Tipptopp
Tidligere handlet jeg mye pÃ¥ Dampshop, sÃ¥ ble det enklere Ã¥ handle lokalt, men nÃ¥ testet jeg dem igjen. Og de er fremdeles tipp topp pÃ¥ servise og kvalitet, takk for lÞsningen Elias, damperen er 10 av 10 ð
Liamyrane 12, 5132, Nyborg, ãã«ãŠã§ãŒ
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Alltid hyggelig å handle på Dampshop. De bestreber å hjelpe kundene så godt de kan tross det nye regelverket fra apelandet Norge!
God hjelp og hyggelige priser.
Alltid godt humÞr på personalet
Kunnskapsrike og flinke ansatte. Alltid hyggelig å ta turen innom.
Har handlet trofast hos Dampshop i 5-6 Ã¥r,- og er STORFORNÃYD med bÃ¥de service & utvalg! De ansatte er genuint kunnskapsrike pÃ¥ feltet, og er fantastisk service-minded! Jeg (& alle de jeg har anbefalt dampshop for) har utelukkende gode erfaringer derfra! Hilsen Kristin

Dampshop AS ããã®åç
Det stÃ¥r pÃ¥ nette at de Ã¥pner kl 10. ble mÞtt med stengte dÞrer kl 10:20. forsÞkt Ã¥ ta kontakt pÃ¥ tlf ingen svarâŠdet viser at de er ikke en seriÞs butikk, og viser at de er ikke interesser Ã¥ drive denne butikkenâŠ..

Dampshop AS ããã®åç
En mod jeg kjÞpte fra dampshop sluttet å virke slik den skulle.. Sendte en mail og fikk beskjed om å sende den inn til de.. gjorde dette og etter 4 uker har jeg ikke hÞrt ett ord.. har sendt mailer, ringt og tatt kontakt på Facebook.. spurte fÞrst på Facebook når åpningstidene deres var og da fikk jeg svar.. når jeg så spurte om den innsendte modden sluttet de å svare.. svindel..
Kjip gjeng som ikke har noe kunnskap om eller Þnske om å bidra til dampesaken. Dampshop bÞr boikottes over hele linjen. Håper alle forstår at Det finnes dampebutikker som faktisk bryr deg om kundene sine. Dampshop var muligens litt shabby fÞr, men hold deg langt unna de i dag. Det er bare kjipe folk som Þnsker å tjene penger på folk som plages
Super levering, gode priser og fantastisk bra produkt!
Jeg har bestilt en vape box derifra, og den fungerer knallbra, med jordbÊr smak selvfÞlgelig :)
Anbefales STERKT til folk som er interessert i å vape for moro eller hvis du vil slutte å vÊre avhengig av tobakk. Excellent!
Rask og hyggelig kundeservice, enkel handel med gode produkter og meget rask levering rett i postkassa....