レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ainda estou a aguardar a encomenda Sneaxlab - S7369LAB, há mais de um mês, inadmissível, e nem sequer respondem aos meus e-mails, uma vergonha. Leva-me a crer que o site vende artigos falsos, que nã... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 67ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

They are mf scammers I bought a pair of

They are mf scammers I bought a pair of shoes the original usually 110 euros and I found it for 77 euros sale here , when I got the shoes it was literally fake and damaged . When I tried to return it they asked for pictures when I showed them the pictures they responded after 3 weeks saying u can pay for your return urself i didnt care actually but then they said u already passed the 2 weeks return 🥎

2026幎9月19日

Corrupt

Na x weken contact gehad met klantenservice. Ze hebben bewijs van nep zij opgevraagd. Heb ik gestuurd en vervolgens geen enkele reactie meer. Waardeloze profiteurs

2026幎9月17日
5぀星のうち1の評䟡

Ainda estou a aguardar a encomenda

Ainda estou a aguardar a encomenda Sneaxlab - S7369LAB,
há mais de um mês, inadmissível, e nem sequer respondem aos meus e-mails, uma vergonha. Leva-me a crer que o site vende artigos falsos, que não dá a devida assistência, e mais grave não recebi nenhuma artigo, a continuo aguardar a entrega de uns ténis por 73€.

2026幎9月14日

Scam! Avoid!

Scam – Sent counterfeits and now attempting a financial fraud!
Do not buy from this company. My experience has been an absolute nightmare from start to finish:
* I ordered a pair of Birkenstocks. After waiting over two weeks, I received fakes from China. The shoe box had spelling mistakes, and the sizing was at least one size smaller compared to the genuine pairs I already own. When I complained, they had the nerve to claim my original shoes were the fakes!
* I had to pay €9 out of my own pocket to ship the item back. Even though tracking showed it arrived quickly, it took them over two weeks to accept the return and cancel my invoice.
* Now, after the case was closed, they are trying to scam me again. They are falsely claiming they processed a "double refund" and are demanding I pay them back.
* I used Klarna's "Pay in 30 days" feature. I never transferred money from my bank account, nor did I ever receive a cash refund. The original invoice was simply cancelled. After contacting Klarna directly, they confirmed that requesting a second refund on an already cancelled invoice is technically impossible.
This company is running a highly deceptive operation, from selling fakes to fabricating false debts months down the line. Avoid them at all costs!

2026幎9月14日

Oplichters!

Bestelling duurde al 4 weken voordat het er was, schoenen waren te klein. Vroeg me af of ze wel echt waren, volgens Chargpt wel. Teruggestuurd volgens hun reglement en daar hebben ze de doos geweigerd, dus deze werd weer naar mij terug gestuurd. Krijg nu geen contact meer met dit bedrijf. Keiharde oplichting...

2026幎8月31日

FRAUDE Sneax Lab nl FRAUDE

Op 4 augustus schoenen van New Balance besteld. Het bleef ijzig stil. Na aantal dagen mail gestuurd, geen reactie. Nogmaals mail gestuurd. Bestelling wordt klaargemaakt was het antwoord. Weer 3 dagen later, de bestelling geannuleerd. Dit mag volgens de voorwaarden. Niets gehoord. Na 3 dagen een melding van de klantenservice dat ik niet meer kan annuleren, de bestelde schoenen zijn onderweg. Dit duurt nog 3 weken. 25 augustus worden de schoenen geleverd, echter zijn deze veel te klein. Qua uiterlijk lijkt het aardig op New Balance. Dit is duidelijk een nepprodukt. Schoenen direct geretourneerd naar een adres in Ede (en even de track en trace aangezet). Gezien dat ze afgeleverd zijn en direct de klantenservice gemaild. Deze geven na een paar dagen aan dat de schoenen zijn ontvangen en dat ze het geld gaan terugstorten. Dit kan 10 dagen duren. Er gebeurt niets. 7 september weer een mail gestuurd waar mijn geld blijft, 9 september wederom een mail gestuurd en ook 11 september een mail gestuurd. Er komt geen enkel antwoord. Dit riekt zeer naar fraude. Dit is misdadig. Bestel daar dus aub niet. Ik heb mijn les geleerd. Ik blijf ze wel iedere 2 dagen lastig vallen met een mail. Ik wil toch zeker mijn geld terugkrijgen.

2026幎8月4日

SLECHT!

Lange levertijd, ruim 4 weken.
Schoenen te klein, proberen om te ruilen voor een andere maat maar krijg geen gehoor via de klantenservice.
Wilde ze doorverkopen op vinted maar vinted gaf aan dat het om namaak sneakers gaat!

2026幎9月10日

Nooit hier bestellen

Voor het eerst in mijn leven ga ik een review achterlaten omdat ik nog nooit zo'n slechte service heb meegemaakt.
Het duurde ten eerste al drie weken voordat ik mijn pakket van Sneax Lab (bestelnummer: SH4648LAN) ontving. Eenmaal ontvangen (Schoenen Birkenstock Boston) besloten dat ik ze terug wilde sturen (inmiddels al via de officiële Birkenstock website dezelfde schoenen besteld en ook het idee dat dit product niet overeen kwam met die van Sneax Lab, maat viel anders en zool is een andere kleur).
Bij het pakket zit geen retourformulier, die moet je opvragen per mail. Prima, gemaild, dan krijg je als het goed is binnen 48 uur antwoord. Paar dagen later nog eens gemaild en deze week ook nog eens. Ik krijg geen antwoord, er is nergens een telefoonnummer.
Het is jammer dat je niet 0 sterren kunt geven, dit is echt schandalig. Bestel hier nooit, het is zonde van je geld.

2026幎9月9日
5぀星のうち3の評䟡

Eerlijk gezegd geschrokken van deze

Eerlijk gezegd geschrokken van deze recensies en toen meteen mijn bestelling van 3 paar schoenen geannuleerd via een mail naar de klantenservice. Ik krijg na anderhalve week pas een reactie dat de bestelling wel degelijk geannuleerd werd. Het geld is een week daarna netjes teruggestort. Ik kreeg geen automatisch antwoord of dergelijke, dus ik zou alsnog oppassen met bestellen hier. Desalniettemin wilde ik wel eerlijk zijn dat ik wel mijn geld heb teruggekregen.

2026幎9月7日

Levertijden onduidelijk

Ik kreeg geen duidelijkheid over de verwachte levertijd na mijn bestelling, daarom de bestelling geannuleerd. Sneak Lab zei toen dat ik niet kon annuleren omdat het al verzonden was, maar ik heb de bestelling nooit ontvangen. Nu willen ze dat ik betaal voor de geannuleerde en niet geleverde bestelling....

2026幎8月10日
5぀星のうち1の評䟡

Sneaxlab is niet te vertrouwen

Ik hoef niets toe te voegen aan de 53 eerder geschreven reviews. Schoenen besteld, niks ontvangen, meerdere keren contact gezocht, bestelling willen annuleren maar nikssss werkt. Dus geen schoenen, geld kwijt en weer een website die niet te vertrouwen is.

2026幎9月6日
5぀星のうち1の評䟡

Bestelling geplaatst en daarna kreeg ik

Bestelling geplaatst en daarna kreeg ik door dat het een Scam was door de reviews hier. Geprobeerd te annuleren; geen reactie. Ineens waren de schoenen verzonden na 2 weken wachten op enige reactie. Schoenen ontvangen en overduidelijk fake! Nergens reactie op terwijl ik meerdere malen heb geklaagd via de mail en chatbot. Na klagen onder Instagram post kreeg ik ineens wel reactie. Ik moet de schoenen binnen 3 dagen retourneren want de retourtermijn verstrijkt en het is op eigen kosten en moet met track en trace. Nogal wat eisen van oplichters die nepschoenen leveren en bijna 4 weken nergens op reageren. Koop niks hier!

2026幎9月3日

Onbetrouwbaar!!!

Slippers besteld, deze zijn zonder trace pas na 3 weken geleverd. Tijdens deze weken meerde keren contact gezocht met de klantenservice, maar moest maar gewoon afwachten. Na levering is mij een korting toegezegd, deze zou verrekend worden. Helaas is dat niet gebeurd en heeft de klantenservice niet meer op mails gereageerd. Ik bestel hier nooit meer, wat een oplichters. Ook staan ze online als .nl, maar zit het bedrijf in Portugal.

2026幎8月3日
5぀星のうち1の評䟡

Echt de grootste oplichters die er

Echt de grootste oplichters die er zijn. Bestelling duurde super lang, vaak contact gehad met klantenservice (toen al heel onvriendelijk). Bestelling eenmaal binnen ook besloten terug te sturen en nu krijg ik met geen mogelijkheid de klantenservice te pakken om er achter te komen hoe ik het kan retourneren aangezien daar niks over bekend is....

2026幎9月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ