レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Entweder wollte hier jemand dem Unternehmen schaden, oder sie haben sich massiv verbessert! Ich bin begeistert! Und ich schreibe nie Rezensionen. Extrem schnelle Lieferung, keine Versandkosten, ich w... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Na een annulatie van een bestelling door Snipes zelf, blijft de terugbetaling op zich wachten. De wettelijke terugbetalingstermijn van 14 dagen is RUIM overschreden. De bestelling werd geplaatst 1 maa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Verkoopt SNIPES fake sneakers? P6000 besteld bij SNIPES maar de afwerking van de schoen was zo slecht en inconsistent. Ook voelde de sneaker niet helemaal goed aan in de hand. Zelfde schoenen besteld... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Een trainingsbroek gekocht in Amsterdam en deze was bij nader inzien toch een maatje te groot, 2 à 3x aangehad om te passen. Omdat we in het noorden wonen naar de winkel in Groningen gereden. (... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Gute Erfahrung gemacht

Ich frage mich gerade, ob ich den gleichen Shop meine, wie die anderen Bewerter. Meine Lieferung kam schneller, als angekÌndigt. WÀhrend des Bestellvorhangs war ich gut informiert, wo meine Bestellung ist. Der Preis fÌr meinen angesagten Sneaker war etwas gÌnstiger, als bei anderen Anbietern. Es hat alles sehr gut funktioniert.

2025幎3月27日
5぀星のうち1の評䟡

Haal hier nooit meer schoenen.

Haal hier nooit meer schoenen.

Eerst al 2x een mail gestuurd waar je vervolgens geen reactie op krijgt, nog niet na 2 weken. Vervolgens naar de winkel gegaan en dan krijg je te horen dat je contact op moet nemen met new balance. Vervolgens contact opgenomen met new balance, wat denk je? Die doen er niks mee.

Einstand zit ik met schoenen van net 9 maanden oud die al kapot zijn, als je ze nou elke dag draagt oke. Maar nee. Belachelijk zoveel geld betalen voor schoenen die zo kapot zijn.

2025幎3月29日

Ich kann die ganzen Negativen

Ich kann die ganzen Negativen Bewertungen tatsÀchlich nicht nachvollziehen, natÃŒrlich habe ich mich im Vorfeld erkundigt und die Bewertungen gelesen und mich dennoch entschieden zu bestellen, meine erste Bestellung waren Schuhe, Versand und Lieferung waren super schnell, leider haben mir die Schuhe nicht gefallen und gingen daher zurÃŒck, Kundenservice sehr freundlich und hat direkt geantwortet, auch die RÃŒckerstattung lief problemlos, daher kann ich die Bewertungen diesbezÃŒglich nicht nachvollziehen, habe direkt wieder bestellt. Snipes ist super 👍

2025幎3月12日

UnverschÀmtes Unternehmen

Ich rate jedem von einem Kauf in diesem abzocke Laden ab!!! Reklamationen werden nicht anerkannt obwohl es offensichtlich eine ist. Schuhe werden absofort nur noch bei Nike direkt bestellt. Habt einen treuen Kunden jetzt verloren. Zudem hoffe ich sehr das ihr mal Pleite gehen werdet, mit so einem Kundenservice geht das nicht.
Ihr bekommt Post vom Anwalt :)

2025幎3月14日

Sneakers

Prachtige adidas sneakers besteld maat 34 voor mijn dochter. Na mijn bestelling zag ik een dag later dat er precies een weekenddeal was. Ik had een mailtje naar de klantenservice gestuurd, en kreeg diezelfde dag nog bericht dat ik de korting met terugwerkende kracht zal krijgen als de sneakers naar wens waren. De volgende dag kwam de bestelling binnen, mooie schoenen, helaas te groot. Deze bestelling gaat wel retour. Maar de maat 33 is onderweg. Tot nu toe, erg tevreden met Snipes. En ik zal de website ook zeker aanbevelen.

2025幎3月8日
5぀星のうち5の評䟡

Bestelling Snipes netjes en op tijd geleverd

Bestelling geplaatst bij Snipes en toen zag ik al deze reviews. Ik hield mijn hart vast. Ik kreeg netjes binnen 2 werkdagen bericht over de zending en vandaag de sneakers ook netjes ontvangen. Geen enkel probleem gehad. Negatieve ervaringen zullen helaas eerder gepost worden, dan
positieve. Ook een goede ervaring mag verteld worden!

2025幎3月1日

Super tevreden!

Binnen drie dagen na bestelling de sneakers ontvangen. Kreeg direct na de betaling mail van bevestiging. Dag erna weer mail dat de sneakers ingepakt en verzonden waren. Dag drie mail met de tijdlijn wanneer ze bezorgd werden. Heel blij met de service, de prijs en de sneakers. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

2025幎3月6日

dikke 10!

ik heb 4-2 wat besteld en 6-2 lag het in de winkel! heel fijn! kreeg er een plastic tas bij! in de doos zat retour label al in! dat is heel fijn. en verzorgt!

2025幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

Nooit maar echt nooit meer Snipes, GEEN Service!

Schoenen besteld, ik kreeg nooit een bevestigingsmail. Ik bel naar Antwerpen, 'Oh mevrouw, komt goed hoor, binnen 2 a 3 werkdagen heb je ze in huis'. Nu 2 weken verder nog steeds geen schoenen en geen gehoor meer via mail. We hebben het betalingsbewijs gestuurd en geen reacties meer. Ook weer gebeld naar Antwerpen en daar zeggen ze dat ze er niks aan kunnen doen en gooien de telefoon neer.
Ik hoop dat ik mijn geld ooit weer terug zie! Maar voor ons nooit meer Snipes!
Ik zou zeggen, slechte service, maar ze hebben gewoon GEEN service!

2025幎2月3日

ATENCION AL CLIENTE NEFASTA

NO ENVÍAN HOJA DE RECLAMACIONES DESPUES DE PEDIRLA MÁS DE DOS VECES, ME PONENE A DEVOLVER 60 DÍAS Y DICEN QUE SON 30, TENGO PRUEBAS Y DIEN QUE S UN ERROR... PEOR ES LA INFORMACIÓN QUE ME DIERON.

ADEMAS QUE LES DIJE QUE LO QUE QUERIA ERA DEVOVLER Y VOLVER A COMPRAR LA TALLA CORRECTA

2025幎1月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス