag er typisk 3-6 timer.
Gammel Kongevej 74 D, 1, 1850, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@smykkemester.dk
- smykkemester.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Perfekt⊠ikke sidste gang ð¯
Mega hurtig levering. Kom flere dage fÞr lovet. Jeg havde bedt om levering inden den 8/1. Varen lovet leveret den 7/1. Pakken ankom den 4/1 â€ïž
Hurtig levering og god pris
Smykkemester sendte den forkerte vare
Smykkemester sendte den forkerte vare, og mangler stadig at svare på min e-mail derom.
Advarsel
Bestilte et smykke, fik ordregodkendelse og straks efter besked om, at varen er udsolgt og ordren annulleret. Jeg havde betalt med mobilpay og pengene var allerede reserveret af smykkemester.dk og jeg har nu brugt timer på at få mine penge
frigivet. Det er stadig ikke lykkes efter 33 dages kamp.
Bank og mobilpay siger, det er firmaet, der skal trÊkke reservationen tilbage, hverken bank eller mobilpay har mulighed for det, men Smykkemester afviser og mener det er banken der skal trÊde til og kommer med diverse undskyldninger, der ikke er hold i. Hold jer langt vÊk fra det firma med jeres mobilepay. Firmaet reagerer slet ikke mere på henvendelser og banken opfordrer til politianmeldelse.
Kan slet ikke advare nok mod at handle i dette firma.

Smykke Mester.dk ããã®åç
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg blev kontaktet straks efter ordre, om lÊngere leveringstid.
Tak til Anika, der gjorde det muligt at jeg kunne få gaven i tide!
Leveringstiden overholdt og prÊcis denâŠ
Leveringstiden overholdt og prÊcis det ur jeg havde bestilt. Forsvarlig indpakning.
Jeg fik ikke kvittering for kÞb pÃ¥ minâŠ
Jeg fik ikke kvittering for kÞb på min mail?
Fik allerede pakken dagen efter
Fik allerede pakken dagen efter - kan varmt anbefales!
Super god oplevelse
Super god oplevelse, fik ikke ordrebekrÊftelsen med det samme, skrev til kundeservice, fik hurtigt svar og en ordrebekrÊftelse ðð» smykket kom 2 dage efter bestilling (bestilling skete en SÞndag aften) sÃ¥ hurtigt levering og super serviceð
Perfekt.:-)
Klar anbefaling fra mig
Meget fine varer, konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering. Klar anbefaling fra mig
Super hurtig og fin hjÊlp ð
fik hvad jeg betalte for
fik hvad jeg betalte for, tak for det
Snydt!!
FÞrst sender de pakken og jeg når så ikke at afhente, så betaler jeg for ny fragt men modtager aldrig noget på at pakken er kommer så den kommer tilbage igen så giver jeg op og Beder om penge retur men har stadig ik fået mine 450kr retur og nu 1,5 måned siden! Har skrevet til dem 2 gange nu omkring hvor mine penge bliver af men har stadig ik fået noget
God service og levering