Dampshop AS レビュヌ 12

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Tipptopp

Tidligere handlet jeg mye pÃ¥ Dampshop, sÃ¥ ble det enklere Ã¥ handle lokalt, men nÃ¥ testet jeg dem igjen. Og de er fremdeles tipp topp pÃ¥ servise og kvalitet, takk for lÞsningen Elias, damperen er 10 av 10 😊

2026幎6月10日

Dampshop er best!

Har handlet trofast hos Dampshop i 5-6 år,- og er STORFORNØYD med både service & utvalg! De ansatte er genuint kunnskapsrike på feltet, og er fantastisk service-minded! Jeg (& alle de jeg har anbefalt dampshop for) har utelukkende gode erfaringer derfra! Hilsen Kristin

2025幎10月1日
Dampshop AS ロゎ

Dampshop AS からの回答

Hei Kristin tusen takk for anmeldelsen det setter vi stor pris på! :)

Det står på nette at de åpner kl 10

Det stÃ¥r pÃ¥ nette at de Ã¥pner kl 10. ble mÞtt med stengte dÞrer kl 10:20. forsÞkt Ã¥ ta kontakt pÃ¥ tlf ingen svar
det viser at de er ikke en seriÞs butikk, og viser at de er ikke interesser Ã¥ drive denne butikken

2025幎7月26日
Dampshop AS ロゎ

Dampshop AS からの回答

Hei! Vi beklager dette. Vi hadde en som hadde forsovet seg, jeg kom så kjapt jeg kunne. Det er ikke ofte slikt skjer.

5぀星のうち1の評䟡

En mod jeg kjÞpte fra dampshop sluttet

En mod jeg kjÞpte fra dampshop sluttet å virke slik den skulle.. Sendte en mail og fikk beskjed om å sende den inn til de.. gjorde dette og etter 4 uker har jeg ikke hÞrt ett ord.. har sendt mailer, ringt og tatt kontakt på Facebook.. spurte fÞrst på Facebook når åpningstidene deres var og da fikk jeg svar.. når jeg så spurte om den innsendte modden sluttet de å svare.. svindel..

2018幎8月27日
5぀星のうち1の評䟡

Kjip gjeng som ikke har noe kunnskap om

Kjip gjeng som ikke har noe kunnskap om eller Þnske om å bidra til dampesaken. Dampshop bÞr boikottes over hele linjen. Håper alle forstår at Det finnes dampebutikker som faktisk bryr deg om kundene sine. Dampshop var muligens litt shabby fÞr, men hold deg langt unna de i dag. Det er bare kjipe folk som Þnsker å tjene penger på folk som plages

2017幎7月7日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk shop for vape interesserte!

Super levering, gode priser og fantastisk bra produkt!
Jeg har bestilt en vape box derifra, og den fungerer knallbra, med jordbÊr smak selvfÞlgelig :)
Anbefales STERKT til folk som er interessert i å vape for moro eller hvis du vil slutte å vÊre avhengig av tobakk. Excellent!

2016幎9月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス