FÞrste gang fik jeg en rå rÞdspÊtte. RÞdspÊttefileten bliver ikke stegt men friturestegt. Helt uden kÞd og uden smag. Virkelig trist oplevelse til alt for mange penge. Ren turistfÊlde.
NÞd en frokost , fik smÞrrebrÞd med advokado og krabbesalat Advokado Super friskt, salat og virkelig lÊkkert med rÞdbede pesto, gulerÞd chips og mandel bund Krabbe salat, masser af krabbekÞd Be... ãã£ãšèŠã
Jeg er vild med Sofa 1 - bÃ¥de deres mad, beliggenhed og skÞnne betjening. Bettina er uden sammenligning altid sÞd, frisk, og ser hvad vi har lyst til, nogle gange inden vi selv ved det ðð Vi besÞg... ãã£ãšèŠã
Har endnu en gang fÃ¥et en rigtig dejlig frokost her. 3 x SmÞrrebrÞd og kÊresten dagens fisk med kartofler og grÞnt. Dejlig velsmagende mad og smÃ¥ lÊkre finesser pÃ¥ mit SmÞrrebrÞd. Virkelig god og hjÊl... ãã£ãšèŠã
Nok et af de ringeste mÃ¥ltider jeg harâŠ
Nok et af de ringeste mÃ¥ltider jeg har fÃ¥et. Efter 30 min ventetid kommer den stakkels tjener ud og fortÊller os, at grillen er brudt sammen sÃ¥ vores bestilte retter ikke kunne laves. Ny ordre og gratis drikkevarer. Fint nok. Da maden sÃ¥ kommer 20-25 min senere, er det den tarveligste gang pastaret, der serveres. Undertegnede bestille pasta med kylling og cherrytomater. Tomater var der intet af med mindre, man tÊller tomatsauce med, og kyllingen var hevet direkte ud af pÃ¥lÊgs-kÞledisken i Netto. FÞj for en gang juks. KÞkkenet fik vores dÃ¥rlige oplevelse at vide, hvortil de svarede, at de godt var klar over detð¡. Tilsyneladende uden den store effektâŠ..
Madforgiftning - 0 stjerner
Kan man give 0 stjerner havde jeg gjort det. Madforgiftning til den der spiste muslinger og resten var virkelig ussel mad. FÞj altså.
TÊnker at i nok skal ta menuen âstegtâŠ
TÊnker at i nok skal ta menuen âstegt flÊskâ for det er da den vÊrste gang sprÞjt, 4 smÃ¥ kartofler der dÃ¥rligt er dÊkket af en gang af det vÊrste gang sjask af noget der skulle hedde sovs, men fÞj, ligner mest opvarmet flÞde med persille, og dertil 5 skt stegt flÊsk der har ligget i ovnen sÃ¥ lÊnge at det er skrumpet ind til halv stÞrelse og blevet til seje skosÃ¥ler, fÞj for en oplevelse ðð€®ð€®
Rigtig hyggeligt sted men dårlig mad
Rigtig hyggeligt sted, men må nok erkende at jeg aldrig har smagt så dårlig og kedelig mad, 1. Gang manglede min burger stort set alt, tÊnkte pyt det kan smutte, men da vi kom 2. gang og alt var vandet og smagslÞst, ja så giver vi op. Synd for stedet er virkelig hyggeligt og det ligger perfekt.
Hold kÊft en gang hundeÊde
Hold kÊft en gang hundeÊde. Det de kalder et lÊkkert stykke smÞrebrÞd med Êg og rejer er 1 stk. hårdkogt Êg 5 vandede rejer 1 stk. rugbrÞd uden smÞr og en masse salat. Krabbesalaten er en dåse krabbesalat og et stykke ristet toastbrÞd. Maden var vist lige taget fra emballagen - kÞbt i Rema 1000. Kommer der aldrig mere. Pris! ca. kr. 400,00 incl. en lille Þl og en dansk vand
Smilende personale, rigtig god mad og SÃRDELES god betjening :-)
ALTID, ALTID god betjening. Bettina er fantastisk, men det er hendes personale også. Vi er kommet i gennem mange år, og det bliver bare bedre og bedre og bedre. SUPER skÞnt sted ... Tak til Bettina og personale. Kan godt forstå skiltet med, "at alt er til salg ... undtaget personalet". GlÊder os til den 20. maj i år, hvor vi skal holde forsinket kobberbryllup hos jer. Knus fra John og Tina --- PS. Tak til Vibeke for en rigtig dejlig fÞdselsdag for min mand - for et år siden. Glemmer vi ikke :-)
DesvÊrre den vÊrste brunch nogensinde
DesvÊrre den vÊrste brunch nogensinde, EKSTREM dårlig kvalitet mad.
Vi blev lovet yoghurt med honning, som en del af brunchen- men alt i alt fik vi:
Et lille max 3 cm stykke smaglÞst og tÞrt brie,
1 skive ost- fra en pakke skiveskåret ost- der ikke har vÊret lukket ordentligt- så tÞr hele vejen rundt i kanten.
En lille skål rÞr Êg og 1 skive kold bacon
1 micro skykke magslÞst vandet laks med en klat Philidelfia naturel under-toppet med smagslÞst, nok tÞrret dild på toppen.
1 lille skål- svarende til max 2 spiseskeer VEGANSK frugt yoghurt,
2 lÊkre cocktail oksepÞlser- men som lå sovset ind i noget ukendt barbeque sovs.
En âbÃ¥dâ appelsin og 3 hindbÊr
En mini optÞgnings snegl
Et skykke (IKKE FRISK) fransk brÞd og rugbrÞd, som var ristet let på den ene side i ovnen.
Et ingefÊr shot
THATS IT! INGEN smÞr, marmelade eller andet 149 kr.
Betjeningen derimod var super sÞd og frisk- men eftersom det er et spisested- kan det desvÊrre ikke få mere end den ene stjerne og vi kommer ikke igen.
Den mest dÞdsyge og svine dyre brunchâŠ
Den mest dÞdsyge og svine dyre brunch vi nodensinde har prÞvet. ð
Sofa.1 i Gilleleje
Sofa.1 i Gilleleje. Servere gerne en brunch platte som er det vi går efter, stedet oser af Gilleleje og vi blev mÞdt af venlig personale. Prisen er 149kr og + 15kr for valgfri kaffe. Brunch på et spÊkbrÊt hvor alt er i små skåle, det skal siges at alt hvad vi fik fejler intet, udover vi ikke fik smÞr, bÊr og intet frugt. Tilberedningen er ikke vores stil, advokado med sÞd topping og sejler i honning og mandler. Fine pÞlser med god smag, men igen sejl de i barbeque sauce. Laksen ligger i en dressing. Hvis man ik kan lide dressing er det svÊrt at sortere det fra igen. Mangler måske lidt syltetÞj som passer til osten. Alt i alt kun 2 stjerner.
Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse. Kokken havde glemt en ret vigtig del af vores mad, det opdagede tjeneren hurtigt, og kom med det glemte og en omgang pommes pÃ¥ deres regning.... vi kommer igen ð
Et stjerneskud til 5 stjerner
Spiste frokost der. Maden var super lÊkker og betjeningen helt i top. Kommer bestemt igen.
Ventede 45 min på maden
Ventede 45 min på maden, vi var 5 personer og fik til sidst mad til 4 og manglede burger til 1, da vi spurgte personalet fik vi konstant af vide 2 sek. så kommer den sidste, så 4 fik kold mad da vi godt ville spise samlet, vi fik ikke hvad vi bestilte af tilbehÞr, personalet var alt andet end service mindet, og havde ikke styr på bestillingerne. Vi kommer Aldrig Mere
Maden kom aldrig
Vi besÞgte Sofa1, da vi havde hÞrt godt om det og ville på familietur i pinsen. DesvÊrre leverede personalet ingen form for service. Vi blev venligt modtaget, fik menukort, fik drikkevarer, men så stoppede serveringen der. Efter at havde ventet 30-45 min og vores sÞn på 4, hÞjlydt havde spurgt efter maden til os flere gange + vi havde sÞgt Þjenkontakt hos personalet uden held, gik vi op og efterspurgte vores mad, men blev oplyst, at der ikke var nogen bestilling til det bord.
Vi tog pÊnt vores ting og gik skrup sultne - det var sidste gang vi kom der.
Trist oplevelse
Kort sagt - et meget trist sted som aftencafe. Bedste placering på torvet - så kedeligt for byen, at de holder åbent efter solen er gået ned.
Personalet havde belejret det ene bord med deres jakker og tasker som om, at de var på vej hjem.
Rejer pÃ¥ âtrÊtâ salat⊠og bare kedelig grillmad.
Ucharmerende sted. Kun egnet til kaffe og fadÞl udendÞrs når solen skinner.
Jeg er vild med Sofa 1
Vi besÞger det hyggelige sted flere gange nÃ¥r jeg er hos min sÞster og svoger i Gilleleje ðð©ð°
Hold jer langt vÊk
Hold jer langt vÊk. Ãrgerligt der skal gives 1 stjerne for at bedÞmme stedet. Min sÞn og jeg havde siddet pÊnt og ventet pÃ¥ betjening samt menukort i 20 min. Jeg havde forinden forgÊves forsÞgt at fÃ¥ kontakt med tjenerne. Bl.a. da bordet ved siden af havde vÊret sÃ¥ heldig at fÃ¥et caféens mÃ¥ske eneste 2 menukort spurgte jeg hÞjt flere gange endda med Þjenkontakt. Ingenting skete. Jeg tÊnkte sÃ¥ at jeg ville ringe bestillingen ind efter vi havde vÊret pÃ¥ caféens hjemmeside for at finde det vi skulle have. Jeg ringer 5 gange. Kommer sÃ¥ endelig igennem til indehaveren selv. Siger jeg sidder ved bord 21 og gerne vil bestille. Jeg fÃ¥r sÃ¥ at vide at jeg er dum og at der ikke sidder nogen ved bord 21. Der fik jeg sÃ¥ nok. SÃ¥ folkens. Tag pÃ¥ Saseline istedet. Det ligger lige ved siden og der har tjenerne tid til kunderne. Der har de forstÃ¥et at det er kunderne som fÃ¥r butikken til at lÞbe rundt. Goâ sommer
Vi kommer ikke igen desvÊrre da stedetâŠ
Vi kommer ikke igen desvÊrre da stedet er hyggeligt serveringen sÞd, men MADEN den var frygtelig. Jeg fik en clubsandwich med fritter. Da den kom var fritterne kolde de havde stået lÊnge. De blev byttet til nye der var varme. Sandwich bestod af kylling der er kÞbt fÊrdigstegt og frossen så var der kommet pesto på da kylling er blevet varmet (det fjerner ikke smagen af fÊrdigkÞbt) og konsistensen var som gummi. Baconen i sandwich var ikke stegt fÊrdig. Min datter fik nachos med kylling den var samme metode med kylling og bliver nÞdt til at sige at pesto og salsa ikke går godt sammen. Da jeg sagde at det var ikke tilfredsstillende mad fik jeg det svar at det skulle nok gå videre.. tÊnker at de er vant til det....
SÞd betjening men frygtelig mad
SÞd betjening men frygtelig mad. Dårligste Stjerneskud jeg i mit liv har fået. Min kÊreste fik noget kold kylling. Også dårligt. Ingen smag i noget af det. Kommer der aldrig igen
Mad lidt under middel
Mad lidt under middel, dårlige muslinger og ingen reaktion når dette blev oplyst til tjener. Nuvel, vi kunne da få to kopper kaffe på huset. Kan ikke anbefale stedet. Så hellere Mc Donalds eller fÊrdig fra Rema1000.
BesÞgte sofa1 d. 17/7 kl. 19.30.