Fin skiferie i Lofter, dog var der ikke for meget sne, hvilket resulterede i lukkede lÞjper dertil ekstra trÊngsel og kÞ pÃ¥ de Ã¥bne lÞjper og lifte. Vi havde kÞbt skiskole til 2 x bÞrn og 1 voksen. S... ãã£ãšèŠã
Virkelig god hjÊlp inden afgang med at finde rejse til en god pris. Forventningerne blev indfriet til fulde
Vi er netop kommet hjem fra vores 2. skiferie med Snowtours - super god service hele vejen igennem og hurtige svar. Vi skulle have vÊret til Wagrain i Ã¥r, men blev pga. en vandskade i den lejlighed vi... ãã£ãšèŠã
En rigtig dejlig skiferie. Virkelig vÊrdi for pengene og venligt personale. Superb skiterrÊn i Ãstrig og helt nybygget hotel.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen hos SnowTours.dk. VÊlg imellem 23 skirejsemÃ¥l som er nÞje udvalgt. Vi tilbyder skirejser som kÞr-selv, bus, nat-tog eller med fly. SnowTours.dk ejes og drives af Jakob Birk, der i smÃ¥ 20 Ã¥r har drevet flere populÊre skirejsebureau. I SnowTours.dk har vi én mission. ALLE skal have rÃ¥d til at komme pÃ¥ skiferie. Derfor skal vi tilbyde DKÂŽs billigste skirejser, og vi har prismatch pÃ¥ alle vores rejsemÃ¥l. Det betyder at vi matcher alle priser pÃ¥ en sammenlign lig indkvartering. Og vi er altid billigere end hvis du booker direkte. Det er da en garanti der er til at forstÃ¥!' Vi tilbyder billige skirejser til 14 destinationer i Ãstrig og Italien til skisÊsonen 2025/2026. Samt 8 i Norden. Vi er DkÂŽs billigste udbyder af populÊre skirejsemÃ¥l i Alperne. Tag venner eller familien med pÃ¥ ski for fÞrste gang. 105% Prisgaranti og Skigaranti. Se vores store udvalg af hoteller, lejligheder eller hytter pÃ¥ pisten.
Thit Jensens Gade 32 9,th, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- Info@snowtours.dk
- snowtours.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Virkelig god hjÊlp inden afgang med atâŠ
Virkelig god hjÊlp inden afgang med at finde rejse til en god pris.
Forventningerne blev indfriet til fulde
En rigtig dejlig skiferie
Let bestilling og fair pris
Fin skiferie i Lofter, dog var der ikke for meget sne, hvilket resulterede i lukkede lÞjper dertil ekstra trÊngsel og kÞ på de åbne lÞjper og lifte. Vi havde kÞbt skiskole til 2 x bÞrn og 1 voksen. SÞde og flinke skilÊrer, men pga. meget kÞ ved lift gik det meste at tiden på skiskole for dem med at vente, hvilket er ret utilfredsstillende isÊr for bÞrn. Den ene dag nåede de kun 1 tur op med lift på skiskolen, så begrÊnset hvor meget de fik ud af det.
Ellers en god tur og fint informations niveau fra Snowtours op til turen. Vi boede på Hubertus hotel som også levede op til forventningerne.
Fantastisk rejsebureau
Fantastisk skitur. Dejlig og nemt at booke. God service og skarp pris. Kan klart anbefales.
Hytte og kommunikation var ikke som forventet.
Vi synes ikke, vi har fået den vare vi har bestilt og betalt for.
Vores hytte og dens beliggenhed levede ikke op til beskrivelsen.
Et af vores hovedkriterier var ski in/ski out, idet en af skilÞberne havde brug for pauser i lÞbet af dagen. Da der var 100 meter astfaltbakke til pisten, vil vi ikke betragte det som ski in/ski out.
Et andet kriterie var sauna, hvilket der heller ikke var, selv om det stod i beskrivelsen.
Vi er meget Êrgelige over Snowtours manglende tilbagemelding efter gentagende henvendelser.
Et godt råd til jer vil vÊre, at lade vÊre med at love, at I vender tilbage nÊste dag, når det ikke har vÊret tilfÊldet.
Intet spillede og meget uhÞflig/ voksen skÊldud fra Snowtours
Intet spillede. Vi bestilte 3 ting hytte, liftkort og ski til 5 pers.
Hytten var ikke bestilt, så vi måtte nÞjes med lejlighed - fik dog kompensation for det, så det var fint.
Dagen fÞr hvor vi skulle kÞre havde intet fået omkring liftkort og skileje (vi skulle modtage sms med koder senest to dÞgn fÞr) og da vi kontakter Jakob fra snowtour får vi regulÊr voksen skÊldud. Jeg ender med at undskylde at jeg har fulgt de oplysninger de har givet og ikke lige turde vente til vi stod i Trysil og så om der var styr på det.
Da vi så kommer frem er der ikke styr på skileje som vi frygtede. Og der er intet bestilt i SkiStar app som lovet , fortÊller skistar.
Ski Star er meget behjÊlpelig og flere kunder i skiudlejningen bekrÊfter af de også har dårlige oplevelser med snowtour. Skistar har også problemer med samarbejdet fortÊller en medarbejder.
Vi stod godt nok i den forkerte skiudlejning, men det Êndre ikke på at vores bestilling ikke og kunne ses i deres system. Og vi blev nÞd til at "forstyrre" Jakob igen.
Han bliver meget vred og ender med at sige god skiferie og ligge rÞret på!!
Jakob får dog styr på det i lÞbet af dagen. Om det er hans eller SkiStar fejl er vi egentlig ligeglade med.
I lejligheden er der kun sengetÞj til 4 pers. Og vi havde bestilt til 5. Men vi tÞr snart ikke ringe mere. Heldigvis er den hjÊlp gennem SkiStar og ikke Jakob.
Vi er meget fleksible med små fejl, men voksen skÊld ud var altså ikke inkluderet i prisen!
Skiferien var heldigvis fantastisk i Trysil men det bliver ALDRIG gennem snow Tour igen.

SnowTours.dk ããã®åç
Fantastisk skiferie i Hemsedal
Fantastisk skiferie på Skistar Lodge i Hemsedal med familien.
Alt forlÞb uden problemer og med god information fra Snowtours både fÞr/under/efter ferien.
Vi kommer igen til nÊste sÊson â·ïžð
Super arrangeret skiferie
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig skiferie i Flachau arrangeret af SnowTours. Alt har bare fungeret super godt, fra booking, rejsen til og fra Flachau og selve opholdet. En VARM anbefaling af SnowTours herfra.
Bedste familieskitur til dato
Alt i alt en skiferie hvor alt spillede. Familievenligt hotel med fantastisk morgen, eftermiddags og aftensmad. Meget imÞdekommende personale og man fik fornemmelsen af at vÊrtsfamilien satte pris på hygge og afslappet stemning og gjorde alt for at gÊsterne skulle nyde det og fÞle sig hjemme. Derudover var rengÞring og hygiejne i top.
Vi nyd den daglige udendÞrs morgen og aftensvÞmning med udsigt til bjergene, bordkort med dagens info ved morgen og aftensmaden og fedt skiterrÊn med ski til alle niveauer. Godt arrangeret af SnowTours, med booking, hurtige svar på spÞrgsmål undervejs, transfer uden ventetid og beskrivelser af hotel og område der holdte stik. Alt sammen med til at gÞre det til en fantastisk skiferie. Vores bÞrn på 18, 14 og 8 samt min kone (der ikke stod på ski) samt jeg selv var ikke i tvivl efter ferien at det var 5 ud af 5 stjerner.
Lofer, Ãstrig
FÞrste gang på skiferie med Snowtours, og alt i alt en super god oplevelse. Virkelig god kundeservice og hurtig kommunikation.
Jacob og hans team i Snowtours fÃ¥r vores allerbedste anbefalinger â·ïž
Enestående service og forståelse
Enestående service og forståelse efter fejlbooking - meget stor hjÊlp og meget varm anbefaling!
Vi valgte at kontakte snowtours iâŠ
Vi valgte at kontakte snowtours i forhold til en skitur i uge 7, hvor vores vennegruppe var ekstremt dårlige til at beslutte os, men snowtours var sindsygt tålmodige og helt vildt servicemindede. Så selvom vi havde en masse Êndringer undervejs sikrede de sig vi fik lige den ferie vi som venner kunne Þnske os!
De er virkelig gode til at hjÊlpeâŠ
De er virkelig gode til at hjÊlpe selvom man er til stor bÞvl og er mega sÞde at snak med
Super let
Super let - fine muligheder. GlÊder os til turen ðð
Super god service
Super god service. Nemme at komme i kontakt med.
Har booket vores skiferie how SnowtoursâŠ
Har booket vores skiferie how Snowtours i år og glÊder os til at komme til Lofer. Bookingen har vÊret en super oplevelse. Der blev hurtigt fundet et ekstra vÊrelse til os da det hotel vi Þnskede var udsolgt, alle vores spÞrgsmål blev besvaret inden for kort tid - har kun godt at sige ind til videre.
Hurtig og effektivt
Jeg gik ind på hjemmesiden, og kunne se at chatten var bemandet sÞndag aften.
Spurgte til det jeg gerne ville have, og fik nÊsten omgående svar. Da vi også i år havde rejst med Snow Tours og vÊret godt tilfreds, var det nemt at bestille det samme igen. EfterfÞlgende har jeg talt med i telefon med Snow Tours.
Mandag var det hele på bestilt og på plads.
Det har hele vejen igennem vÊret hurtig, effektiv og venlig betjening, og prisen er ok.
Jeg kan kun anbefale at bestille gennem Snow Tours.
God vejledning ved brug af chatten
God vejledning ved brug af chatten, til at finde det rigtige til vinter ferien.
Fik 3 gode tilbud med det samme og etâŠ
Fik 3 gode tilbud med det samme og et blev valgt ð€© havde enkelte spÞrgsmÃ¥l der blev besvaret lynhurtigt pÃ¥ chatten
Nem booking god service nÃ¥r man ringerâŠ
Nem booking god service når man ringer til dem. SÞde og venlige