Soldeerbout Shop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had. Prijzen erg netjes. In de middag besteld volgende ochtend ontvangen. Topex SnPb soldeer werkt subliem en de (echte) brass soldeerpunt reiniger werkt ook top.... もっず芋る

Besteld, betaald, mail binnen van bevestiging, mail binnen van verzending
 alles ging zeer vlot

5぀星のうち3の評䟡

Voor het uitproberen van houtbranden is dit echt een prima set. De houtbrander wordt goed heet, maar houd er rekening mee dat hij ongeveer 5–10 minuten nodig heeft om goed op temperatuur te komen... もっず芋る

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 264ä»¶

レビュヌを曞く

mooi product

mooi product, snelle levering

minpunt vond ik de verzendkosten, dit mijn aangeschaft bedrag had het gratis verzonden moeten worden

2026幎7月15日

Goede communicatie

Had een specifieke vraag gemaild naar de klantenservice op een zondag, zelfde dag nog antwoord. Bestelling plaatsen liep soepel en duidelijke communicatie over de leverdatum. Goeie tent, prima prijzen, goeie klantenservice en snelle levertijd

2026幎6月24日

Top service

Na het ontvangen soldeer station en de accessoires kwam ik erachter dat ik een i.p.v. 3 maar 2 soldeertips in de doos gevonden had en heb dat in mijn eerste review aangeven.
Een paar dagen later ontving ik via de post niet 1 maar 3 soldeertips waar voor nogmaals mijn dank!

Top service

2026幎7月2日
5぀星のうち1の評䟡

Levering duurt lang

Bij deze site een bestelling gedaan omdat ze zeggen dat het binnen 1 werkdag verstuurd zou worden. Er stond ook bij dat het artikel op voorraad was.Ben inmiddels 1 week verder en volgens track&trace is het nogsteeds niet onderweg. Wat een ellende als je met enige spoed iets besteld...

2026幎6月22日
Soldeerbout Shop ロゎ

Soldeerbout Shop からの回答

Hoi Richard,

Jammer van deze “onterechte” review. Afgelopen 3 weken hadden we namelijk op de site enkele meldingen staan dat er vorige week niets verzonden zou worden door verbouwing van het magazijn.

Vanaf zondag zijn we weer gaan verzenden en naar verwachting zijn we vandaag (dinsdag) weer volledig bijgewerkt. Je had ons uiteraard ook eerst hierover mogen bellen of mailen, maar dat is volgens mij ook niet gebeurd.

Groeten,
Soldeerbout-shop.nl

P.S: je bestelling is zondagavond om 21:44 klaar gemaakt en is dus al bij de pakketdienst.

Spanningzoeker met display

Levering ging prima en het product ziet er goed uit maar de gebruiksaanwijzing is waardeloos behalve als je Pools kunt lezen. De Engelse vertaling is SLECHT en mijn vertaal epp komt er ook niet helemaal uit. Qua levering doen ze zeker hun best aftersales kan beter.

2026幎6月11日

Besteld modelkit raceauto velleman

Besteld, betaald, mail binnen van bevestiging, mail binnen van verzending
 alles ging zeer vlot
 had de modelauto besteld. Leuke kit.. ben zelf automonteur en gebruik dit model soms om aan te geven waar een bepaalde reparatie over gaat. Werkt leuk
 hij is leuk om te zien en alles werkt
 bedankt voor de goede afhandeling

2026幎6月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス