De wandelreis in Cappadocië was fantastisch georganiseerd door SNP. Alles klopte met de overnachtingen, maaltijden en het vervoer. Het was prachtig wandelen door authentiek Turkije met heel vriendelij... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn tweede keer via SNP. Wederom erg persoonlijk en vriendelijk behandeld. Erg fijne reis gehad. Eigenlijk was alles goed verzorgd. Informatie compleet, handige app die je gebruikt. Geen gedoe met ve... もっと見る
Hele fijne wandelvakantie in prachtige omgeving in Andalusië. Reis is erg goed georganiseerd. SNP heeft goede reisleiding en het hotel is top. Iedere dag weer genieten van het prachtige uitzicht en he... もっと見る
Alájar is een mooi rustige locatie midden in de natuur. We zijn heerlijk verwend met een rijkgevulde koelkast en heerlijke maaltijd op de eerste dag. Wandelingen waren mooi en goed te doen. Veel bloe... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prachtige huttentocht
Prachtige wandelingen, fijne hutten met heerlijk eten (halfpension) en leuke gesprekken met andere wandelaars. Aanrader!
Heel goede reisorganisatie met correcte…
Heel goede reisorganisatie met correcte service en aan correcte prijs.
Zeer enthousiast na onze huttentocht…
Zeer enthousiast na onze huttentocht bij SNP. Top geregeld, snelle communicatie en korte lijntjes
Heerlijke fietstocht rond de Bodensee
Heerlijke fietstocht rond de Bodensee. Fijne hotels, prima fietspaden. Afwisselend landschap.
Heerlijke reis zonder zorgen!
Alles goed geregeld, Totaal geen moeite hoeven doen om iets voor elkaar te krijgen. Leuk gezelschap en prachtige wandelingen.
De reis laat veel van Noorwegen zien
De reis laat veel van Noorwegen zien. Perfect samengesteld en goed omschreven. Veel reisinformatie via de app gekregen.
Top organisatie
Top organisatie, duidelijk informatie vooraf, heb je een vraag dan snel antwoord. Soms wel prijzig, maar alles wel top geregeld.
Heerlijke bergwandelvakantie gehad
He was een goed geplande reis, met een sympathieke en kundige berggids. En een leuk klein reisgezelschap van 10 personen.
SNP doet wat het belooft
SNP doet wat het belooft: prachtige wandelroutes langs goede accommodaties met oog voor de natuur
Goed georganiseerde reis met duidelijke…
Goed georganiseerde reis met duidelijke informatie vooraf.
Prachtige reis, mooie uitzichten, inspanningen beloond
Prachtige reis, bijzonder om de Mont Blanc van alle kanten te zien en geinig om in drie landen te komen. Eerste dagen behoorlijk uitputtend, daarna viel het mee. Ook begin juli al best drukke route.
Adembenemend mooie wandelvakantie door de Pyreneeën
Ook dit jaar weer een prachtige wandelvakantie in de bergen gemaakt. Met ondersteuning van geweldige lokale gidsen, door adembenemend mooie natuur en langs leuke, kleinschalige hotels.
Vaste klant bij SNPnatuurreizen
SNP biedt fantastische actieve reizen, is betrouwbaar en duidelijk over het aanbod, waardoor je kunt kiezen wat bij jou past.
Goed geplande en georganiseerde reis
Goed geplande en georganiseerde fietsvakantie! Zowel de fietsroute als het bagagevervoer tussen de hotels waren goed geregeld. Ook het verlengde verblijf in Wenen waarvoor SNP het hotel boekte was prima.
Goed aanbod, niet goedkoop
Super goed georganiseerde reis
Super goed georganiseerde reis. Prachtige wandelingen, afwisselend qua natuur. De slaapplekken (hotels, refuge en hotel) waren gezellig, het eten goed en de mensen zeer vriendelijk. Zou het zeker aanraden!
Service laat te wensen over
De wandeling is prachtig en we hebben goede weersomstandigheden gehad. De service en de specifieke aanpassingen aan gezelschap was moeizaam en viel tegen. Informatie over de plaatsen en de activiteiten ter plaatse zijn niet (meer) kloppend.

SNP Natuurreizen & Trail Markers からの回答
Wandelvakantie op Kreta ... doen!!
Wandelvakantie op Kreta ... doen!!
We hebben onze wandelvakantie op Kreta in april 2025 gemaakt (gezin met 2 kinderen (18 en 21 jaar)). Geen reisgezelschap of reisleider. Voor het eerst via een reisorganisatie geboekt: SNP Natuurreizen. Er werd bij het uitzoeken van de reis goed meegedacht door SNP-medewerkers (verlengen van de reis, bezoeken extra stadje, tijden en route van de reis). Als er vragen waren werd er snel gereageerd per telefoon of e-mail. Ook vanaf het vakantieadres werd bij een onvoorziene wijziging snel de juiste informatie gezocht en werden we direct teruggebeld door een medewerker.
Mooie reis, goed georganiseerd, duidelijke informatie vooraf en tijdens de reis. Mooie landschappen, pittige wandelingen, gastvrije mensen, heerlijk eten en drinken. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Een aanrader om via SNP Natuurreizen deze reis te boeken!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。