Banner for Soft Revolt

1,061
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege zwaardere borsten. Door pijn aan rib vanwege de beugels op zoek gegaan naar alternatief. Nu draag ik soft revolt bh’s en slips. Type Cleo past mij het beste en... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Alle aanwijzingen gevolgd en toch niet tevreden over de maat. Cups omsluiten niet de borsten waardoor er een bubbel ontstaat want het materiaal zit heel strak, wat op zich prettig is. Reclameren werkt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na het bestellen van Soft Revolt bh nummer 1, was ik zeer tevreden en nu inmiddels 4 stuks! Levering en bezorging gingen zoals afgesproken en probleempje werd meteen opgelost ! Ik ben tevreden !!

企業情報

1. ランジェリー製造業者
  2. アクティブウェア店
  3. 下着店

当該企業による記述

Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.

Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.

Gratis verzending vanaf 100 euro in NL

Niet tevreden? Ruilen is altijd gratis.

連絡先

(1,061)

過去12か月のレビュー数: 243

レビューを書く

De mensen van Soft Revolt zijn heel klantvriendelijk

Eindelijk een bh zonder beugel met cup E. En hij zit soft.

De mensen van Soft Revolt zijn heel behulpzaam.
De BH is van heel goede kwaliteit.
Kwaliteit - prijsverhouding is prima: goede kwaliteit voor een goede prijs.

2026年1月25日

Soft Revolt からの回答

Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent over onze bh’s én over onze klantenservice. Fijn dat je eindelijk een beugelloze bh met cup E hebt gevonden die zacht zit en prettig draagt. Ook bedankt voor je complimenten over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding, dat waarderen we enorm. Veel draagplezier gewenst!

5つ星のうち5の評価

Goede kwaliteit en prettig draagcomfort

Al jaren blij met deze bh’s. Mooie kleuren, fijn draagcomfort zonder prikkende beugels of knellende banden. Het nieuwste bh model Lara heeft bredere banden naar de rug, wat ik persoonlijk prettiger vindt zitten. Kwaliteit en pasvorm blijft na veel wassen (met de hand) goed.

2026年1月23日

Soft Revolt からの回答

Wat fijn om te horen dat je al jaren blij bent met onze bh’s en het draagcomfort zo waardeert. Ook leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kleuren, pasvorm en kwaliteit, en dat deze mooi blijven na veel wassen. Dank je wel voor het delen van je ervaring en veel draagplezier gewenst!

5つ星のうち5の評価

Hele fijne producten en goede service

Hele fijne producten en goede, vriendelijke, snelle service, zowel de eerste verzending als toen ik iets wilde ruilen. De slips sluiten mooi aan en ook de bh’s voelen fijn aan. Ik vond het zelf lastig om mijn gewenste maat te vinden via de site maar na retourneren en een goed advies ben ik tevreden.

2026年1月15日

Soft Revolt からの回答

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van je ervaring! We zijn blij dat je tevreden bent over zowel onze producten als de klantenservice, en dat we je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste maat. Dank je voor je vertrouwen en hopelijk mogen we je in de toekomst weer blij maken!

5つ星のうち5の評価

Eindelijk een lekker zittende beha die…

Eindelijk een lekker zittende beha die er ook nog leuk uitziet

2026年1月21日

Soft Revolt からの回答

Wat fijn dat je eindelijk een bh hebt gevonden die goed bij je past! Bedankt voor je review. We wensen je nog veel draagplezier toe en hopelijk tot een volgende keer!

Super fijne klantenservice

Super fijne klantenservice, goede communicatie en snelle reacties. De BH is een mooi product.

2026年1月21日

Soft Revolt からの回答

Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze klantenservice én met de bh! Bedankt voor je review en hopelijk tot een volgende keer!

Very comfortable!

The Bra's from Soft Revolt are very comfortable. You don't want to wear anything else anymore.

2026年1月19日

Soft Revolt からの回答

Thank you for your lovely review. We are very happy to hear your Soft Revolt bra is the only bra you love to wear! We truly appreciate it!

5つ星のうち4の評価

Goed product

Goed product, zit lekker, knelt niet!goede service, ik had verkeerde maat besteld en ruilen ging goed.

2026年1月14日

Soft Revolt からの回答

Wat goed om te horen dat de bh lekker zit en niet knelt. Fijn ook dat het ruilen soepel is verlopen en dat onze klantenservice je goed heeft geholpen. Dankjewel voor je fijne feedback!

Fenomenale BH’s

Normaal draag ik altijd bh’S met beugel maat 75D. Ik heb lang getwijfeld deze bh te kopen. Door mijn leeftijd (54 jaar) en hangende borsten kon ik mij niet voorstellen dat een BH zonder beugel genoeg ondersteuning zou kunnen geven en mijn borsten er mooi stevig uit zouden laten zien. Eens gekocht was ik zeer enthousiast en heb er meteen bijgekocht in totaal vier stuks in maat 5.
Omdat de cups geen foamlaag hebben wel
Opletten dat je tepels” in een lijn liggen”. Ik vind ze geweldig en wil
Geen andere meer. Ziet er mooi uit onder een dun truitje maar ook tijdens het werken in de zorg draag ik ze elke dag. Voor mij einde zoektocht en nooit geen andere meer. Nee,ik heb geen aandelen maar gun dit iedere vrouw!

2026年1月17日

Soft Revolt からの回答

Wat ontzettend fijn om dit te lezen, dankjewel voor het zo open en uitgebreid delen van je ervaring! We begrijpen heel goed je twijfels, en juist daarom maakt het ons extra blij om te horen dat onze bh zonder beugel je zo positief heeft verrast en je de ondersteuning en vorm geeft die je zocht. Geweldig dat je er inmiddels al vier draagt en ze zelfs tijdens je werk in de zorg elke dag met plezier gebruikt. Dat dit voor jou het einde van de zoektocht is, is een prachtig compliment. Dankjewel voor je enthousiasme!

5つ星のうち5の評価

Never had a bh that was so good

Never had a bh that was so good. You don't feel you're wearing it.

2026年1月17日

Soft Revolt からの回答

Thank you so much for sharing this! We’re incredibly happy to hear that the bra feels so comfortable you hardly notice you’re wearing it, that’s exactly what we aim for. Your kind words mean a lot to us!

Hele comfortabele bralette

Hele comfortabele bralette. Blijft de hele dag goed zitten. Is zacht maar geeft genoeg steun.
De bralette zou ook fijn zijn in kleinere maten!

2026年1月16日

Soft Revolt からの回答

Wat fijn om te horen dat de bh zo comfortabel zit en de hele dag goed op z’n plek blijft! Dat hij zacht is én voldoende steun biedt, is precies waar we het voor doen. Dankjewel ook voor het meedenken over kleinere maten, we waarderen je feedback enorm!

5つ星のうち5の評価

Ik dacht dat dit een Instagramscam was

Ik dacht dat dit een Instagramscam was. En toch heb ik Soft Revolt geprobeerd! Er was een Black Friday deal en ik had dringend nieuwe BH's nodig. Ik ben erg gevoelig aan beugels en snijdende riempjes en banden, en vind heel moeilijk een BH die goed zit omdat ik een brede omtrek met heel 'losse' borsten heb. Metingen werken dus niet goed omdat mijn borsten veel kleiner worden als ze door een cup vastgehouden moeten worden. Alles zat altijd te los en te strak tegelijk, en ik kreeg heel veel nek- en rugpijn. Veel BH's beginnen ook naar omhoog te kruipen op mijn rug naarmate ik ze gebruik, niets zit vast genoeg en toch snijdt het. En ik had ook echt last van hangborsten, chafings en kleine beugelwondjes onder mijn oksels. Zonder beugel-beha's werken niet bij mij, omdat mijn borsten niet stevig genoeg zijn van nature. Ik heb ook PCOS en veel last van gewichtschommellingen en van opgeblazen lichaamsdelen. Het ene moment stonden mijn borsten op knappen, een uur later waren ze lege theezakjes. Mijn algoritme op Instagram is te eng en stuurde me heel de tijd reclames van Soft Revolt. Het leek too good to be true: een BH die je de support geeft die je nodig hebt en toch lekker cosy en zacht zit?? Met de Black Friday korting heb ik het toch geprobeerd, ik had weinig te verliezen en terugsturen was makkelijk. Ik was wat in de war over de maten, maar uiteindelijk was de online maathulp super handig en zijn die dingen zo flex dat de voorgestelde maat perfect zit, elke dag, of ik nu opgeblazen ben of niet! Je moet zelf even kijken wat lekker zit met de bandjes en experimenteren, maar je voelt het meteen: alles zit erin, ook die vetjes onder je oksels en achter je rug. Alles zit lekker omarmd zonder je bloed af te snijden. Ik gebruik ze zelfs als sportbeha! Ze zijn echt prachtig en perky, mijn borsten nu onder een shirt. Mijn kledij zit gewoon 10x mooier omdat mijn borsten op de juiste plek zitten. Je ziet er soms wel de vorm van je tepels door, maar ik vind toch dat daar minder taboe over mag bestaan in deze seksistische maatschappij. Bovendien zaten mijn tepels altijd naar beneden gekeerd in andere beha's, dit is de eerste keer in mijn leven dat een beha zo natuurlijk goed zit dat mijn tepels gewoon naar voor wijzen als ik ze draag! Ik ben echt MEGA fan en ik heb er een heleboel besteld nadat ik er eentje een paar maanden heb uitgeprobeerd. Prijs kwaliteit echt top.

2026年1月13日

Soft Revolt からの回答

Heel erg bedankt voor je lieve en uitgebreide feedback. We zijn ontzettend blij dat onze bh’s jou helpen om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen, zonder snijden of knellen. Dat je je vrijer voelt, minder klachten ervaart en je kleding mooier zit, is precies waarom we doen wat we doen. Dankjewel voor je vertrouwen!

5つ星のうち5の評価

I’m very happy with my bralette

I’m very happy with my bralette, it’s soft and fits great

2026年1月12日

Soft Revolt からの回答

Thank you for your lovely review! We’re so glad to hear that your bra is soft and fits you perfectly. It’s wonderful to know you’re happy with it!

De soepele, steungevende BH

Ik had de BH's al een tijdje "gespot" in advertenties, bij een opruimingskorting heb ik er 2 aangekocht. De BH Cleo zat onmiddellijk perfect, bij het model Anna moest ik iets langer zoeken. Je bent je niet bewust dat je een BH draagt, terwijl hij toch goed ondersteunt. Doordat de BH zo "flexibel" is, moet mijn echtgenoot soms wel helpen met de sluiting (3 haakjes). De vele kleurtjes waar je tussen kan kiezen zijn alleen maar een +. Het team van Soft revolt stuurt af e toe een mailtje met tips, zodat je BH helemaal goed afgesteld geraakt. Deze BH's zijn niet echt goedkoop, maar prijs = kwaliteit. Toch begrijp ik dat niet alle vrouwen dit bedrag aan underwear kunnen geven. Ik heb er alleszins geen spijt van.

2026年1月3日

Soft Revolt からの回答

Dankjewel dat je je ervaring met ons deelt! Het is geweldig om te horen dat de bh’s zo comfortabel zitten en toch de ondersteuning bieden die je nodig hebt. Fijn dat je ook plezier hebt van de flexibiliteit en de verschillende kleuren, en dat onze tips hebben geholpen om alles helemaal goed af te stellen. We hopen dat je er nog lang plezier van zult hebben!

5つ星のうち5の評価

The bracelet is very comfy and of…

The bracelet is very comfy and of excellent quality. It stays beautiful even after several (hand)washes.
It’s the only bra I still wear.

Soft Revolt からの回答

Thank you so much for your lovely review! We’re happy to hear the bra is so comfortable and keeps its quality. That it’s become the only bra you wear means a lot to us!

heerlijke draagcomfort

het gemak bij het bestellen, het draagcomfort, de mooie kleuren

Soft Revolt からの回答

Dankjewel voor je fijne feedback! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het bestelgemak, het draagcomfort en de mooie kleuren. Daar doen we het voor!

5つ星のうち1の評価

Teleurstellend

Ik heb de Anna bralette maat 9 besteld. De cups zitten wel okee, maar de bandjes op de schouders, onder de armen en de band onder de borsten zitten echt vreselijk… vooral op de rug is het heel oncomfortabel. Ik heb er een bh vergroter tussen zitten, maar dan nog is het veels te strak en kriebelt het heel erg. Ik heb spijt van deze, ondanks korting, veels te dure bh…

Soft Revolt からの回答

Wat jammer om te horen dat de Anna bh voor jou niet prettig zit. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dankjewel voor het delen van je eerlijke ervaring. We denken graag met je mee, wil je ons een mailtje sturen, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen?

Wat een opluchting.

Wat een opluchting deze bh's. Eindelijk is het mogelijk om, ook met een grotere cup, verlost te zijn van de martelwerktuigen die ik normaal gesproken droeg. Ik draag niks anders meer. Mooie kleuren ook sinds dit seizoen!!

Soft Revolt からの回答

Wat een fijne review, dankjewel! Geweldig om te horen dat je eindelijk comfortabel kunt dragen, ook met een grotere cup, en dat je afscheid hebt kunnen nemen van beugels. Super dat je de bh’s zo graag draagt en blij bent met de nieuwe kleuren van dit seizoen!

Fijn draagbaar!

Het is fijn om een bh te dragen zonder beugel en die de borst toch goed ondersteunt.
De pasvorm blijft goed, juist door de gebreide structuur. Niemand heeft twee gelijke borsten en dat is nu geen probleem meer.
Het materiaal geeft geen irritatie aan mijn huid, zoals bh’s met elastiek i n de onderrand.
Ik ben ook tevreden over de verschillende kleuren. Ik wist niet dat sommige kleuren zo goed bij mij zouden passen.

Soft Revolt からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat de bh zonder beugel toch goede ondersteuning biedt en dat de gebreide structuur zorgt voor een fijne pasvorm. Ook heel mooi om te lezen dat het materiaal geen irritatie geeft en dat je verrast bent door de kleuren. Dankjewel voor het delen van je ervaring!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。