レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte mandag. Fik samme aften besked fra Burd at de havde pakken registreret men ikke modtaget den. Onsdag er pengene trukket, jeg skriver mail til kundeservice som siger normalt 1times besvarels... もっず芋る

Jeg bestilte nogle varer, som jeg troede ville ankomme samme aften, fordi der netop stod det, da jeg bestilte pÃ¥ hjemmesiden
 Jeg modtog sÃ¥ aldrig mine varer
 de havde Ã¥benbart “sendt med postnord, so... もっず芋る

4. ゞュヌス バヌ
  5. ゜フトドリンク店
  6. 茶専門店

圓該䌁業による蚘述

Danmad startede sin aktivitet som en grossÊlger i Danmark men har nu taget et nyt skridt i retning af at sÊlge kvalitetsprodukter direkte til kunderne, hvorfor vi som sÊlgere har markedets billigste og bedste priser. Vi er en virksomhed, der importerer og sÊlger forskellige fÞdevarer fra hele verden. Vi arbejder hårdt på at have de bedste produkter til overkommelige priser, så vores kunder kan smage og opleve de forskellige fÞdevareprodukter i forskellige kulturer. Vores motto er: "God kvalitet til rimelige priser og direkte distribution til vores kunder".

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

677件のレビュヌ

Pas på med danmad.dk

Pas på med danmad.dk. Når man kommer til at betale er der ingen måde at betale på og vÊrre tvinges man til at afhente på firmaets adresse selvom de selv tilbyder fragt med forskellige fragtfirmaer.
Glad for jeg ikke kom videre.

Mailede dem om problem men i dag kom mailen afvist retur.

2025幎7月22日

Can’t pay literally

Can’t pay literally!
Tried ordering some stuff but there is no place to select payment method, and the error says “you haven’t selected a payment method.”
Seriously who is monitoring this web shop!!!

2024幎8月9日

Payment doesnt work

Payment doesnt work. Website keeps giving weird messages when trying to chek out. Then tried to contact them through on site application which resulted in "there was an error when you tried to send a message". What a joke of a site

2024幎8月1日

Konkurs...

Konkurs...
Jeg undrede mig over at hjemmesiden stadig er oppe at kÞrer, når firmaet er gået konkurs... Få det nu fjernet
Jeg forsÞgte nemlig at bestille varer derinde, den blev ved med at fortÊlle mig der ingen betalingsmuligheder er. Men jeg kan sÊtte penge ind på en ballet, hvilket jeg ikke vil.

2024幎7月10日
自発的なレビュヌ

HÊvede penge, leverede aldrig, ingen kontakt

Bestilte i slut august 2023, til levering (hvilket jeg er sikker på fordi min mand stod ved min side da vi diskuterede hvor han Þnskede at hente pakken eller om vi skulle betale for hj.lev pga. vÊgten) efter de hÊver pengene modtager vi ikke noget.

Ved gennemgang af ordrebeskÊftigelsen kan vi så se deres systemer har sat ordren til afhentning hos dem selv. (vi bor 1 time+ vÊk og kommer ikke hvor de er naturligt)

Jeg har siden start september 2023 forsÞgt at ringe og skrive til dem.
Jeg har lagt flere tlf. beskeder og sendt flere mails om de bare kunne sende min ordre i stedet nu der var en fejl fra deres side (bekrÊftet af at der ikke var angivet afhentningstidspunkt nogen steder som man jfr. deres egen info selv vÊlger ved bestilling og det skal fremgå af ens bekrÊftelse)

Jeg har til sidst skrevet om de bare kunne fÞre pengene retur, men jeg har i 9 måneder stadig ikke fået kontakt eller svar retur.

Spar jeres penge, handel et andet sted

2023幎9月6日
自発的なレビュヌ

Annullerede ordre og mangedende svar

Jeg bestilte varer fr danmad de skrev ordren var klar til at blive sendt nogle dage efter skriver de at ordren er annulleret uden forklaring og at jeg ville få mine penge tilbage. Jeg prÞvet at tage kontakt til hvorfor min ordre er annulleret men Ingen svar på hvorfor den er annulleret og har stadig ikke modtaget mine penge månede efter

2023幎10月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ