SOFACOMPANY België レビュヌ 1,726

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Verkeerde stof van zetel geleverd door een fout van de verkoopster. Relatief snel rechtgezet maar wederom moeten wachten voor de nieuwe zetel. Geen compensatie daarvoor of versnelde procedure.

5぀星のうち4の評䟡

Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf! De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om all... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

SOFACOMPANY België に぀いお

圓該䌁業による蚘述

SOFACOMPANY | Deens design voor altijd lage prijzen

Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.

Meer dan 1.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.

Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende zetel – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

De levering is spijtig genoeg niet

De levering is spijtig genoeg niet zoals de winkelmedewerker zegt. Voor de rest is het goed.

Beste Souad,

Bedankt voor je review.

Wij nemen even contact met je op per mail om het verhaal aan te horen betreft levering.
Wij verbeteren natuurlijk graag waar mogelijk.

Fijn weekend gewenst.

5぀星のうち4の評䟡

Meestal vlot bereikbaar per telefoon.

Meestal vlot bereikbaar per telefoon.
De stoel met een fout werd volledig gratis vervangen.’

Beste Gigi,

Bedankt voor je fijne review!

Goed om te horen dat je ons telefonisch goed kon bereiken en dat de vervanging van de stoel naar tevredenheid is opgelost.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Uitstekend!

Uitstekend!

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop gewenst.

Fijn weekend!

Levering lounge

We hadden tweemaal schade na de levering. We zijn samen tot een goede oplossing gekomen.
Snelle en goede service!

Beste Emmy,

Bedankt voor je review!

Wat vervelend om te horen dat er schade was na de levering, maar fijn dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen en dat je tevreden bent over de service.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち3の評䟡

Verkeerde stof van zetel geleverd door

2026幎4月29日

Beste,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.

Vervelend om te horen dat er in eerste instantie een verkeerde stof is geleverd en dat dit opnieuw wachttijd met zich heeft meegebracht. We begrijpen dat dit frustrerend is. Fijn om te horen dat dit daarna wel is rechtgezet, al nemen we je punt over het uitblijven van compensatie of een versnelde procedure zeker mee ter verbetering van onze service.

Wij waarderen je feedback en gebruiken dit om onze processen verder te optimaliseren.

Prima ervaring

leuke modellen, goeie kwaliteit, betrouwbaar service.

2026幎4月28日

SOFACOMPANY België からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u onze modellen, kwaliteit en service weet te appreciëren. Geniet van uw aankoop!

5぀星のうち1の評䟡

Nazorg slecht!

Helaas kan ik deze keer ook niet positief zijn.
Na het oplossen van beschadigde frame kwam van de nieuwe frame de hoes van het zit kussen met een vlek toe dat er niet uitging. Daarop werd wel snel gereageerd en een goede oplossing gevonden om een nieuwe hoes op te sturen. Helaas na dubbele bevestiging via mail over welke hoes het ging werd helaas de verkeerde opgestuurd. Opnieuw heb ik hier over gemaild een een paar dagen terug. Maar helaas wordt nu hier geen antwoord meer opgegeven.
De verkeerde maat heb ik terug in de winkel afgegeven meedat ik hier niets mee ben. De winkelmedewerker verontschuldigde zich voor de verkeerd geleverde maat.
In de winkel is de service super en zijn ze ook super vriendelijk. Ik heb al redelijk wat kussens en verschillende plaids gekocht en dit was het derde en laatste meubelstuk dat ik hier zal kopen.
Voor deze prijsklasse van meubels en accessoires verwacht je een veel betere nazorg service dan dit.
Ondertussen heb ik de set al ietsje meer dan een maand.

2026幎4月7日

Beste Bram,

Onze oprechte excuses dat je deze ervaring hebt gehad , dit is uiteraard niet het serviceniveau dat je van ons mag verwachten.

Inmiddels hebben we contact met je gehad en is er een passende oplossing in gang gezet. De juiste hoes is voor je besteld en wordt zo spoedig mogelijk geleverd.

Fijn om te horen dat het contact in de winkel goed is verlopen, maar we betreuren het dat de nazorg daarna niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren. Mocht er nog iets zijn waarbij we kunnen helpen, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Qualité rapidité parfait! MAIS

Qualité rapidité parfait!
MAIS le livreur a jetté le colis dans une poubelle sans mettre d’avis de passage! Une chance que je l’ai vu !

Merci pour votre retour.

Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait de la qualité et de la rapidité. En revanche, nous comprenons tout à fait votre frustration concernant la livraison, ce n’est évidemment pas l’expérience que nous souhaitons offrir.

📩 N’hésitez pas à nous envoyer plus d’informations concernant cette situation via info-be@sofacompany.com
Nous pourrons alors reprendre cela avec le transporteur concerné afin de mieux comprendre ce qu’il s’est passé.

Nous sommes malgré tout heureux que vous ayez pu retrouver votre colis à temps et espérons que vous profiterez pleinement de votre achat.

Beste Eric,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze uitleg als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We staan altijd graag voor je klaar.

Alles is vlot verlopen

Alles is vlot verlopen, de levering van de zetel heeft helaas wel wat schade aan onze terrastegels opgeleverd. De kwaliteit van de zetel is zoals verwacht.

Beste,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat de kwaliteit van de zetel aan je verwachtingen voldoet.

Het spijt ons echter te vernemen dat er schade is ontstaan aan je terrastegels tijdens de levering. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Gelieve ons gerust even rechtstreeks te contacteren met enkele foto’s en uw bestelgegevens, zodat we dit verder kunnen bekijken en samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

5぀星のうち4の評䟡

goed, mooie kwaliteit maar niet top want geen

goed maar niet top want geen verwittiging levering

Beste Ingrid,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent. We begrijpen echter dat het ontbreken van een verwittiging voor de levering niet ideaal was en nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren. We hopen u in de toekomst alsnog een topervaring te mogen bezorgen.

Zeer mooie zetels

Zeer mooie zetels. Vriendelijke service.

2026幎4月29日

Beste,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de zetels en onze service. We wensen u er veel plezier mee en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Goede organisatie en planning

Goede organisatie en planning. Snelle reactie van customer service op vraagje.

2026幎4月20日

SOFACOMPANY België からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze organisatie en de snelle service van onze customer service.

Vlotte levering

Vlotte levering , mee geholpen!

2026幎4月20日

SOFACOMPANY België からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij te vernemen dat de levering vlot is verlopen en u naar tevredenheid bent geholpen.

5぀星のうち3の評䟡

Winkel is prima, maar Levering verliep heel moeilijk

Levering verliep heel moeilijk, en bepaalde kussen waren er in de eerste plaats niet bij mijn bestelling

Nochtans heeft het personeel heel goed geholpen, en de winkel in Brussel is prima

Beste Timothy,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat je ervaring op deze manier is geweest. Inmiddels hebben wij dit voor je opgelost en zijn er nieuwe kussens naar je onderweg.

Onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Wij wensen je een fijne dag.

Prijs kwaliteit top.

2026幎3月24日

SOFACOMPANY België からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding.

100 % satisfait..

100 % satisfait... canapé de grande qualité correspondant à la description, emballage parfait et livraison rapide... je recommande Sofacompany

2026幎4月14日

SOFACOMPANY België からの回答

Merci beaucoup pour votre superbe retour! Nous sommes ravis que votre canapé vous plaise et que tout se soit déroulé parfaitement. Merci pour votre recommandation!

Cordialement,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス