ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig god oplevelse at handle hos sneakerkids. Da vores sÞns sko skal opfylde sÊrlige krav kan det vÊre en udfordring at finde de rette isÊr over nettet. Hos sneakerkids har de meget detaljerede fi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super oplevelse at handle med Jer. I er fantastiske og dejlig produkter. Rigtig god. hjemmeside.
Helt igennem fantastisk lÊkre varer og en kundeservice man kun finder meget fÃ¥ steder! Bestilte sko, der viste sig at vÊre for store og gennem god rÃ¥dgivning og ekstra mÃ¥l af sko og fÞdder gennem te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sneakerkids Copenhagen er en online sneakershop med bÞrnesko/sneakers til bÞrn i skostÞrrelser fra 16-40. På sneakerkids.dk finder du et kÊmpe udvalg i sneakers til bÞrn fra kendte og populÊre mÊrker, som adidas Originals, New Balance, Nike, Puma, Reebok Classic og Vans.
é£çµ¡å
Torvet 25, 1 sal, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- info@sneakerkids.dk
- sneakerkids.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super oplevelse at handle med Jer
Super oplevelse at handle med Jer. I er fantastiske og dejlig produkter.
Rigtig god. hjemmeside.
Rigtig hurtig levering.
Rigtig hurtig levering.. det sÊtter jeg meget pris pÃ¥ ð
Hurtig ekspedition
Jeg kunne allerede hente skoene dagen efter, de blev bestilt
Modtog pakken dagen efter bestilling
Godt udvalg og meget hurtig levering
Super hjemmeside og hurtig levering
Flotte sko
Flotte sko, nem hjemmeside, hurtig levering! 5 âïž
Kvalitets varer og sindssyg god service
Sindssyg hurtig levering og knivskarpeâŠ
Sindssyg hurtig levering og knivskarpe tilbud! Ikke sidste gang jeg kÞber herfra!
Har handlet hos Sneakerkids flereâŠ
Har handlet hos Sneakerkids flere gange,kan kun anbefale at handle der, hurtig ekspedition og levering,flotte varer ,kun de bedste anbefalinger herfra ððð
Hurtig levering, af meget flotte produkter til en fornuftig pris. Kan varmt anbefales!!
Overskuelig og god webshop
Overskuelig og god webshop, hurtig fragt og intet bÞvl.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her ð€
Det er den hurtigste leveringðððð
Det er den hurtigste levering, af bestilte varer....Min datter har fÃ¥et puma sneakers i sÞlv/turkisblÃ¥....ðð𥰠Bestilte tors eftermiddag fra jeres lager i KÞge pÃ¥ syd sjÊlland, lÞrdag formiddag hentede jeg pakken hos Fĺūgger farver i det nordligste jylland, Skagen....WAAAUV Express fart der var pÃ¥...Tak...ðžðžð Min 7 Ã¥rige datter er sÃ¥ mega glad....Og sÃ¥ er faderen ogsÃ¥ jo....ððž
Hurtig levring
Hurtig levring, gode priser og lÊkre kvalitetsvare
Ingen fejl eller mangler
Ingen fejl eller mangler. Levering til den opgivede tid, alt er godt :)
Hurtigt og nemt ð
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, har fået pakken dagen efter jeg bestilte varerne
Super service ðð
God pris og hurtig levering
Hurtig service
Hurtig service
Hurtig service og varerne som forventede.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ