䌁業情報

1. 協䌚/組織

圓該䌁業による蚘述

Hensigten er at udvikle SOCii til et omfattende netvÊrk for private, foreninger og virksomheder. Hvis vi fokuserer på fÊllesskab, kan vi undgå de store tech-virksomheders påvirkning og udnyttelse og forblive frie, uafhÊngige og datasikre. Sammen med et team af konsulenter og rådgivere vil vi vÊre de fÞrste, der leverer et sandt dansk socialt medie for brugerne til brugerne, hvor målet er gennemsigtighed og bÊredygtighed til fordel for alle og ulempe for ingen.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

SOCii er et glimrende alternativ til Facebook.

SOCii er et glimrende alternativ til Facebook, og kan varmt anbefales hvis man er trÊt af, at blive bombarderet med reklamer, ligegyldige opslag og en ofte nedladende og fordummende omgangstone....
På SOCii er dialogen overvejende åben og nysgerrig, der er plads til alle, og skulle der dukke enkelte kommentarer op der "rammer skÊvt", bliver de med interesse og empati, "ledt tilbage på sporet".

2025幎8月28日
自発的なレビュヌ

Positiv overraskelse - dansk socialt medie

Socii fungerer overraskende godt, og det er et glimrende alternativ til Facebook. Der er ingen tidsrÞvere i form af videoklip og "Foreslået til dig", hvilket er meget rart. Det tager selvfÞlgelig tid at starte et nyt socialt medie op, men jeg synes der er et godt fundament.

2025幎8月24日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret på SOCii i et halvt års tid og er glad for det

Jeg har vÊret på SOCii i et halvt års tid nu. Det har vÊret en rigtig god oplevelse. SOCii er bygget op som Facebook, men uden algoritmer. Stemningen er nÊsten altid positiv og der debatteres mange emner. Der er allerede rigtig mange emnegrupper, selvom nogle af dem er små endnu. Vi er nu 3070 profiler, og der kommer stadig flere. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at vÊre på SOCii og har fået mange nye venner og interessefÊller her. Det er også sjovt og muligt at prÊge sitet, som stadig udvikler sig. Der bliver nu indkaldt til et mÞde om hvordan SOCii kan blive til en forening, som skal administrere sitet. Det er ret spÊndende. Jeg kan varmt anbefale SOCii

2025幎8月4日

Har nu vÊret på Socii.dk i 4 måneder

Har nu vÊret på Socii.dk i 4 måneder. Antallet at brugere vokser, mens Facebook bliver dummere og dummere.

Ser helt klart Socii.dk som det bedste alternativ til Facebook, da man kan finde mange af de samme funktioner. Vi er nu 3000 brugere der inde og der er plads til mange flere.

2025幎7月27日

Socii er et dansk medie

Socii er et dansk medie, der er skubbet i gang af en ildsjÊl der Þnsker et alternativ til de kommercielle medier.

Vi er nu så mange medlemmer så samtaler og bredde i interesser gÞr det muligt (og rart) at dele opslag om stort og småt. Stort set alt foregår på dansk, og oplevelsen kan bedst sammenlignes med Facebook,dog uden hadtale.

2025幎7月23日
自発的なレビュヌ

Dejligt sted med lyst og engagement til

Dejligt sted med lyst og engagement til at dele og ville fÊllesskabet. Jeg er ny bruger pÃ¥ platformen og mÃ¥ sige, at jeg er landet i et smÞrhul af venlige og interessante medSOCIi’er. Kom med ombord og stik gerne nÊsen frem i form af likes og venneanmodninger. Du vil blive belÞnnet og beriget ❀

2025幎7月21日

Velfungerende dansk SOME

Velfungerende, hyggeligt, dansk socialt medium. Der en sÊrdeles god tone - i modsÊtning til hvad man måske har oplevet på am. sociale medier.

SOCii er stadig i en forholdsvis tidlig fase mht. udbredelse, og det er spÊndende at vÊre med i "pionertiden", inden det (måske) bliver mainstream. Den sidste stjerne tilfÞjes, når der kommer flere brugere.

Opbygningen (ikke udseende) ligner Facebook, men "atmosfÊren" kan bedre beskrives som en venligere udgave af Bluesky.

2025幎7月21日
自発的なレビュヌ

En god platform med rigtigt god potentiale

Jeg har brugt platformen i 6 mdr og der er sket en del. Platformen forsÊttes med at blive udviklet, men det er en rigtigt god platform og bruger har mulighed for at komme med til forslag til evt forbedringer. Platformen består af hjemmeside, SOCii App og SOCii Messenger App. Dette gÞr at man får inkluderet platformen til mobilbruger og har sin egen besked app. Jeg valgte selv at slette min Facebook profil og indtil videre er SOCii blevet mit alternativ. Jeg syntes der er en god tone og folk skriver pÊnt i kommentarsporene på indlÊg. Kan helt sikkert anbefale at dette Sociale Medie, hvis man kigger efter noget der minder om noget der ligner Facebook med profil, sider, grupper og markedsplads, som kan laves som offentlige, lukket eller hemmelig. Det er Gratis og det er planen at det skal forsÊtte med det, ingen salg af informationer. Da det er et dansk virksomhed er de underlagt reglerne fra EU, som Facebook gentagende gange overtrÊder. Planen som jeg kan forstå det er at de vil prÞve at lave en SOCii forening, hvor medlemmer vil skulle betale imod nogle fordele. Stadig gratis for den almindelige bruger.

2025幎7月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。