レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fin skiferie i Lofter, dog var der ikke for meget sne, hvilket resulterede i lukkede lÞjper dertil ekstra trÊngsel og kÞ pÃ¥ de Ã¥bne lÞjper og lifte. Vi havde kÞbt skiskole til 2 x bÞrn og 1 voksen. S... もっず芋る

Vi er netop kommet hjem fra vores 2. skiferie med Snowtours - super god service hele vejen igennem og hurtige svar. Vi skulle have vÊret til Wagrain i Ã¥r, men blev pga. en vandskade i den lejlighed vi... もっず芋る

En rigtig dejlig skiferie. Virkelig vÊrdi for pengene og venligt personale. Superb skiterrÊn i Østrig og helt nybygget hotel.

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen hos SnowTours.dk. VÊlg imellem 23 skirejsemÃ¥l som er nÞje udvalgt. Vi tilbyder skirejser som kÞr-selv, bus, nat-tog eller med fly. SnowTours.dk ejes og drives af Jakob Birk, der i smÃ¥ 20 Ã¥r har drevet flere populÊre skirejsebureau. I SnowTours.dk har vi én mission. ALLE skal have rÃ¥d til at komme pÃ¥ skiferie. Derfor skal vi tilbyde DKÂŽs billigste skirejser, og vi har prismatch pÃ¥ alle vores rejsemÃ¥l. Det betyder at vi matcher alle priser pÃ¥ en sammenlign lig indkvartering. Og vi er altid billigere end hvis du booker direkte. Det er da en garanti der er til at forstÃ¥!' Vi tilbyder billige skirejser til 14 destinationer i Østrig og Italien til skisÊsonen 2025/2026. Samt 8 i Norden. Vi er DkÂŽs billigste udbyder af populÊre skirejsemÃ¥l i Alperne. Tag venner eller familien med pÃ¥ ski for fÞrste gang. 105% Prisgaranti og Skigaranti. Se vores store udvalg af hoteller, lejligheder eller hytter pÃ¥ pisten.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

32件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Let bestilling og fair pris

Fin skiferie i Lofter, dog var der ikke for meget sne, hvilket resulterede i lukkede lÞjper dertil ekstra trÊngsel og kÞ på de åbne lÞjper og lifte. Vi havde kÞbt skiskole til 2 x bÞrn og 1 voksen. SÞde og flinke skilÊrer, men pga. meget kÞ ved lift gik det meste at tiden på skiskole for dem med at vente, hvilket er ret utilfredsstillende isÊr for bÞrn. Den ene dag nåede de kun 1 tur op med lift på skiskolen, så begrÊnset hvor meget de fik ud af det.
Ellers en god tur og fint informations niveau fra Snowtours op til turen. Vi boede på Hubertus hotel som også levede op til forventningerne.

2026幎2月7日
自発的なレビュヌ

Hytte og kommunikation var ikke som forventet.

Vi synes ikke, vi har fået den vare vi har bestilt og betalt for.
Vores hytte og dens beliggenhed levede ikke op til beskrivelsen.
Et af vores hovedkriterier var ski in/ski out, idet en af skilÞberne havde brug for pauser i lÞbet af dagen. Da der var 100 meter astfaltbakke til pisten, vil vi ikke betragte det som ski in/ski out.
Et andet kriterie var sauna, hvilket der heller ikke var, selv om det stod i beskrivelsen.
Vi er meget Êrgelige over Snowtours manglende tilbagemelding efter gentagende henvendelser.
Et godt råd til jer vil vÊre, at lade vÊre med at love, at I vender tilbage nÊste dag, når det ikke har vÊret tilfÊldet.

2026幎3月8日
自発的なレビュヌ

Intet spillede og meget uhÞflig/ voksen skÊldud fra Snowtours

Intet spillede. Vi bestilte 3 ting hytte, liftkort og ski til 5 pers.
Hytten var ikke bestilt, så vi måtte nÞjes med lejlighed - fik dog kompensation for det, så det var fint.
Dagen fÞr hvor vi skulle kÞre havde intet fået omkring liftkort og skileje (vi skulle modtage sms med koder senest to dÞgn fÞr) og da vi kontakter Jakob fra snowtour får vi regulÊr voksen skÊldud. Jeg ender med at undskylde at jeg har fulgt de oplysninger de har givet og ikke lige turde vente til vi stod i Trysil og så om der var styr på det.
Da vi så kommer frem er der ikke styr på skileje som vi frygtede. Og der er intet bestilt i SkiStar app som lovet , fortÊller skistar.
Ski Star er meget behjÊlpelig og flere kunder i skiudlejningen bekrÊfter af de også har dårlige oplevelser med snowtour. Skistar har også problemer med samarbejdet fortÊller en medarbejder.
Vi stod godt nok i den forkerte skiudlejning, men det Êndre ikke på at vores bestilling ikke og kunne ses i deres system. Og vi blev nÞd til at "forstyrre" Jakob igen.
Han bliver meget vred og ender med at sige god skiferie og ligge rÞret på!!
Jakob får dog styr på det i lÞbet af dagen. Om det er hans eller SkiStar fejl er vi egentlig ligeglade med.
I lejligheden er der kun sengetÞj til 4 pers. Og vi havde bestilt til 5. Men vi tÞr snart ikke ringe mere. Heldigvis er den hjÊlp gennem SkiStar og ikke Jakob.
Vi er meget fleksible med små fejl, men voksen skÊld ud var altså ikke inkluderet i prisen!

Skiferien var heldigvis fantastisk i Trysil men det bliver ALDRIG gennem snow Tour igen.

2026幎3月8日
SnowTours.dk ロゎ

SnowTours.dk からの回答

KÊre Louise Brodersen.
Tak for din anmeldelse. Jeg er både enig og HELT UENIG med dig. Så her er mine svar på dine påstande:

Der hvor jeg er ENIG:
Det er selvfÞlgelig trÊls vi ikke kunne tilbyde Jer den hytte I havde booket - MEN du accepterer det selv 3 uger fÞr afrejse. Du får en kompensation på kr. 3455,- efter at du "truer" med at ville lave en dårlig anmeldelse af os. Du skriver i din mail til os: "Så slipper i for sure anmeldelser og vi slipper for at Êrge os mere."

Da vi så accepterer det du Þnsker skriver du efterfÞlgende på mail: "Det er super fint, Nicoline. Tak for din hjÊlp og gode service i denne lille uheldighed.
Vi er kede af at vÊre brokkehoveder, men vi har bare altid elsker hytter til vores skiferie og tager derfor også altid nordpå.
Det er selvfÞlgelig brand Êrgeligt når det sker, men du har vÊret en stor hjÊlp.

5 stjerner til dig. Vi takker ja til dit tilbud😊 Kh Louise"

Ergo burde den sag vÊre ude af verden !

DER HVOR JEG ER HELT UENIG MED DIG:
Sms på liftkort og skileje. Den SMS vedr. liftkort er sendt til dig direkte fra Skistar lÞrdag eftermiddag (I ankommer fÞrst sÞndag) Men lÞrdag får jeg 5 mails fra dig vedr. du ikke fÞler der er styr på det og hele tiden. Du VIL have en mobil nÞgle. Dette er der ikke til den bolig I har. Det er en fysisk nÞgle.

Skileje er bestilt til Jer - og betalt. Men når du står i den FORKERTE SKIUDLEJNING(som jeg ellers lÞrdag havde sendt dig navn, adresse på) ja så er det KLART at jeres ski ikke er klar til afhentning. De stod tilgengÊld klar i den butik som jeg havde oplyst til Jer.
Du ringer 3 gange, din mand Georg ringer og jeres datter Christine ringer (5 opkald pÃ¥ mindre end 3 min pÃ¥ vores nÞdnummer) Jeg har lige en akut sag i Østrig med en mand der skal med ambulancen, mens han bÞrn stÃ¥r og kigger. Jeg ringer tilbage dig 16 min efter dit fÞrste opkald.

DU er meget frustereret og siger vi ikke har en skid styr på det. Og at nu har du åbnet en "regning for skileje" som jeg skal betale. Til dette siger jeg, JA selvfÞlgelig ! Det får jeg styr på sammen med Skistar i lÞbet af nÊste 30 min.

I telefonen bliver du ved at sige vi ikke har styr på noget som helst, hvilket ikke er sandt. Du kunne vÊre gået til den korrekte skiudlejning hvor jeres udstyr STOD KLAR.

Jeg siger - vi kommer ikke videre her, og at det er godt der er styr pÃ¥ det hele nu, og tror lidt frisk luft og skilÞb vil hjÊlpe pÃ¥ din frustration og Þnsker dig en rigtig god skiferie - hvorefter DU SMIDER RØRET PÅ.

Men hvis du opfatter dette som voksen skÊldud, så beklager jeg mange gange. Min mobil er altid åben hvis du vil drÞfte ovenstående. Mit mobil nummer 53781804.

Beklager at Skistar havde glemt et sÊt håndklÊder og sengelinned. Og godt du tog den direkte med dem (Det er også det vi skriver I skal)

Slutteligt er jeg virkelig glad for I havde en FANTASTISK skiferie i smukke Trysil.

KÊrlig hilsen
Jakob Birk
Ejer af SnowTours

Super arrangeret skiferie

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig skiferie i Flachau arrangeret af SnowTours. Alt har bare fungeret super godt, fra booking, rejsen til og fra Flachau og selve opholdet. En VARM anbefaling af SnowTours herfra.

2026幎3月2日

Bedste familieskitur til dato

Alt i alt en skiferie hvor alt spillede. Familievenligt hotel med fantastisk morgen, eftermiddags og aftensmad. Meget imÞdekommende personale og man fik fornemmelsen af at vÊrtsfamilien satte pris på hygge og afslappet stemning og gjorde alt for at gÊsterne skulle nyde det og fÞle sig hjemme. Derudover var rengÞring og hygiejne i top.
Vi nyd den daglige udendÞrs morgen og aftensvÞmning med udsigt til bjergene, bordkort med dagens info ved morgen og aftensmaden og fedt skiterrÊn med ski til alle niveauer. Godt arrangeret af SnowTours, med booking, hurtige svar på spÞrgsmål undervejs, transfer uden ventetid og beskrivelser af hotel og område der holdte stik. Alt sammen med til at gÞre det til en fantastisk skiferie. Vores bÞrn på 18, 14 og 8 samt min kone (der ikke stod på ski) samt jeg selv var ikke i tvivl efter ferien at det var 5 ud af 5 stjerner.

2026幎2月7日

Lofer, Østrig

FÞrste gang på skiferie med Snowtours, og alt i alt en super god oplevelse. Virkelig god kundeservice og hurtig kommunikation.
Jacob og hans team i Snowtours fÃ¥r vores allerbedste anbefalinger ⛷

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ

Vi valgte at kontakte snowtours i

Vi valgte at kontakte snowtours i forhold til en skitur i uge 7, hvor vores vennegruppe var ekstremt dårlige til at beslutte os, men snowtours var sindsygt tålmodige og helt vildt servicemindede. Så selvom vi havde en masse Êndringer undervejs sikrede de sig vi fik lige den ferie vi som venner kunne Þnske os!

2025幎12月25日
自発的なレビュヌ

Har booket vores skiferie how Snowtours

Har booket vores skiferie how Snowtours i år og glÊder os til at komme til Lofer. Bookingen har vÊret en super oplevelse. Der blev hurtigt fundet et ekstra vÊrelse til os da det hotel vi Þnskede var udsolgt, alle vores spÞrgsmål blev besvaret inden for kort tid - har kun godt at sige ind til videre.

2025幎11月25日

Hurtig og effektivt

Jeg gik ind på hjemmesiden, og kunne se at chatten var bemandet sÞndag aften.
Spurgte til det jeg gerne ville have, og fik nÊsten omgående svar. Da vi også i år havde rejst med Snow Tours og vÊret godt tilfreds, var det nemt at bestille det samme igen. EfterfÞlgende har jeg talt med i telefon med Snow Tours.
Mandag var det hele på bestilt og på plads.
Det har hele vejen igennem vÊret hurtig, effektiv og venlig betjening, og prisen er ok.
Jeg kan kun anbefale at bestille gennem Snow Tours.

2025幎11月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。