レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

HOLD JER LANGT VÆK!! GÃ¥ en stor bue uden om Social Group! De snyder folk, vi har utallige gange prÞvet at fÃ¥ dem til at fremlÊgge hvad vi betaler sÃ¥ mange penge for da de ikke laver... もっず芋る

De lovede at ringe inden udlÞb af seo for at hÞre om det skulle fortsÊtte , pludselig fik jeg bare en fakturaen pÃ¥ et Ã¥r mere jeg ringede og skrev til dem at vi havde en aftale om at de skulle ko... もっず芋る

Foretagendet er ren fusk. Jeg lagde 1 ordre om 9 Ã¥rs forudbetalt webhotel, som de sagde blev leveret af 3. part. Herefter flyttede jeg mit domÊne til dem. De bondefangede mig med smÃ¥t til et e... もっず芋る

De var ekstremt lÊnge om at lave min hjemmeside (flere mÃ¥neder) og lavede stort set copy paste fra min foregÃ¥ende hjemmeside. Derudover krÊver de opsigelse af aftalerne i 3 Mdr forud for fornyelse, hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. りェブデザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Konkurrencedygtig leverandÞr af hjemmesider tilpasset enhver branche i danske hverv

1.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

100% tilfreds med SocialgroupÂŽs arbejde

Jeg har fået lavet en hjemmeside af Socialgroup, og jeg kan kun anbefale dem. De er top professionelle og fantastisk dygtige til deres arbejde.
Hver en Êndring jeg har kommet med er blevet tilrettet hurtigt og altid modtaget positivt.
Jeg har primÊrt haft kontakt med Michelle og Astrid og det har vÊret en fornÞjelse hver gang.
Jeg ser personligt frem til fremtidigt samarbejde med Socialgroup.
Jeg kan kun anbefale at I bruger Socialgroup, I vil med sikkerhed ikke fortryde det :-)
Mange tak for hjÊlpen igennem hele processen med hjemmesiden.
Link til omtalte hjemmeside:
klimaeksperten.dk
Thomas Hansen - Klimaeksperten ApS

2021幎10月28日

Hej Thomas,

Tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for, at vi har fået lov til at lave din hjemmeside. Dertil er det dejligt, at du er tilfreds og glad for processen.

Vi ser frem til vores yderligere samarbejde i fremtiden!

Venligst

10/10

Folkene bag Social Group har gjort det rigtig godt, jeg kunne ikke forestille mig en bedre hjemmeside. Siden har lÞftet min lille håndvÊrkervirksomhed op professionelt. Tak for et godt samarbejde, det er og har vÊret en fornÞjelse at samarbejde omkring dette.

10/10.

Bedste hilsner Thomas W. Jensen
T. Wagner Enterprise.

Tw-entreprise.dk

2021幎10月15日

Hej Thomas,

Tak for din 10/10 og 5 stjerner.

Det er vi glade for. Vi takker også for et godt samarbejde og en god proces. Husk, hvis du Þnsker Êndringer eller rettelser, så sidder vi klar til at hjÊlpe dig med dem i fremtiden!

Vi tales ved
Social Group ApS

Er vild med min nye hjemmeside

Jeg er vild med min nye hjemmeside.
Social Group har stået for min nye, meget professionelle hjemmeside. Jeg havde en side i forvejen, men må indrÞmme at niveauet er blevet lÞftet en del.
Som fotograf er det vigtigt med et professionelt udtryk på min side, og det har den absolut fået.
De har lavet en del Êndringer undervejs i processen, da jeg lÞbende har fundet noget jeg gerne ville have anderledes.
De yder en fantastisk service og altid i en god tone.
Tak til Natacha og Astrid jeg primÊrt har haft kontakt med i processen!
Fremtidigt samarbejde kan kun blive godt!
Tak!
Mvh. Fotograf Martin Lorentzen
martinlorentzen.dk

2021幎10月15日

Hej Martin,

Vi er super glade for, at vi fik lov til at lave din hjemmeside. Tak for dine 5 stjerner, det er vi virkelig glade for. Vi ser frem til vores samarbejde fremadrettet.

Venligst