Jeg havde kÞbt nye ski til 2026-sÊsonen, men da jeg kom hjem, opdagede jeg, at bremse pÃ¥ den ene ski var gÃ¥et i stykker. Jeg sendte en kort video til Snowcountry, der tydeligt viste problemet, og... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu brugt snowcountry flere gange. Hver gang har det fungeret meget tilfredstillende. Varer bliver afsendt hurtigt og jeg har en enkelt gang ogsÃ¥ returneret varer, ogsÃ¥ dette fungerede som det... ãã£ãšèŠã
Hard to evaluate the shop when you send out the evaluation request before you ship any of my order. Still waiting on confirmation of shipping 10 days after ordering. Hope to hear back on my order soon... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ãŠã£ã³ã¿ãŒ ã¹ããŒãçšååº
- ã¢ãŠãã㢠ã¹ããŒãçšååº
- ã¹ããŒçšååº
- ã¹ããŒããŒãçšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen hos Snowcountry - den fÞrende webbutik med Freeski & Snowboard. Vi befinder os i et lille land, men tÊnker stort. I over 10 år har vi leveret det bedste udstyr til freeskiere og snowboardere i Europa - og lÊngere vÊk.
Astronaut 10, 3824MJ, Amersfoort, ãªã©ã³ã
- +31 85 75 00 162
- helpdesk@snowcountry.dk
- snowcountry.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Good service
Returnerede kÞbet
Returnerede kÞbet, og det var nemt og problemfrit. Returneringen skyldes ikke kvaliteten i produktet.
Hurtig levering og god service
Jeg havde kÞbt nye ski til 2026-sÊsonen, men da jeg kom hjem, opdagede jeg, at bremse på den ene ski var gået i stykker.
Jeg sendte en kort video til Snowcountry, der tydeligt viste problemet, og det var alt, hvad de havde brug for. Bare to dage efter min reklamation havde jeg to nye bremser leveret på adressen til mine ski.
Det er virkelig fedt, at det ikke bare fungerede, da de nye ski skulle leveres, men også at servicen bagefter er helt i top.
Jeg har nu brugt snowcountry flereâŠ
Jeg har nu brugt snowcountry flere gange. Hver gang har det fungeret meget tilfredstillende. Varer bliver afsendt hurtigt og jeg har en enkelt gang også returneret varer, også dette fungerede som det skulle.
Steven
A really good experience to shop atâŠ
A really good experience to shop at snowcountry! A comfortable shopping process, speedy process to send my product, and UPS delivered at the agreed day but earlier than expected, just perfect from beginning to end - and I love my new ski helmet! Canât wait to start using it! Will definitely shop with you again ððŒ
snowcountey is just perfect
snowcountey is just perfect, new products, fast delivery, and fast returns. always ready to help.
Super service
Great service and shipping as always.
Great service and shipping as always.
Thank you Snowcountry.
Great customer service and fastâŠ
Great customer service and fast delivery, can highly recommend.