Was prima verzorgd en zeer snel! Omdat ik in Frankrijk woon had ik anderhalve week uitgetrokken, meer neen, binnen zes werkdagen geleverd!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had. Prijzen erg netjes. In de middag besteld volgende ochtend ontvangen. Topex SnPb soldeer werkt subliem en de (echte) brass soldeerpunt reiniger werkt ook top.... ãã£ãšèŠã
Voor het uitproberen van houtbranden is dit echt een prima set. De houtbrander wordt goed heet, maar houd er rekening mee dat hij ongeveer 5â10 minuten nodig heeft om goed op temperatuur te komen... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 81ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
mooi product
mooi product, snelle levering
minpunt vond ik de verzendkosten, dit mijn aangeschaft bedrag had het gratis verzonden moeten worden
Een prima webshop
Gewoon een snelle, soepele en adequate webshop. Zal in de toekomst hier vaker bestellen.
Mooi product, fijne website
Mooi product, fijne koopervaring en snelle levering! Alles dik in orde.
snelle levering van een goed product
snelle levering van een goed product
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Levert op tijd en levert kwaliteit. Dank jullie!
Geweldig bouwen van een raceauto
Geweldig bouwen van een raceauto. Alles past en werkt perfect. Motor versnellingsbak en aandrijving met tandwielen die perfect passe. Kortom een geweldig bouwpakket met een meer dan duidelijke handleiding en was binne 2 dagen geleverd. Top
Goede communicatie
Had een specifieke vraag gemaild naar de klantenservice op een zondag, zelfde dag nog antwoord. Bestelling plaatsen liep soepel en duidelijke communicatie over de leverdatum. Goeie tent, prima prijzen, goeie klantenservice en snelle levertijd
Twee keer iets besteld
Twee keer iets besteld, volgende dag in huis. Chapeau
Top service
Na het ontvangen soldeer station en de accessoires kwam ik erachter dat ik een i.p.v. 3 maar 2 soldeertips in de doos gevonden had en heb dat in mijn eerste review aangeven.
Een paar dagen later ontving ik via de post niet 1 maar 3 soldeertips waar voor nogmaals mijn dank!
Top service
Altijd juiste info en snelle levering
Altijd juiste info en snelle levering. Bedankt!
Wij zijn zeer tevreden over de branderâŠ
Wij zijn zeer tevreden over de brander en hebben er twee bijbesteld voor vrienden van ons
Heel snel en correct geleverd.
Heel snel en correct geleverd.
Wel hoge verzendkosten in verhouding tot de waarde en de omvang van de bestelling.
Levering duurt lang
Bij deze site een bestelling gedaan omdat ze zeggen dat het binnen 1 werkdag verstuurd zou worden. Er stond ook bij dat het artikel op voorraad was.Ben inmiddels 1 week verder en volgens track&trace is het nogsteeds niet onderweg. Wat een ellende als je met enige spoed iets besteld...

Soldeerbout Shop ããã®åç
Fijne winkel
Goede communicatie, snelle levering. Klantvriendelijk en klantgericht. Mooie en leuke producten.
Alles van bestelling tot de leveringâŠ
Alles van bestelling tot de levering perfect. Ga hier vaker bestellen!ð
Spanningzoeker met display
Levering ging prima en het product ziet er goed uit maar de gebruiksaanwijzing is waardeloos behalve als je Pools kunt lezen. De Engelse vertaling is SLECHT en mijn vertaal epp komt er ook niet helemaal uit. Qua levering doen ze zeker hun best aftersales kan beter.
Ervaring op Facebook gezet inclusiefâŠ
Ervaring op Facebook gezet inclusief foto's. Perfect passend en werkend product voor een prima prijs.
Besteld modelkit raceauto velleman
Besteld, betaald, mail binnen van bevestiging, mail binnen van verzending⊠alles ging zeer vlot⊠had de modelauto besteld. Leuke kit.. ben zelf automonteur en gebruik dit model soms om aan te geven waar een bepaalde reparatie over gaat. Werkt leuk⊠hij is leuk om te zien en alles werkt⊠bedankt voor de goede afhandelingâŠ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã