ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fantastisk service
Fantastisk service, kunnskapsrike og hyggelige ansatte som tok seg god tid til å forklare og hjelpe. Godt utvalg.
Tobakk er en plantemedisin
Tobakk er en plantemedisin, hilsen indianerne.
Great Products, Amazing Customer Experience
Sol Cigar is the perfect store if you are a tobacco lover! They not only have great products but also understand them quite well, and they can spend the time you need to help you find the product you are looking for.
Their website works the same way as their physical store; the delivery is fast, and the prices are fair, even considering the Norwegian taxes.
I highly recommend Sol Cigar Oslo!
Fantastisk god service
Fantastisk god service, og ansatte som er meget kunnskaps rike, som gjÞr det til en fryd og handle derð€© anbefaler pÃ¥ det sterkeste
Fantastisk service og et FantastiskâŠ
Fantastisk service og et Fantastisk utvalg . En butikk eg kommer til og anbefale til alle eg kjenner
Anbefaller denne butikken
Har handlet i butikken regelmessig det siste halvÃ¥ret og har alltid fÃ¥tt god hjelp og veiledning. Godt utvalg i piper og tobakk. Anbefales ð
Jeg forsÞkte Ã¥ komme i kontakt medâŠ
Jeg forsÞkte å komme i kontakt med forretningen pr. Telefon, men måtte vente i 10 minutter fÞr ingen svarte
Dette var 20 minutter fÞr stengetid fredag 30.06.23
Rask levering og super kundeservice
Har handlet her i lang tid og har kun positive erfaringer med denne nettbutikken.
Handler kun her om jeg MÃ
Har handlet herfra siden pandemien startet, frakt er gratis over 400kr, men jeg får alltid ekstremt tÞrre varer (sammenliknet med når jeg kjÞper i butikken)
I tillegg er kundeservice en av de verre.
Sure og frekke mennesker som frasier seg alt ansvar så lenge pakken er sendt av gårde.
Sol Cigar er best
Kjempebra. SeriÞs og personlig service også på nett.
Enormt utvalg og mange gode tilbud.
Sigarene kommer alltid hele og fine fram.