SneglefÊlden レビュヌ 399

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Et rigtig fint sted at handle. Varen ankom hurtigt efter bestilling. Super fint produkt og lavet af fine materialer. De smÃ¥ planter som sneglene plejer at spise i det tidlige forÃ¥r stÃ¥r helt urÞrt... もっず芋る

KÞbte sidste Ã¥r, sammen med naboer og vi var/er ALLE meget tilfredse 👍 - sÃ¥ i Ã¥r ville vi udvide beholdningen & fik en nabo mere med 🀗 Kan helt klart anbefale SneglefÊlden

De virkede fint det fÞrste Ã¥r, men de er desvÊrre ikke bygget til det danske vejr. Alle 3 fÊlder er 3d printet i et filament der ikke kan klare hverken uv lys eller det danske vejr. Alle... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 害虫・害獣駆陀サヌビス

SneglefÊlden に぀いお

圓該䌁業による蚘述

SneglefÊlden er den ultimative lÞsning til dig der gerne vil beskytte din have mod drÊbersnegle.

Er du trÊt af at finde dine planter og grÞntsager Þdelagt af drÊbersnegle? Synes du det er ubehageligt at skulle samle dem op eller klippe dem over? SÃ¥ er SneglefÊlden lÞsningen for dig! 🌱

Vores innovative fÊlde lokker drÊbersneglene effektivt ind med en nÊrmest magnetisk effekt. Sneglene spiser af giften i fÊlden og graver sig derefter ned i jorden - hvilket betyder at du aldrig skal tÞmme fÊlden for Êkle snegle. Samtidig sikrer fÊldens design, at kun drÊbersnegle kan komme ind, så nyttige snegle med hus forbliver uforstyrret.

Hvorfor vÊlge SneglefÊlden?
🐶 100% sikker for andre dyr og bÞrn - giften er lÃ¥st sikkert inde i fÊlden.
✅ 45 dages tilfredshedsgaranti - pengene retur hvis du ikke er tilfreds.
🧑‍🌟 +10.000 haveejere bruger allerede SneglefÊlden med stor succes.
🇩🇰 Udviklet og produceret i Danmark af genbrugsplast.
🏡 Diskret design der falder naturligt ind i havens omgivelser.
⚡ Minimal vedligeholdelse - fyld, placer og glem alt om snegleproblemer.

Bestil i dag og få hurtig levering på 1-2 hverdage.

KÞb på www.sneglefaelden.dk

45 dages tilfredshedsgaranti

Oplever du ikke den forventede effekt? Så kan du frit returnere fÊlderne.

Hvis du ikke er tilfreds med dine fÊlder og ikke oplever den lovede effekt, så kan du frit returnere dem med vores 45 dages tilfredshedsgaranti.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

399件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 93に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Det er nÊsten utroligt

Det er nÊsten utroligt. Vi er generet af drÊbersnegle som spiser vore afgrÞder, fx bÞnner og blomster. Det er slut nu. Ser af og til en lille snegl elle to. Dem lÊgger jeg hen til fÊlden og vupti er de vÊk. DesvÊrre opdagede vi sneglefÊlden ret sent på foråret. Men nÊste år er der mad i fÊlderne tidligt på på foråret. De kan vente sig!

2025幎8月1日

Fuld fart på betaling

Fuld fart på betaling, men ingen vare sendt.
Burde det ikke vÊre omvendt.
Minder mest om retailer shop for Temu.

Se SF 25960

2025幎8月6日

OPDATERING:

Hej igen

Jeg kan se at du har hentet pakken i går. Så går ud fra alt er i orden.

I bunden af fÊlderne kan du få bekrÊftet at fÊlderne ikke er fra TEMU/Kina. Der står nemlig "Made in Denmark".

-----

Hej Mof

Vi trÊkker fÞrst pengene når pakken er sendt. Så hvis du ikke har modtaget den endnu, så må der vÊre gået noget galt på vores lager eller hos GLS.

Jeg har anmodet dig om flere oplysninger via Trustpilot, så jeg kan finde din ordre og se hvad der er sket.

Du er også velkommen til at skrive til os på info@sneglefaelden.dk

Slut med drÊbersnegle

Jeg har vÊret plaget af drÊbersnegle to år i trÊk. I år besluttede jeg mig for at forsÞge med fÊlder,og det virkede. I stedet for at samle op morgen og aften, når myggene er ude, så satte jeg fire fÊlder op på min grund. Sneglene marcherede i kolonner ind i fÊlderne, og jeg har siden kun set enkelte af dem. Også når det er fugtigt. Varm anbefaling herfra.

2025幎7月20日
自発的なレビュヌ

De virkede fint det fÞrste år

De virkede fint det fÞrste år, men de er desvÊrre ikke bygget til det danske vejr.

Alle 3 fÊlder er 3d printet i et filament der ikke kan klare hverken uv lys eller det danske vejr. Alle 3 fÊlder er totalt disintegreret.

Så prisen stemmer desvÊrre ikke overens med kvaliteten.

2 stjerner, fordi de trods alt lÞste opgaven fÞrste år.

Edit:

Efter at snakke med Tobias, er der blevet sendt nogle nye sneglefÊlder afsted uden beregning, det er bare helt i orden kundeservice!

Tak for hjÊlpen Tobias!

2024幎8月10日

Hej David

Jeg beklager meget at du har oplevet problemer med kvaliteten!

Send gerne dit ordrenummer til mig på info@sneglefaelden.dk så finder vi en lÞsning.

Vh. Tobias

FÞr jeg kÞbte disse sneglefÊlder og efter.

FÞr jeg kÞbte disse sneglefÊlder var der rigtig mange snegle som jeg samlede sammen, efter jeg kÞbte disse har jeg kun samlet et par enkelte op. Jeg har fire der specielt står ved de planter der bliver Êdt af snegle, Þv det er bare Êrgerligt at blade er med spisehuller fra tidligere angreb. Men det ser ud til at nye blade forbliver uden bid i. Mvh Lone

2025幎8月2日

Ingen effekt

Har haft fÊlder i min have i 2 måneder nu og de er fortsat fyldt med sneglegift og der er massere af snegle i haven.
FÊlderne har ingen effekt. TÊnker man kommer lÊngere med at strÞ giften ud direkte i haven.
Kan ikke anbefales.
Har anmeldt tidligere, men anmeldelsen er blevet fjernet. Så er det jo nemt at få det til at se godt ud hvis man fjerner alle dårlige anmeldelser. UseriÞst!

2025幎7月31日

Hej Lea

Tak for din anmeldelse – vi er selvfÞlgelig rigtig kede af at hÞre, at du ikke har haft den oplevelse, vi hÃ¥ber alle vores kunder fÃ¥r.

Vi har ikke fjernet nogen anmeldelser, hverken her eller andre steder – og vi har heller ikke mulighed for det. Kun Trustpilot selv kan fjerne anmeldelser, fx hvis de bliver markeret af deres system ved en fejl eller hvis de ikke overholder retningslinjerne. Vi forstår godt, det kan virke frustrerende, hvis noget pludselig forsvinder.

Mht. fÊlderne: Vi har hjulpet over 20.000 danske haveejere med at bekÊmpe snegle, og vores erfaring er, at smÃ¥ justeringer i fx placering og omgivelser ofte kan gÞre en stor forskel – isÊr hvis sneglene har adgang til meget mad i haven. Du er meget velkommen til at skrive til os pÃ¥ info@sneglefaelden.dk og sende lidt info om, hvordan og hvor fÊlderne er sat og hvordan din have ser ud – sÃ¥ giver vi gerne nogle konkrete tips.

Vh. Tobias

Hurtig levering, nem at sÊtte fÊlderne op. De virker ret sikre. Men de kan godt klumpe til når det regner. Vi har fÊrre snegleskader på blomsterne!

2025幎7月16日

Hej Sidsel

Tusind tak for din anmeldelse! I perioder med meget regn er det en god idé lige at dobbelttjekke, at fÊlderne ikke stÃ¥r, sÃ¥ regnvand lÞber direkte ind. Hvis der er kommet klumper, kan man heldigvis nemt klikke fÊlderne fra hinanden og rense dem. Og hvor er det dejligt at hÞre, at blomsterne allerede tager mindre skade 🌌

FÊrre snegle, men ikke sneglefri.

Jeg fik fÊrre snegle i haven efter at have sat 4 stk. op, men i forhold til deres reklamer, hvor der bliver sagt en sneglefri have, oplever jeg ikke dette. 4 uger efter opsÊtningen, samlede jeg stadig 20-30 snegle hver morgen. Men jeg vil sige at i nÊrheden af fÊlderne, hvor der tidligere var mange snegle, er disse nÊsten forsvundet.

2025幎7月30日
自発的なレビュヌ

FÊlderne kom til tiden og de var lette

FÊlderne kom til tiden og de var lette at tage i brug. Kan se, at de har hjulpet med at reducere antallet af drÊbersnegle.
Jeg er isÊr tilfreds med, at man ikke skal tÞmme dem og de er ganske diskrete i bedene.

2025幎7月29日

SneglefÊlden からの回答

Hvor er det bare dejligt at hÞre 😊 Tak!!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。