レビュアーのコメントを見てみましょう
Sneakers Era har det fedeste udvalg af sko til super gode priser. Derudover er der hurtig levering, god kundeservice og jeg følte mig tryg igennem hele købet! Kan kun anbefale at købe derfra! Jeg... もっと見る
Fantastisk oplevelse hos Sneakers Era! Sneakers Era har et bredt udvalg af sko til enhver lejlighed, og hjemmesiden er nem at navigere. Servicen er fantastisk – hurtig levering og god kundesupport.... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Sneakers Era er en virksomhed der bestræber sig efter at levere eksklusive sneakers fra brands som Nike, New Balance, Adidas uden at kunden skal frygte for, om de er ægte. Sneakers Era giver dig muligheden for at købe sko, der kan være svære at få fat i.
Bytoften 13, 8240, Risskov, デンマーク
- sneakersera.help@gmail.com
- sneakersera.dk
Mega god service!
Mega god service!
Sneakers Era hjalp mig med at finde noget fede Nike sko jeg havde ønsket mig. Det gik hurtigt og prisen var meget bedre end andet jeg havde set på.
Kan varmt anbefales
Top 10 service
Kundekontakten spillede hele vejen igennem, fra start til slut. Rigtig gode priser også. Fik god rådgivning og Løbende opdatering på min levering! Helt klart en hjemmeside jeg ville anbefale og selv købe fra igen!🔥
Fremragende serviceoplevelse
Sneakers Era hjalp mig med at finde lige de sko jeg ønskede til den bedste pris - alt i alt var kundeservicen helt i top! Leveringen var hurtig, og jeg fik julegaverne i hus. Her handler jeg helt sikkert igen
Købte et par hvide forces i november
Købte et par hvide forces i november. 10/10, hurtigt, nemt og billigt
God handel, Anbefaler !!
Jeg havde en rigtig fin oplevelse. Modtog mine nye sko mega hurtigt, og er ellevild med dem!!
Virkelig god service
Virkelig god service. De fik et par sko hjem til mig der ellers var udsolgt andre steder, og sørgede for at det hele var i orden før jeg fik dem. Der var god kommunikation og hurtig svartid gennem hele processen. Kan helt klart anbefale!
Super god hjemmeside der gør det trygt at handle
Sneakersera er en super god hjemmeside med masser af sko at vælge imellem. Jeg ville bestille et par sko, jeg ikke kunne finde, så jeg skrev til kundeservice. Det viste sig, at de faktisk var der, jeg kunne bare ikke finde dem – men kundeservice var super hjælpsomme og guidede mig hurtigt. Leveringen var også lynhurtig. Kan helt klart anbefales!
God oplevelse og god service hele vejen…
God oplevelse og god service hele vejen igennem!
Fremragende og ingen scams her!
På sneakers era finder du alt som du skal bruge for at stå skarpt til alle års sæsoner.
Hjemmesiden som du kommer ind på er let tilgænelig for alle, og du kan derudover også finde sko som er trendy hvis ikke du er et sneaker head. Derfor er du sikker på at stå skaprt, så længe du bare finder noget til din stil.
Der slet ikke noget at være bange for med levering og scam her, alt køre som det skal og du har mulighed for at kunne betale med alle tjenester.
Inde på siden køre de os nogle fantastiske priser, så hvis du så står og er broke behøves du ikke engang at gå ind på udsalg som de også har, du kan bare bladre ned på siden og finde noget som du synes passer til dig.
Alt i alt en 5/5 herfra, kan kun anbefale sneakers era!
5/5 oplevelse!
Skulle bruge et par Nike AF1. Prisen er skarp, hjemmesiden er nem at navigere på! Betalingsmulighederne er gode, og man kan hurtigt få lagt sin ordre.
Hurtig levering! Absolut en 5/5 oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg køber sko herfra.
10/10 service
De skaffede et par "Nike Medium curry" til mig, selvom de ikke havde dem på lager. Og leveringstiden var stadig kun omkring 10 dage, der var fuld gennemsigtighed gennem hele processen. Servicen og kunden behov var i toppen, ville 100% bruge dem igen.
Fik nogle super lækre sko til en god…
Fik nogle super lækre sko til en god pris. Farten på leveringen var sindsyg!
Nemmeste skokøb nogensinde
Nemmeste skokøb nogensinde!
Jeg har haft en super fed oplevelse med at købe sko hos sneakers era!
Hjemme siden er nem at navigere og udvalget er bredt. Her køber jeg mine sko fremover
Super service og gode priser!
Sneakers Era var en kæmpe hjælp, da jeg skulle finde de rigtige sko til en god pris. De hjalp med at finde de bedste tilbud og sørgede for, at jeg fik mest for pengene.
Kundeservicen var i top, og leveringen var hurtig. Kan klart anbefales!
5/5 stjerner!
Trustpilot エクスペリエンス