Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege zwaardere borsten. Door pijn aan rib vanwege de beugels op zoek gegaan naar alternatief. Nu draag ik soft revolt bh’s en slips. Type Cleo past mij het beste en... もっと見る
企業が回答しました
Alle aanwijzingen gevolgd en toch niet tevreden over de maat. Cups omsluiten niet de borsten waardoor er een bubbel ontstaat want het materiaal zit heel strak, wat op zich prettig is. Reclameren werkt... もっと見る
企業が回答しました
Na het bestellen van Soft Revolt bh nummer 1, was ik zeer tevreden en nu inmiddels 4 stuks! Levering en bezorging gingen zoals afgesproken en probleempje werd meteen opgelost ! Ik ben tevreden !!
企業情報
当該企業による記述
Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.
Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.
Gratis verzending vanaf 100 euro in NL
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
It feels like a second skin
It feels like a second skin. Nice material. You don’t feel it.

Soft Revolt からの回答
This bralette brings comfort, support and shape
The bralette is very soft and comfortable, still it gives a lot of support and shapes my breasts nicely. Also the ordering and delivery went smooth and according to the plan.

Slecht zittende bh
1e bh die ik bestelde voelde heel strak en niet lekker zittend, 1 maat groter besteld en die lijkt kleiner als de 1e. Draag ze wel overdag, maar als ik lekker even op de bank wil zitten gaat hij gelijk uit. Wat knelt dat onder je borsten zeg, heel oncomfortabel!

Zitten heerlijk, maar
Ik heb een jaar geleden een aantal BH’s besteld. Ze zitten, in eerste instantie, heerlijk! En ze groeien perfect mee met mijn maat die door PMS erg wisselt. Ze schieten bij mij alleen, door onbekende reden, met enige regelmaat los. Niet tijdens sporten, maar tijdens gewone dagelijkse activiteiten. Ik ga ze om deze reden niet opnieuw aanschaffen. Ik zoek toch ook een bh waar m’n tepels iets minder zichtbaar in zijn door een tshirt of blouse heen.

Pasvorm.
Met een omvang van 83 cm en cup E had ik maat 8 besteld. Helaas werd deze tijdens het dragen snel wijder en kroop de band omhoog. De cups waren te prima. Terugsturen kon niet meer omdat deze gedragen was. Begrijpelijk. Toen een maat 6 besteld. De band is strak maar na even dragen voelt dit prima aan. De bh zit heerlijk. Echter voor cup E is de bh te klein. Tijdens het dragen trekken de cups zich terug in de oorspronkelijke kleine vorm. Jammer want het zit heerlijk. Voor omvang 83 en cups E zou een combinatie van band 6 en cups 8 perfect zijn. Klantenservice is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Soft Revolt からの回答
Deze firma stuurt geen returnlabels
Deze firma stuurt geen returnlabels. Laat wel de Porto voor het terugsturen betalen. Er wordt aan de telefoon geen Nederlands gesproken, maar wel slecht Engels.

Zeker eens proberen!
Ik kocht enige tijd geleden een Cleo en een Anna om te zien hoe de BH's me bevallen. Ik heb ondertussen nog 2 extra Anna's gekocht want ik draag ze erg graag. Ik wil even uitlichten dat de service heel erg goed is. Mocht je een probleem ondervinden, wat altijd kan voorvallen, word je heel erg goed geholpen. Dit vind ik echt een groot voordeel.

Soft Revolt からの回答
Zit heerlijk, staat goed, niet heel duurzaam
Heerlijk zittende, comfortabele bh’s, alleen helaas niet heel duurzaam. Ze lubberen na verloop van tijd uit…

Comfortabel en elegant
Zeer goede klantenservice. Prettig contact, meelevend en hebben er voor gezorgd dat ik mijn product kon ruilen. Nu kan ik er van genieten: comfortabel en elegant!

Slechte kwaliteit
Bh gekocht. Daar ging na twee weken 1 haakje van los. Ik heb het terug gestuurd en weken moeten wachten op een nieuwe. Nu precies op dezelfde plek kapot. Ik dacht al bij ontvangst dat ik zag dat het haakje nog steeds niet goed zat. Alsof ze het hebben geprobeerd te herstellen. Ik baal ervan het is een ontzettend dure bh en het is nog niet eens een paar maanden mee gegaan. Ik heb hier bhs liggen van 8 jaar geleden die nog helemaal in tact zijn dus het ligt echt niet aan mezelf. Kan ik beter een minder duurzame bh kopen maar die wel langer meegaat. De juiste maat vinden is overigens ook een uitdaging. Zou het merk niet aanraden.

Super fijne hb
Super fijne hb! Ik moest eerst even wennen aan het materiaal, maar toen wilde ik niet anders meer! Ook een goed advies gekregen toen ik er niet uitkwam welke maat ik moest bestellen.

Soft Revolt からの回答
3 maanden geleden kocht ik een BH bij…
3 maanden geleden kocht ik een BH bij Soft Revolt om te testen. Ik was heel aangenaam verrast. Geeft een goed draagcomfort, geen afvallende bandjes en geen stekende beugel. Bovendien geven ze natuurlijke gelifte borsten. Ik heb er ondertussen 5 in mijn kast. Heb de 3 soorten en kan hiermee zeggen dat alle modellen uitstekend zitten. Ze zijn simpel maar wel heel mooi vind ik persoonlijk. Ik zou deze BH’s voor grote tot kleine borsten aanbevelen.

Nooit anders meer
Ik droeg altijd al dure bh's (marie jo) en was best tevreden. Maar nu ik deze heb kan ik die niet meer aan want deze bh voel je niet, zit alleen maar lekkerder na langer dragen. Wil nooit anders meer. Ziet er ook mooi uit. Bij de volgende aanbieding koop ik er nog een. Heb er al twee.

Mooie beha
Mooie beha, zit goed en geen beugels meer.
Model Cleo zit goed bij mij.
Heel blij dat ik de beha heb ontdekt, binnenkort koop ik er nog 1.

Soft Revolt からの回答
Soft revolt what a great new brah revolution
Size finder easy & correct !
Brah fit is excellent & gives great support .
Colour range is very good and up to date
Bought 2 different models and reordered already again .

Soft Revolt からの回答
Goede service en snelle verzending
Een van de BH's die ik gekocht had, bleek een defect te hebben. Daar is snel en goed op gereageerd.

Soft Revolt からの回答
Ik had 2 bh's besteld en betaald en had…
Ik had 2 bh's besteld en betaald en had slechts 1 gekregen.blijkbaar lag dit niet aan soft revolt maar aan de verzenddepot. De verpakking was gescheurd toegekomen. Soft revolt heeft dit rechtgezet en mij de 2de bh ook verzonden. 1 bh is wel minder zacht dan de andere en de band onderaan is wat uitgerokken.

Goede bereikbare klantenservice
De eerste bralette pastte niet goed mbt de cupmaat. Na een goed contact met de klantenservice mocht ik hem kosteloos ruilen voor een andere maat. Top!
Nu heb ik een goed passende bralette en zit heerlijk.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。