Jeg var her nede med en ven og sÃ¥ var der to meget flinke gutter der hjalp mig med at finde den is jeg skulle have jeg tror de hedder Louis og Alexander hvis jeg hÞrte rigtigt men rigtig godt arbejde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Betjeningen var fin - men mest kedelige og ligegyldige is ift. smagsoplevelsen⊠Vi fik to is med to kugler i hver, og ingen af de fire smage var noget ved overhovedet. Er du i VedbÊk sÃ¥ gÃ¥ ned... ãã£ãšèŠã
Jeg var nede med en af mine venner ogsÃ¥ fik vi begge to en is der var god service og isen var rigtig god og det var nok den bedste is jeg nogensinde har fÃ¥et men de to ansatte hed Louis og Alexander o... ãã£ãšèŠã
Elsker jeres is, men idag var en virkelig dÃ¥rlig oplevelse i VedbÊk. Al is var halvsmeltet, vaflerne knÊkkede og jeres engelsk talende ekspedient var simpelthen sÃ¥ sur og uforskammet. Vendte Þjne af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Social foodies
Jeg var nede med en af mine venner også fik vi begge to en is der var god service og isen var rigtig god og det var nok den bedste is jeg nogensinde har fået men de to ansatte hed Louis og Alexander og var sÞde og gav god service god anbefaling
Jeg var her nede med en ven og sÃ¥ varâŠ
Jeg var her nede med en ven og sÃ¥ var der to meget flinke gutter der hjalp mig med at finde den is jeg skulle have jeg tror de hedder Louis og Alexander hvis jeg hÞrte rigtigt men rigtig godt arbejde og god isðð
Betjeningen var fin - ekstremt kedelig is
Betjeningen var fin - men mest kedelige og ligegyldige is ift. smagsoplevelsenâŠ
Er du i VedbÊk så gå ned på den anden side af havnen eller ind i Brugsen og kÞb en filur. Den er der mere smag i
Virkelig dårlig kundeoplevelse
Jeg har kÞbt is hos jer i mange år. DesvÊrre havde min datter og jeg en kedelig oplevelse i jeres Frederiksberg- afdeling i dag. Jeg havde et gavekort der skulle indlÞses. Og pludselig fik jeres ellers smilende ekspedient travlt med at få os hurtigst muligt ud af forretningen. hun blev lettere irriteret og talte ned til os for hver gang vi spurgte om noget. Jeg spurgte ind til QR koden hvortil hun sagde at man skal kÞbe noget fÞr man kan opnår en rabat. Excuse me, har lige indlÞst et gavekort til 1liter isboks, 4 flÞdeboller samt 4 vafler!! Er det ikke et kÞbt ?! Hun har jo ikke givet mig alt det gratis vel !
Anyhow, skifter over til Ismageriet fremover! ᅩ

LÊkkert!
Min datter og jeg havde haft en halv trist sushi oplevelse i water front i Hellerup og stoppede lige på Strandvejen for at blÞde vores oplevelse op med lÊkkert fra Jer!
Hold nu op havde glemt hvor lÊkre Jeres flÞdeboller er, de slår alt andet. Elsker deres uperfekte design, ren Wow oplevelse! Tusind tak :)

LÊkreste flÞdeboller
Jeg fik en stor portion flÞdeboller leveret til en rund fÞdselsdag. De var fuldstÊndig fantastiske. Hvor er det vildt med kombinationerne, som er mulige. Og hvor er det bare lÊkkert og godt lavet. Varmeste anbefalinger herfra.

Socialfoodies ããã®åç
Aflyser 2 timer fÞr start!!
Aflyser pga. af sygdom den samme morgen som flÞdebollekurset skal foregå.

DÃ¥rlig kundeservice
Elsker og har kÞbt mange flÞdeboller gennem tiden. Sidst jeg kÞbte dem, havde flere af dem plastikrester i. Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, men jeg forstÃ¥r ogsÃ¥ at fejl kan ske. Jeg har skrevet til dem pÃ¥ Instagram via besked, âhenvendelseâ og kommentar, men ingen svar tilbage. Det er skuffende..

Socialfoodies ããã®åç
Skuffet kunde efter mange år
Skuffet kunde efter mange års kÞb
Jeg har gennem tiden kÞbt rigtig meget is hos jer â bÃ¥de i butikkerne og med hjem i jeres 1L bokse. Men de sidste 3 gange pÃ¥ kun 2 uger har jeg oplevet det samme: Der er simpelthen alt for lidt is i jeres bokse. Jeg har vejet dem, og de lever ikke op til jeres egen deklarerede vÊgt.
Det er Êrgerligt. I har ellers haft et stÊrkt produkt, men det her virker som en bevidst nedskalering uden at informere kunderne â og det skuffer. Jeg er nu gÃ¥et over til Peter Beyer is i stedet. Jeg kan ogsÃ¥ se, at jeg ikke er den eneste, der har lagt mÊrke til dette.
Det fÞles som om, I smider loyale kunder direkte i hÊnderne på jeres konkurrenter. Men måske har I for travlt til at opdage det?
God Sommer!

Socialfoodies ããã®åç
Våd is og dårlig service
Elsker jeres is, men idag var en virkelig dårlig oplevelse i VedbÊk. Al is var halvsmeltet, vaflerne knÊkkede og jeres engelsk talende ekspedient var simpelthen så sur og uforskammet. Vendte Þjne af kunderne og når man kommenterede det, lod hun som om hun ikke forstod. Hun skulle måske finde et andet job.

Socialfoodies ããã®åç
Er kommet hos social foodies VedbÊkâŠ
Er kommet hos social foodies VedbÊk virkelig mange gange og alt har vÊret super, men i dag var oplevelsen desvÊrre noget andet. Vi bestilte 3 is og min datter får en med et langt hår i. Jeg stiller isen tilbage på disken og ekspedienten fjerner bare håret og giver os isen igen, som vi selvfÞlgelig ikke Þnsker at spise og jeg beder om en ny. Ekspedienten virker meget irriteret over at hun skal lave en ny, og laver kugler meget mindre end den forrige is ( i Þvrigt er jeres kugler bleve meget små, men det er en anden snak)
Servicen burde have vÊre bedre i sådan en situation. Lidt kedelig oplevelse.

Var lige i VedbÊk (VedbÊk StrandvejâŠ
Var lige i VedbÊk (VedbÊk Strandvej 391.)
NÞj hvor isen dér dog er lÊkker!,,
Og flatwhite kaffen⊠ð - sÃ¥ kan det ikke gÞres bedre,

FlÞdebollekursus i S F pÃ¥âŠ
FlÞdebollekursus i S F på Frederiksberg.
Virkelig en dyr oplevelse. 365 kr. pr. Deltager. Kurset varede 45 min.
Marcipan bunde var udstukket og lå klar på kursisternes pladser 4 store og 4 små bunde til hver. Skummet var pisket og hÊldt i sprÞjtepose. 2 slags skum, overtrÊkschokolade og 4 slags pynt.
LÊkre råvarer.
Men vi havde regnet med at vi selv skulle fremstille skum og hÞre lidt om hvordan man lavede skummen.
Underviseren var ikke en dag over 16 år. Og virket ret urutineret.
De dyreste flÞdeboller vi hidtil har kÞbt 45,62 kr. pr. Styk.
De bedste kransekager
De bedste kransekager, og har lige kÞbt deres barer, som jeg håber er ligeså sindsygt gode. Herudover er de bare så sÞde de unge mennesker der arbejder der.

Ringe kundeoplevelse
I dag i VedbÊk forsvandt ekspedient 15 min for at gå i kÊlderen. Flere af de udstillet is er ikke salgsklare i Þvrigt. Man burde nok have tilbudt alle i kÞen gratis is, men nej man fortsÊtter og i Þvrigt små kugler is til fuld pris. Skammelig service og oplevelse

Husk handsker
Den skÞnneste is og lÊkre boller.
Whats not 2 like?
Men husk handsker.
Det er uhygiejnisk, andet.
Jeg hentede flÞdeboller til mineâŠ
Jeg hentede flÞdeboller til mine kolleger⊠det var et hit!!! Og sÃ¥ de cookiesâ€ïžð
Bare rigtig godt
Beskedent og bare rigtig godt.
KÞrer gerne en omvej, for at få et kvalitetsprodukt, for her bliver jeg aldrig skuffet.
Tak til teamet, der er det sikre valg ðŠðšð§

Wauuuuu!!
Wauuuuu!!! Har aldrig smagt så god en flÞdebolle fÞr, har efterfÞlgende hÞrt at Social Foodies har vundet Danmarks bedste flÞdebolle. Og så har jeg samtidig stÞttet afrikas fattigste bÞnder med mad og medicin.
GlÊder mig over at her hÊnger god kvalitet og ESG sammenðªðâ€ïž
Jeg elsker Social Foodies!
Jeg elsker Social Foodies! De har den bedste is og âsundeâ snacks. Jeg synes deres service er virkelig god og man bliver altid taget imod med et stort smil og god energi. â€ïžâ€ïžâ€ïž

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ