Fin skiferie i Lofter, dog var der ikke for meget sne, hvilket resulterede i lukkede lÞjper dertil ekstra trÊngsel og kÞ pÃ¥ de Ã¥bne lÞjper og lifte. Vi havde kÞbt skiskole til 2 x bÞrn og 1 voksen. S... ãã£ãšèŠã
Virkelig god hjÊlp inden afgang med at finde rejse til en god pris. Forventningerne blev indfriet til fulde
Vi er netop kommet hjem fra vores 2. skiferie med Snowtours - super god service hele vejen igennem og hurtige svar. Vi skulle have vÊret til Wagrain i Ã¥r, men blev pga. en vandskade i den lejlighed vi... ãã£ãšèŠã
En rigtig dejlig skiferie. Virkelig vÊrdi for pengene og venligt personale. Superb skiterrÊn i Ãstrig og helt nybygget hotel.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen hos SnowTours.dk. VÊlg imellem 23 skirejsemÃ¥l som er nÞje udvalgt. Vi tilbyder skirejser som kÞr-selv, bus, nat-tog eller med fly. SnowTours.dk ejes og drives af Jakob Birk, der i smÃ¥ 20 Ã¥r har drevet flere populÊre skirejsebureau. I SnowTours.dk har vi én mission. ALLE skal have rÃ¥d til at komme pÃ¥ skiferie. Derfor skal vi tilbyde DKÂŽs billigste skirejser, og vi har prismatch pÃ¥ alle vores rejsemÃ¥l. Det betyder at vi matcher alle priser pÃ¥ en sammenlign lig indkvartering. Og vi er altid billigere end hvis du booker direkte. Det er da en garanti der er til at forstÃ¥!' Vi tilbyder billige skirejser til 14 destinationer i Ãstrig og Italien til skisÊsonen 2025/2026. Samt 8 i Norden. Vi er DkÂŽs billigste udbyder af populÊre skirejsemÃ¥l i Alperne. Tag venner eller familien med pÃ¥ ski for fÞrste gang. 105% Prisgaranti og Skigaranti. Se vores store udvalg af hoteller, lejligheder eller hytter pÃ¥ pisten.
Thit Jensens Gade 32 9,th, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- Info@snowtours.dk
- snowtours.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Alt fungerer
Nemt at komme igennem på telefon, forståelse for vores behov og hurtig og konkret tilbud, som var lige til at tilgå og forstå.
God og personlig service og i det hele taget super nemt at få bestilt skiferie.
Vi fik bare verdensklasse service...
Vi fik bare verdensklasse service over chatten, som hjalp os til at finde det rigtige match til os. Der blev taget hÞjde for at vi skal have hunden med, vejledt om forskellige muligheder ang. stÞrrelse og faciliteter på de forskellige lejligheder. Fik sendt en mail med forskellige forslag og vist specifikke billeder i chatten for prÊcis de lejligheder vi talte om... bare verdensklasse og til en meget skarp pris... nu tager vi til SÀlen og ser om det vi har kÞbt også lever op til forventningen :)

SnowTours.dk ããã®åç
En god Skiferie
Vi fik en rigtig god service under bestillingen af skiferien. Destinationen var fantastisk og der var ingen problemer hele ugen det hele fungerede.
En absolut super service
En absolut super service. Det var muligt at ringe direkte ogfå hjÊlp, da der skete fejl ved booking, og det var samtidig muligt at ringe og få hjÊlp med det samme, da vi ville tilfÞje en ekstra person til turen. Yderligere kunne vi ringe, da der var gået noget galt på Destinationen med liftkort. Telefonen blev stadig Taget sÞndag aften klokken 20.Super hjÊlp!
Alt spillet, Rigtige god service.
Alt spillet, rigtige god service, de gav sig rigtig god tid til og hjÊlpe med og lave den helt rigtig ferie pakke til os, masser af indformation på mail inden ferien, ingen problemer med og hente nÞgler liftkort og ski, alt kÞrte på skinner, lejligheden var perfekt og ren og alt virkede, ingen problemer med og aflever nÞgler osv igen, jeg skal helt sikkert rejse med Snow Tours igen.
Var i schladming uge 5
Var i schladming uge 5. Der var styr på det, hele vejen igennem fra snowtours, og relevante informationer specifikt til hotellet og afhentning af liftkort m.m blev delt med os, op mod afgang. Vi rejser meget gerne med snowtours igen.
2. skiferie med Snowtours
Vi er netop kommet hjem fra vores 2. skiferie med Snowtours - super god service hele vejen igennem og hurtige svar. Vi skulle have vÊret til Wagrain i år, men blev pga. en vandskade i den lejlighed vi havde havde booket, ombooket til Schladming. KÊmpe cadeau til Jakob for håndteringen af dette - virkelig professionelt. Vi booker helt sikkert gerne gennem Snowtours igen.
Netop kommet hjem fra en fed skiferieâŠ
Netop kommet hjem fra en fed skiferie med Snowtours.
God service fra Jakob
Det var vores fÞrste gang på ski og vi var godt guidet til hele turen fra start til slut.
KÊmpe anbefaling, - og så var det billig :)
Super service til en skarp pris.
Super service, god lejlighed og til en skarp pris
Har haft en rigtig god ferie iâŠ
Har haft en rigtig god ferie i Berchtesgaden i Tyskland.
Alt har spillet Max med SnowTours. Vi blev opgraderet da vores lejlighedsudbyder ikke levede op til Jakobs standard og samarbejdet blev afbrudt Þjeblikkeligt.
Havde en rigtig god oplevelse af vores vÊrter, lejlighed og de informationer vi havde fået på forhånd. De små ting som kunne vÊre til gene var nÊsten ubetydelige og jeg er sikker på der kommer styr på dette til nÊste sÊson.
Familien var rigtigt godt tilpasse med rejsen og opholdet i Berchtesgaden.
Der manglede lidt sne, men det kan SnowTours jo ikke gÞre vedâŠ!
Sikkert ikke sidste gang at vi kigger i den retning nÃ¥r ferien skal bestilles..ð
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse at rejse med Snowtours - professionelt og ukompliceret - ses helt klart igen til nÊste år i Berchtesgaden. Perfekt til bÞrnefamilier og ikke mindst til de bedste skipriser.
Er lige kommet hjem efter en uge pÃ¥âŠ
Er lige kommet hjem efter en uge på ski. Og det hele var planlagt perfekt af Snowtours. Der var styr på det hele, en dejlig lejlighed, liftkort, fly og transport fra lufthavnen. Og det hele til en overskuelig pris. Kan kun anbefale at book igennem SnowTours.

SnowTours.dk ããã®åç