Verkeerde stof van zetel geleverd door een fout van de verkoopster. Relatief snel rechtgezet maar wederom moeten wachten voor de nieuwe zetel. Geen compensatie daarvoor of versnelde procedure.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sofacompany was super vriendelijk, correct en snel. We zijn 100% tevreden van de kwaliteit en de service van Sofacompany zelf! De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om all... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prachtige zetel gekocht in het meest levendige blauw. Ik vond mijn smaak niet in de woonwinkels waar beige en grijs de modekleuren nog steeds zijn. Hoera voor Sofacompany waar ik mijn zetel in eender... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Superbe accueil chez Sofa Company Bruxelles, les vendeurs sont présent pour vous conseiller sans vous forcer à l'achat. Je suis extrêmement ravi de mon canapé. La réception à été rapide et impeccabl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

SOFACOMPANY België ããã®åç
Opgepast: in de winkel zeggen ze dat je je dag en moment van levering kan kiezen. Je kan enkel de dag kiezen.
Als je in een appartement woont, en de zetel niet in de binnen lift past is dit een zeer groot probleem. Je kan geen buiten lift bestellen want je kent het uur van levering niet op voorhand.
Als je betaalt voor levering met montage kunnen ze niet beloven dat de Post Nl mannen (die hiervoor instaan) de enorme dozen beneden in de hal willen uitpakken en dan via de binnen lift naar boven willen brengen (wat bij mij het geval was) en dan krijg je je geld voor de montage ook niet terug ⊠ik heb dit dus allemaal zelf moeten doen.
Bovendien werd bij mij een defecte sofa geleverd. Geen enkele toegeving vanwege Sofacompany: de zetel moet je dan zelf terug naar beneden krijgen en in de oorspronkelijke dozen steken. Alweer geen buiten lift mogelijk want je kent het uur van ophaling niet. De ingepakte dozen moeten klaar staan bij levering van de nieuwe zetel, de avond ervoor dus. Als je geen grote hal hebt is dit dus niet mogelijk.
Bij levering van de nieuwe zetel wouden ze de defecte, ingepakte sofa aanvankelijk niet mee nemen, want ook daar had Sofacompany een fout gemaakt en de retour niet aangemeld bij Post NlâŠ
Een héél gedoe, veel tijd en energie en geen enkele (financiële) toegeving. Je betaalt opnieuw voor montage en ophaling. Ook al lag de verantwoordelijkheid volledig bij hen (defecte sofa).
Denk dus twee keer na als je in een appartement woont, vooral als je alleenstaande vrouw bent is dit een onmogelijke opdracht!
En als kers op de taart: Facturatie is niet via Peppol verlopen - daar doen zij blijkbaar ânog niet aan meeâ : waardoor ik, volgens de boekhouder, de BTW ook niet kan terugtrekken!

SOFACOMPANY België ããã®åç
Uitstekende zetel met een zeer goede levering.

SOFACOMPANY België ããã®åç
De levering via PostNL was minder vlot. We hebben extra betaald om alles in elkaar te zetten en het afval op te ruimen. En we hebben moeten aandringen om mee uit te pakken en het afval mee te nemen. In elkaar steken hebben ze niet gedaan.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Zetel online gekocht. Levering via postnl. (comfort@home).
Zeer late reactie om leverdatum vast te leggen, postnl heeft zich niet aan de afspraak (tijdvak) gehouden.
Bovendien hebben ze de zetel in mijn living gedropt zonder de pootjes te monteren (wat je toch zou mogen verwachten als je 99 euro voor een comfort-levering betaalt)
De zetel werd besteld op 03/04 en geleverd op 21/04 (12 werkdagen dus).

SOFACOMPANY België ããã®åç
De kussens werden snel geleverd. Ze waren precies zoals voorgesteld: mooi dessin en stevige stof.

SOFACOMPANY België ããã®åç
good products and extremely helpful staff, both in the help centre and in the Brussels store.

SOFACOMPANY België ããã®åç
Prachtige zetel. Heel blij mee. Uitstekende kwaliteit en service. Aan te raden!

SOFACOMPANY België ããã®åç
Van begin tot einde prima service en opvolging. Ook zeer tevreden van kwaliteit !

Prima ervaring.
mooie keuze van artikelen
Goede uitleg van het winkelpersoneel.
correcte afspraken

SOFACOMPANY België ããã®åç
geleverd op dag en uur zoals beloofd.
ook duidleijke en snelle feedback bij vragen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã