Et rigtig fint sted at handle. Varen ankom hurtigt efter bestilling. Super fint produkt og lavet af fine materialer. De små planter som sneglene plejer at spise i det tidlige forår står helt urørt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte sidste år, sammen med naboer og vi var/er ALLE meget tilfredse 👍 - så i år ville vi udvide beholdningen & fik en nabo mere med 🤗 Kan helt klart anbefale Sneglefælden
De virkede fint det første år, men de er desværre ikke bygget til det danske vejr. Alle 3 fælder er 3d printet i et filament der ikke kan klare hverken uv lys eller det danske vejr. Alle... もっと見る
企業が回答しました
Det er en kæmpe befrielse ikke at skulle klippe snegle over hver nat og det er en stor glæde at se fx solhat skyde op.
企業情報
Sneglefælden について
当該企業による記述
Er du træt af at finde dine planter og grøntsager ødelagt af dræbersnegle? Synes du det er ubehageligt at skulle samle dem op eller klippe dem over? Så er Sneglefælden løsningen for dig! 🌱
Vores innovative fælde lokker dræbersneglene effektivt ind med en nærmest magnetisk effekt. Sneglene spiser af giften i fælden og graver sig derefter ned i jorden - hvilket betyder at du aldrig skal tømme fælden for ækle snegle. Samtidig sikrer fældens design, at kun dræbersnegle kan komme ind, så nyttige snegle med hus forbliver uforstyrret.
Hvorfor vælge Sneglefælden?
🐶 100% sikker for andre dyr og børn - giften er låst sikkert inde i fælden.
✅ 45 dages tilfredshedsgaranti - pengene retur hvis du ikke er tilfreds.
🧑🌾 +10.000 haveejere bruger allerede Sneglefælden med stor succes.
🇩🇰 Udviklet og produceret i Danmark af genbrugsplast.
🏡 Diskret design der falder naturligt ind i havens omgivelser.
⚡ Minimal vedligeholdelse - fyld, placer og glem alt om snegleproblemer.
Bestil i dag og få hurtig levering på 1-2 hverdage.
Køb på www.sneglefaelden.dk
45 dages tilfredshedsgaranti
Oplever du ikke den forventede effekt? Så kan du frit returnere fælderne.
Kaare Klints Vej 33, 4690, Haslev, デンマーク
- 92901931
- info@sneglefaelden.dk
- sneglefaelden.dk
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super nemt og diskrete i haven
Super nemt og diskrete i haven. Købte og placerede i marts. Her medio maj har jeg ikke set tegn på snegle endnu.
Dårlig kundeservice, feil pris opplysning
Bestilte fra norge da det sto inkludert mva og toll i prisen. Rask levering, men fikk i etterkant faktura på toll og mva fra postnord! Kindeservice svarer ikke på mail 😡

Sneglefælden からの回答
Hurtig levering og umiddelbart et…
Hurtig levering og umiddelbart et effektivt produkt.
Super fint alt i alt
Kanon - fin pris og løser umiddelbart mit behov. Fin kvalitet også.
Det er en kæmpe befrielse ikke at…
Må bare konstatere at det virker
Må bare konstatere at det virker. Alle planter står flot. Selv hostaerne💪
Købte sidste år
Købte sidste år, sammen med naboer og vi var/er ALLE meget tilfredse 👍
- så i år ville vi udvide beholdningen & fik en nabo mere med 🤗
Kan helt klart anbefale Sneglefælden
De virker helt perfekt
De virker helt perfekt. Jeg har ikke så mange snegle, som før jeg købte disse sneglefælder 😊
Et rigtig fint sted at handle
Et rigtig fint sted at handle. Varen ankom hurtigt efter bestilling.
Super fint produkt og lavet af fine materialer.
De små planter som sneglene plejer at spise i det tidlige forår står helt urørte i år så fælderne er meget effektive!
Svindel!
Svindel!
Har ikke modtaget det antal fælder der er bestilt og betalt for, men kundeservice er umulig at få kontakt til.

Hmmmm??
Hvorfor har der ikke været en anmeldelse siden oktober 2025? Kan det være fordi prisen er helt hen i vejret!?

Sneglefælden からの回答
købte 6 og sadt rundt hvor vi fandt…
købte 6 og sadt rundt hvor vi fandt flest snegle, og de spiser os af snegle giften, jeg er så sikker på at det er en god løsning tusind tak for det
v h inge lise
De siger det virker…og ja det virker..og super nemt at sætte op.
De virker bare
De virker bare , før var græsset fyldt med snegle efter mørket frembrud , nu kan vi lede og måske finde en
Efter 14 dages brug er snegleplagen…
Efter 14 dages brug er snegleplagen reduceret med minimum 90%. Tidligere kunne jeg fjerne 50 snegle hver aften, nu et det næsten nul.
Jeg har bestilt og afprøvet fælderne…
Jeg har bestilt og afprøvet fælderne uden, at det har givet effekt.
Jeg har brugt det rette antal i forhold til min have, samt brugt det anbefalede giftprodukt.
Jeg har filmet haven om natten, og kunne se masser af snegle hver nat, men de synes åbenbart ikke at fælderne var interessante.

Kom bare dræbersnegle
Lidt skeptiske var vi, men NU ser vi færre dræbersnegle i haven.
Det er et godt køb.
Trustpilot エクスペリエンス