De maatvoering vind ik erg ruim genomen. 36-42. Ik heb zelf maat 39 en smalle voet. Zijn dus veel te groot! Zitten ruim aan de tenen. Dit zorgt dan voor drukkend gevoel in de schoen. Het materiaal is... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
My purchase order was $150. After purchase, I was notified by the delivery company that import fees to the U.S. were $63. The website should have communicated to me before purchase that I should exp... ãã£ãšèŠã
Zelfs na enkele jaren waan je je nog steeds als een prof. Sokken blijven hun stevigheid behouden na hondertallen wasbeurten en rekken niet uit. De aerosokken blijven ook mooi omhoog bij brede kuiten w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
This is a webshop where you can get the biggest assortment of cycling socks throughout The Netherlands. Perfect socks for riders, but also for sportive cyclists
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top producten en service!
Niet alleen goed doordachte producten ook super service. Zelfs als een product na lange tijd en gebruik nog gebreken vertoond is er de mogelijkheid tot compensatie!
Top ervaring
1 - Super tevreden van de aankoop ervaring via de website, alles verloopt vlot!
2 - Top after sales service, had een probleem met mijn nieuwe handschoenen, mailtje gestuurd naar de support, super snel en vooral gratis beholpen.
3 - WHO doesnât love socks ð§Šð
Fijne persoonlijke benadering
Fijne persoonlijke benadering. Specialisten die weten wat er speelt en leeft onder de fietsers. Goede producten.
Mijn favoriete sokken en overschoenen
Vanaf het moment dat ik deze sokken en overschoenen voor het eerst probeerde, was ik direct enthousiast. Ze zitten fantastisch en blijven perfect op hun plek, zelfs tijdens langere ritten. Ik was zo tevreden dat ik sindsdien al meerdere paren heb aangeschaft. De pasvorm is ideaal, en het comfort is ongeëvenaard. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en comfort!
Kwalitatieve sokken met strak design
Fijne kwalitatieve sokken die lang meegaan en goed hoog blijven zitten. Strak design!
Snelle levering, kwaliteit en scherpe prijs.
Ruim assortiment met sokken en accesoires. Al mijn sokken komen van Sockeloen. Snelle levering, kwaliteit en scherpe prijs.
En bovenal, de beste aerosokken die er zijn!
Goede ervaring met sockeloen
Goede ervaring met sockeloen. Wat het meeste bevalt is uiteindelijk de sok zelf! Altijd last gehad van zweetvoeten bij het fietsen, en dat is nu voorbij. Perfecte pasvorm, goede kwaliteit en prettige stof!!
Klantenservice is ook echt service
De naad van 1 van mijn beach aerosokken lieten los. Na contact te hebben gehad hierover werd er zonder gedoe een nieuwe set opgestuurd. Inmiddels is dit al ruim een jaar geleden en de de sokken zijn nog in goede staat.
Productiefoutje kan gebeuren, door het zonder gedoe snel op te lossen houd Sockeloen er een zeer tevreden klant bij
Goeie sokken
De sokken van sockeloen zitten top. Ze zijn aan de prijzige kant maar daar krijg je ook kwaliteit voor terug. Ze werden snel geleverd en zijn netjes verpakt. Ik zou sockeloen zeker aanraden aan anderen.
Top top top
Al meerdere keren bestelling gedaan van sokken, aero sokken en aero overtrekken zwart en wit. Zijn het zeker waard. Mijn pluszoon draagt enkel deze van Sockeloen. Voor zijn strandracen, gravelwedstrijd, mtb marathons en wegpoetsen. Alles is top!
sokken van hoge kwaliteit
goede en snelle service. sokken van hoge kwaliteit
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke informatie over status order.
Kwaliteit!
Snelle levering, prettig contact en super kwaliteit producten
Om eerlijk te zijn heb ik SockeloenâŠ
Om eerlijk te zijn heb ik Sockeloen leren kennen toen ik een paar jaar geleden een gratis paar kousen kreeg bij een aankoop bij Duursport.nl. Voorheen dacht als de kousen maar kort en wit zijn om er goed uit te zien als wielertoerist.
Het warme knellende gevoel nam ik er maar bij. Tot dat Sockeloen op de proppen kwam en het gevoel kreeg dat ik precies geen kousen aanhad en wat zag ik er ÂŽcoolÂŽ uit . Iets hogere en wat een frisse verrassende kleuren .. dit mocht gezien worden .. dit inspireerde ook vele van mijn fietsvrienden.
Bedankt Sockeloen .. ik en nog vele andere zijn overtuigd .. ððð
Ik ben zeer tevreden met vooral deâŠ
Ik ben zeer tevreden met vooral de aerosokken. Zitten perfect.
Sockeloen sokken!
Sokken zitten heerlijk, waren snel binnen, makkelijk wit te houden! Mijn volgende fiets sokken zal ik zeker weer hier bestellen!
Topproduct
Verzending en levering was tiptop in orde. Ook zeer tevreden over het product zelf, heb de essential fietssokken gekocht en deze zijn nog altijd prachtig wit :)
Meerdere keren besteld en altijd top
Meerdere keren besteld en altijd top. De regenoverschoenen zijn fantastisch en de custom bedrukte sokken ook uitstekend. Ik heb maat 37 en een smalle voet. In de praktijk is âmijn maatâ fietssokken toch altijd te groot, maar niet bij Sockeloen. Ze sluiten goed aan. Sockeloen is bovendien heel snel met levering.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ