レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sinds twee maanden klant bij Snel.com en gebruik gemaakt van de verhuisservice. Bas heeft mij van begin tot eind geholpen met het verhuizen van de websites van mijn klanten wat mij enorm veel tijd en... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne en zoals de naam al doet vermoeden snelle partner. Neem er een aantal VPS servers af en een hosting diensten. Alle diensten blijven snel en stabiel draaien zoals je mag verwachten. V... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

䌁業情報

1. りェブ ホスティング サヌビス
  2. クラりド コンピュヌティング サヌビス
  3. クラりド ストレヌゞ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Snel.com is een toonaangevende hostingprovider die sinds 2010 actief is. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder Domeinnamen, Shared Webhosting, WordPress Webhosting, WooCommerce Webhosting, LiteSpeed Webhosting, Managed VPS en Dedicated Servers. Snel.com richt zich op snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit, en biedt haar klanten snelle en efficiënte oplossingen voor hun hostingbehoeften. Het bedrijf beschikt over een modern en hoogwaardig netwerk, waarmee het in staat is om uitstekende prestaties en hoge beschikbaarheid te bieden aan haar klanten. Met behulp van de nieuwste technologieën en een team van deskundige professionals biedt Snel.com 24/7 ondersteuning en service van topkwaliteit aan haar klanten. Of je nu een kleine onderneming runt of een grote onderneming beheert, Snel.com biedt oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Met een focus op snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit is Snel.com de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en betrouwbare hostingoplossingen.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super Service en een Scherpe Prijs

Al een aantal maanden klant en zeer tevreden. Alles werkt altijd en als er dan toch wat is dan staat het gespecialiseerde team klaar voor je!

2025幎10月21日

Snel.com からの回答

Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat alles soepel loopt en dat ons team paraat staat als het even nodig is. We blijven elke dag werken aan snelle, betrouwbare hosting.

Team Snel.com

5぀星のうち1の評䟡

Dishonest company.

The service didn't work with Hostinger. Support said it wasn't their fault and therefore they wouldn't refund the money; they weren't honest.
They only refunded a portion on the condition that I leave a positive review. Dishonest company.

2025幎8月12日
5぀星のうち5の評䟡

Snel.com is de beste hostingpartij die

Snel.com is de beste hostingpartij die ik me kan wensen. Ze hebben 24/7 service en reageren supersnel op support tickets. Ze denken mee over oplossingen voor mijn klanten, zodat ik mijn klanten volledig kan ontzorgen op het gebied van hun online bereikbaarheid en zichtbaarheid. Specifiek wil ik ze een pluim geven voor de verhuizing naar hun. Ik ging met 90 klanten over en dat was heel spannend, want ik wilde dat mijn klanten er geen last van zouden hebben. Dat is gelukt. Het verliep vloeiend. Ik ben diep dankbaar en snel.com heeft als de service blijft zoals hij is, aan mij een klant voor het leven.

2023幎12月22日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden met de diensten

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Snel.com voor zowel het afnemen van een webdomein als Microsoft Office. Het proces van domeinregistratie was eenvoudig en snel, met duidelijke instructies en een gebruiksvriendelijke interface. Bovendien biedt Snel.com uitstekende ondersteuning, waardoor ik altijd snel geholpen werd bij vragen of problemen.

Daarnaast ben ik erg blij met de Microsoft Office-licentie die ik via Snel.com heb aangeschaft. De installatie en activatie verliepen vlekkeloos, en ik kon direct aan de slag met alle vertrouwde Office-applicaties.

Ik kan Snel.com ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele diensten voor webdomeinen en softwarelicenties. Uitstekende service en ondersteuning!

2024幎5月21日

Al 1 jaar een zeer tevreden klant

Na nu alweer een jaar klant te zijn bij Snel.com, blijf ik uitermate tevreden over hun service. Hun hostingoplossingen zijn betrouwbaar en efficiënt, en alles wat ik nodig heb word altijd perfect geregeld. De klantenservice is ook zeer responsief; elke keer als ik vragen had of ondersteuning nodig had, werd ik snel en professioneel geholpen. Ik ben erg tevreden over de consistente kwaliteit die Snel.com levert en raad hen sterk aan aan iedereen die zoekt naar uitmuntende hostingdiensten. Een dikverdiende 5 sterren van mij!

2024幎4月15日
5぀星のうち4の評䟡

Goed geholpen met vragen die beantwoord

Goed geholpen met vragen die beantwoord worden een dienst afgenomen alleen problemen met mail server omdat port 25 geblokkeerd is maar mijn mail server gebruikt ook andere mail port en toch kan ik nog geen mail verstuurd ik heb ook dns goed ingesteld plus smtp relay van snel.com ik kan nog geen email versturen

2024幎4月12日
5぀星のうち1の評䟡

Terrible service

Terrible service, slow communication, unclear on what to expect and very shady how things work. Purchased my VPS to test things there, they told me DirectAdmin would be installed. Tried tingering with it, but all the time DirectAdmin was not installed or configured properly. Thought it might be my mistake, so inorder to make the server work, I upgraded to Plesk which costed me another 20 euro's. I was busy the entire saturday from morning till after midnight, trying to get my connection working to my port which has promised to work out of the box. Nothing worked at all. At 1AM /2AM on my free saturday, I decided to Switch to Hostinger and where Snel.com struggled for the entireday, they got it up automatically with all my wanted services in 10/15 min.

I mean, Snel.com might be good for shared hosting? No experience in that regard, but if you want a serious server with serious service, people with know how and actual care about you? Then this company is DEFNITELY not your choice.

Again to call it all.

1. Not working services.
2. Bad communication.
3. Happy to let you swim.
4. After customer and cancel they just stop responding all together.

Rarely ever have I seen such a large hosting company by so terrible. For Dutch customers I heavily recommend other parties like Vimexx, Hostnet, Hostinger heck even shared hosting of Versio works better, because at least it WORKS.

If I could give this lower then 1 star, I would happily be spamming that all day to save you lot for coming to this company.

2024幎1月29日

Hello Milan,

We're sorry to hear that you've had this unfortunate experience with us. We understand your frustration and would like to offer our sincere apologies for the issues you encountered.

We do regret that you didn't open a support ticket at that time to give us a chance to assist you with this situation. We are always here to help our customers out and resolve any problems they may face.

You are correct that there was a misunderstanding regarding the installation of DirectAdmin. Our automatic email may have caused confusion, and we have now adjusted this process to communicate more clearly when DirectAdmin will be active.

We would like to invite you to reach out to us, so we can discuss the possibility of offering you a refund. We value your feedback and have improved our communication right away.

Once again, our sincere apologies.

Best regards,

Bas - Technical support at Snel.com

Excellent hosting provider

Snel.com has exceeded my expectations in every aspect. Their customer service is outstanding, providing prompt and knowledgeable assistance. The hosting quality is top-notch, ensuring reliable performance and quick loading times. Additionally, their commitment to honesty and transparent pricing sets them apart as a trustworthy and reliable hosting provider. Highly recommended.

2024幎1月8日

Snel.com からの回答

Dank voor je review Najat, wij zijn er trots op on onze klanten tevreden en blij te maken met onze diensten en onze service!

5぀星のうち5の評䟡

Snel.com doet hun naam eer aan.

Wij werken nu al meer dan een jaar samen met Snel.com. We ervaren de samenwerking als prettig maar vooral proactief.

Op het moment dat er zich een probleem voordoet wordt dit tijdig gemeld en is er vaak ook al een advies voor een oplossing. Dit werkt voor ons erg prettig.

We kunnen daarom Snel.com van harte aanbevelen.

2023幎11月17日

Uitstekende Managed Server

Dankzij hun proactieve beheer en monitoring heb ik mijn bedrijfsvoering kunnen optimaliseren zonder me zorgen te hoeven maken over serverproblemen.

Mijn ervaring met hun klantenservice is ronduit uitstekend. Bij elke vraag of probleem waar ik tegenaan liep, reageerde hun ondersteuningsteam snel en met de nodige expertise.

2023幎11月8日

De beste VPS dienst

De beste service en alles was het snelste en makkelijkste geregeld. Bovendien heb ik het ook bij een aantal andere VPS diensten geprobeerd en bij snel was het de enigste waarbij het lukte om de server van mijn game te runnen

2023幎10月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス