Stopp i avloppet som vi inte fick bort sjÀlva. Ringde pÃ¥ valborg och de var hos oss inom 10 minuter. De kÀmpade hÃ¥rt och lÀnge och hittade tillslut brott pÃ¥ avloppsstammen. VÀldigt trevliga killar och... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kundservice i vÀrldsklass! Snabba med att svara/ta kontakt, Ã¥terkopplar nÀr det Àr utlovat, snabba vid genomförande, duktiga och levererar med kvalitet. Ett stopp i avloppet visade sig vara rötter s... ãã£ãšèŠã
Hade stopp i avloppet och ringde spolexpressen. Dom var snabbt på plats och löste problemet. Trevliga medarbetar med hög servicegrad dessutom till en vÀldigt rimlig kostand.
Tar lite för bra betalt för det dom levererar, slarviga vid spolning!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Stopp i avloppet, underhåll, stamspolning, sanering och rörinspektion av diverse ledningar, allt detta arbetar vi med på Södertörns Spolexpress AB. Vi finns tillgÀngliga för de akuta stoppen lika vÀl som de planerade spolningarna. Att alltid vara tillgÀngliga och finnas snabbt på plats dÀr vi behövs Àr en sjÀlvklarhet för oss!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nöjd med upplevelsen!
Snabb och bra service, trevligt bemötande!
Trögt köksavlopp i månader
Trögt köksavlopp i månader. Ringde på förmiddagen och fick hjÀlp på eftermiddagen. Klart på 20 minuter.
Trevlig kille som kom och gjorde mer ÀnâŠ
Trevlig kille som kom och gjorde mer Àn vad som begÀrdes. Nu luktar det bÀttre och vattnet rinner åt rÀtt håll!
Snabb och bra spolning
De var trevliga, kom snabbt och åtgÀrdade problemet på kort tid. Vi Àr mycket nöjda!
Fick hjÀlp samma dag
Fick hjÀlp samma dag, gick snabbt att lösa stoppet. Grym kundserviceððœ
Grym service
Grym service! Fick hjÀlp med avloppsspolning och Àr supernöjd! De var snabba, effektiva och vÀldigt trevliga att ha att göra med.
Snabba
Snabba, lyhörda och smidig problemlösning, kommer i tid och gör jobbet bra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹