レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

FÞrste gang fik jeg en rå rÞdspÊtte. RÞdspÊttefileten bliver ikke stegt men friturestegt. Helt uden kÞd og uden smag. Virkelig trist oplevelse til alt for mange penge. Ren turistfÊlde.

5぀星のうち5の評䟡

NÞd en frokost , fik smÞrrebrÞd med advokado og krabbesalat Advokado Super friskt, salat og virkelig lÊkkert med rÞdbede pesto, gulerÞd chips og mandel bund Krabbe salat, masser af krabbekÞd Be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er vild med Sofa 1 - bÃ¥de deres mad, beliggenhed og skÞnne betjening. Bettina er uden sammenligning altid sÞd, frisk, og ser hvad vi har lyst til, nogle gange inden vi selv ved det 😊😊 Vi besÞg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har endnu en gang fÃ¥et en rigtig dejlig frokost her. 3 x SmÞrrebrÞd og kÊresten dagens fisk med kartofler og grÞnt. Dejlig velsmagende mad og smÃ¥ lÊkre finesser pÃ¥ mit SmÞrrebrÞd. Virkelig god og hjÊl... もっず芋る

䌁業情報

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

DÃ¥rlig mad

2026幎6月1日

Dejlig frokost

Dejlig frokost. Smukt dekoreret smÞrrebrÞd, frisk og indbydende. Venligt personale, som også kommer med snacks og vand til hunden. Kommer der ofte og bliver altid behandlet fantastisk godt

2025幎8月22日

Var forbi Café Sofa1 med nogle venner

Var forbi Café Sofa1 med nogle venner, og det var virkelig en skÞn oplevelse! Vi bestilte burger og pommes frites – og det smagte bare super godt. Alt var i orden, bÃ¥de maden, stemningen og servicen. Personalet var utrolig hÞflige og venlige, hvilket bare lÞftede hele oplevelsen. Kan helt klart anbefale Café Sofa1, og jeg kommer helt sikkert igen!

2024幎7月13日

NÞd en frokost

NÞd en frokost , fik smÞrrebrÞd med advokado og krabbesalat
Krabbe salat, masser af krabbekÞd
Begge dele så flot anrettet
Tak for en skÞn oplevelse
Kommer helt sikkert igen🀩

2025幎3月8日

Virkelig ringe ..

Det mest elendige sted man kan sÊtte sine ben. Maden er så ringe at du kan lave den bedre selv. Vi fik brunch.. der var intet spÊndende ved det. TvÊrtimod fik vi serveret en halvrådden avocado. Stedet kan kun overleve i kraft af sin placering på et solbeskinnet torv.

2024幎5月6日

Perfekt+

En perfekt kÞlig classic serveret af det bedst tÊnkelige personale. Fine komfortable stole. Fed udsigt til gågaden. Jeg kommer nok tilbage og spiser er anden dag. Maden så lÊkker ud. Fatter ikke hvordan de er endt på 2-3 stjerner i snit.

2024幎7月28日

LÊkkert

Hyggeligt, god service og lÊkker mad.
Kan helt klart anbefales, har prÞvet en del på menuen og har i dag fået den lÊkreste helstegte rÞdspÊtte med små kartofler.

2024幎6月23日

Big disappointment!

We went my wife and I to Sofa1 today to eat mussels, what a disappointment!
We were used during the past 11 years to go there and have a fantastic dinner, always with mussels. This time it was served on a plate and not on a pot like it used to be, the new recipe is actually tasteless and half of the mussels were empty shells.
Overall a big drop in quality!

2024幎6月7日
5぀星のうち1の評䟡

Bestemt ikke et besÞg hver!!!

Jeg bestilte en club sandwich uden lÞg.
Der stod i menu kortet at at det var hjemmelavede pomfritter, det var det bestemt ikke. De smagte dog fint.
Min club sandwich:
Kyllingen var de der kÞbe tykke strimler, som ikke engang havde vÊret en tur på panden.
De 2 agurke skiver var i hvert fald ikke skåret samme dag, de slagne og tÞrre.
Den 1. skive tomat der var skåret på samme spÊkbrÊt og med samme kniv lige efter at der var skåret lÞg, så den smagte kun af lÞg.
Det 1. Stykke bacon der var, var fyldt med indtÞrret kold fedt. FÞrste gang i mit liv at jeg ikke har spist bacon op 😅 En bid var nok.

Jeg sagde det til café ejeren, som gik i forsvars position med det samme.
Og sagde at alt var frisk og blevet lavet idag.

Bestemt ikke et sted jeg ville komme igen, om jeg så fik det gratis.

2024幎2月24日

Kedelig brunch

Fik en brunch bestående af rugbrÞd, helt tÞrt hvidt brÞd, et halvt brunt Êble, en tÞr appelsin, et stk brie + en styk anden ost, en kanelsnegl som smagte underligt, rÞrÊg (udemÊrket), 2 små pÞlser der sejlede i barbecue sovs og avokado som sejlede i honning og mangler + skyr for sig. UdemÊrket - men ikke noget at råbe hurra for. Det gjorde vi så heller ikke. Men brokkede os heller ikke, fordi vi har vÊret der fÞr og kender niveauet. Sofa1 er udemÊrket, hvis alt andet er optaget som tilfÊldet var i dag. Skulle det vÊre prisen vÊrd, skulle det tildeles noget frisk brÞd, frisk frugt, og smÞr. Avokadoen smager virkelig ikke godt når den svÞmmer i sÞdt på den måde, så det ville jeg nok gÞre anderledes! Det er så lidt der skal til fÞr den brunch bliver Ok. Med de anmeldelser der er herinde forstår jeg ikke hvorfor man ikke lige giver den et ekstra nÞk opad!

2023幎12月30日

FordÊrvet mad

FordÊrvet mad. Bestilte dagens ret, stegt flÊsk med persillesovs. Fik serveret 6 smÃ¥ stykker flÊsk, 5 halvkogte kartofler, en skÃ¥l rÞdbeder og en skÃ¥l med persillesovs. Jeg smagte pÃ¥ sovsen, der havde en mÞrkegul farve og mÃ¥tte spytte sovsen ud da den smagte at blÃ¥ skimmelost?. Fik min ledsager til at smage pÃ¥ den og hun mente det var en Gorgonzola sovs der var serveret. Bad tjeneren om at bytte den ud og fik at vide jeg ville fÃ¥ en skÃ¥l helt frisklavet persillesovs i stedet for den gamle sovs de netop havde serveret. Den nye skÃ¥l sovs var ok selv om den ikke var varm. Da kartoflerne var blevet “ pyntet” med den fÞrste persillesovs og derfor uspiselige, bad jeg om lidt flere. Disse kartofler, 2 stk halveret, blev serveret i en skÃ¥l overdÊkket med sovs ud over kanten sÃ¥ dÊkservietten fik store plamager. Kartoflerne var desvÊrre rÃ¥ indeni. Eneste spisebart af den ret var de sÞrgelige stykker flÊsk. Ved betalingen var deres Dankort terminal ikke online og efter 2 forsÞg kunne jeg da heldigvis betale med mobilpay. MÃ¥tte bede 3 gange om mig kvitteringer/ fejlbonner. Den ene stjerne fÃ¥r de kun fordi min ledsagers stegte rÞdspÊttefilet var veltilberedt. Hjemme efter ca. 2 timer mÃ¥tte jeg desvÊrre ud og kaste op. MÃ¥ske skulle fÞdevare kontrollen komme pÃ¥ besÞg. Det var sÃ¥ eneste og sidste gang vi kommer pÃ¥ Sofa1 i Gilleleje.

2023幎9月13日
5぀星のうち1の評䟡

Ringeste måltid jeg har fået lÊnge

Ringeste måltid jeg har fået lÊnge. Bestilte hakkebÞf med blÞde lÞg, spejlÊg, grÞntsager, pomfritter og bearnaise. Modtog en lillebitte bÞf med en symbolsk spiseske blÞde lÞg. BÞffen var så gennembanket og tÞr, at der ikke kunne skÊres et stykke, der kunne blive på gaflen, men måtte skovles op. GrÞntsagerne måtte stamme fra en frossen grÞntsagsblanding fra Rema 1000, og var nÊsten uspiseligt oversaltede og pebrede. Bearnaisen af lavest mulige kvalitet. Min ledsager bestilte en i princippet ukompliceret BBQ-burger, og fik leveret en burger med en ekstrem tÞr bÞf, en for lille mÊngde salsa-artig sauce, lidt agurkesalat - og intet andet. De bestilte sweet potato fritter fulgte ca. et kvarter efter. Vi ventede i over en time på dette super skuffende måltid.

2023幎9月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ