Solkurレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Service var fantastisk, da mit kort afviste skrev Michael hurtig til mig på mail og fik det løst så jeg kunne få min order. Desuden kom pakken virkelig hurtigt og er meget tilfreds med mit resultat... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Min betaling kunne ikke gå igennem, så jeg kontaktede min bank. De fortalte mig, at NETS har afvist transaktionen, pga. anklager om svindel. Det undrer mig, da jeres trustpilot-reviews ellers ser ægte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Endelig et seriøst og legit sted ingen unødig snak og salgs tricks. Kanon kunde service med geniale medarbejdere. Det kommer inden 4 dage hos mig to hverdage enda dao er genialt så ka kun tal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice, hurtig levering og produkter der virker! Jeg har aldrig oplevet andet end at føle mig værdsat som kunde, og har intet negativt at sige, jeg kan ikke finde det mindste at sæ... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13

レビューを書く

Glad kunde

Jeg er en super glad og tilfredsstillet kunde. Indgav en ordre den 31.03, modtog pakken den 03.04 og idag den 10.04 kan jeg se resultater. Hold da op jeg er glad. Har fulgt lidt med herinde, og kan se andre ikke er så heldige med resultateterne. Min hudtype er åbenbart meget modtagelig for solkur ! Tak for god og hurtig service, ikk sidste gang jeg handler her :D

2025年3月31日

Solkur からの回答

Hej Maria ! Mange tak for din rosende ord. Dejligt at du får gode resultater, ikke alle er ligeså heldige som dig

Fra man bestiller til man modtager

Fra man bestiller til man modtager
Går det hurtigt super godt men men har brugt det i 12 dage intet sker ved ikke om det er fordi man skal tage sol samtidig med men sådan har jeg ikke forstået det
De 5 stjerne er for at købe det og modtage det
Har købt til 20 gange så vender jeg tilbage og skriver resten
Mvh Jan
Hej Igen ja nu er der gået en del dage og har være i sol og ude i sol hold da helt op har aldrig været så brun helt vildt flot kan mærke lidt i maven når man tager det og så får man da godt nok en hård en helt vild så er der også noget til konen 😃 super dejlig tar det en gang om ugen nu er er bare dejlig brun kan kun anbefale det hvis dig som aldrig har været brun vil prøve det
Mvh Jan

2025年3月9日

Solkur からの回答

Hej Jan mange tak for din feedback. Det skal lige siges, der er et behov før at tage sol mens du tager solkur for at opnår en solbrun kulør. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail på solkur@protonmail.com

Suveræn oplevelse

God kvalitet, hurtig service. Bestemt intet at komme efter. Købte også sidste år og glæder mig allerede til, at jeg får en ny omgang

2025年3月21日

Hej Oliver ! Mange tak for din feedback. God dag

5つ星のうち1の評価

HVAD SKER DER LIGE

Jeg så rigtig meget frem til at modtage solkur.... MEEEN da jeg fik det blev jeg meget overrasket...hmm..nok mere FORBAVSET da der i en lille kuvert lå 2stk "ampuller" viklet ind i TOILET PAPIR... DER UDOVER INJEKTION PUMPE INKL.NÅL.............ALT LÅ HELT LØST OG IKKE PAKKET I UÅBNET EMBALLAGE....GAD GODT VIDE ER DER ANDRE DER HAR BRUGT DEN INDEN JEG MODTAGEDE DET...?? FOR MIG UBEVIDST DA DET JO LIGEFREM IKKE VAR STERILT INDPAKKET...ETC...

2025年2月8日

Solkur からの回答

Hej A. Tak for din ordre og ikke mindst feedback. Der er ingen udskyldning for at du modtog en sprøjte uden indpakning, og vi har taget din anmeldelse til efterreting, og nu kommer alle engangssprøjter i emballage. Du skal være velkommen til at skrive en mail til os, så vi kan finde en løsning.

10 stjerner herfra 💪🏻👌😍

10 stjerner herfra 💪🏻👌😍

Var lidt skeptisk i starten da det hedder Solkur.com, læste så herinde på trustpilot og valgte at tage chancen 💪🏻 og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde 😍👌

Bestilte i lørdags og har allerede her i dag mandag modtaget de bestilte varer 🥰👌

Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg eller venner handler her 👌❤️

2025年1月13日
5つ星のうち5の評価

Jeg havde faktisk lavet en dårlig…

Jeg havde faktisk lavet en dårlig anmeldelse . For der skete intet. Men skal da lige love for efter nr 2 😂 Jeg havde den fedeste sommer sidste år. Har aldrig prøvet at, være brun. Er Krid hvid med rødt hår. Men jeg blev så flot brun. Og har ikke været solskoldet 1 gang. Plejer at, få væske vabler når jeg får sol. Nu tager jeg 20 min i sol og om sommeren kan jeg være ude hele dagen uden at, blive solskoldet. Har ikke taget noget i 3 måneder faktisk 4 . Og er stade lidt brun. Hvis i skal købe her fra. Så Beder jeg jer om toldmodighed . Ikke vær så uklog som mig og skriv en dårlig anmeldelse . For det hjælper virkelig .

2025年1月5日
5つ星のうち1の評価

jeg har købt 2 glas modtog ikke og nu…

jeg har købt 2 glas modtog ikke og nu svare de ikke mere. fusk.

2024年6月13日

Solkur からの回答

Hej Mathias! Tak for din anmeldelse.

Jeg skulle lige til at besvare din mail, du sendte idag kl 16.55, men det ligner du ønsker en offentlig besvarelse med denne udtalelse, da du ikke giver os mere end knap 3 timer til at besvare din mail.

Jeg er bestemt ked af, du vælger at kalde vores virksomhed for fusk, da vi aldrig har i sinde at snyder dig eller nogen andre kunder for den sags skyld. Alle kunder modtager sin ordre som aftalt. Med hensyn til kontakt, er vi altid til at fange på mail eller i livechatten.

for at belyse din mail og udtalelser, kommer du med forskellige argumenter og jeg skal lige vide hvilken en er den sandfærdige. I din seneste mail fra kl 16.55 01.10.24, skriver du ordret: "Jeg har kun fået en med, selv om jeg købte 2" men herinde vælger du at skrive at vi slet ikke har sendt din ordre, og nu svare vi ikke mere.

En helt anden ting, din senest ordre er tilbage fra 23.12.23, hvor du netop køber 2 stk, men du vælger at skrive godt 10 måneder senere på manglende forsendelse. Beklager hvis jeg ikke helt køber din historie og slet ikke når du hverken kan finde hoved og hale i din egne forklaringer omkring hvad du har modtaget og ikke modtaget.

Når jeg gennemgår dine tidligere anmeldelser. Hele 47 styks, hvor 33 er 1stjernet, 10stk er 5 stjernet og de sidste 4 anmeldelser er 2 stjernet..
din historik af anmeldelser fortæller nok mere om dig end vores virksomhed.

Håber du får en super aften. Du får et smil med herfra, for det virker til, du godt kan bruge det.

Alt spiller bare

det spiller bare, hurtig og diskret levering. Produktet lever 110% op til forventningen ☀️
Max klar til sommeren 😎 og til endnu en bestilling 😏

2024年4月1日

Solkur からの回答

Hej Charlotte ! mange tak for dine pæne ord ! Dejligt at vi er med til at give dig en god tan. God sommer til dig

5つ星のうち5の評価

Altid fantastisk service, flinke at skrive med og hjælper med lige det du har brug for. Hurtig levering kan varmt anbefales.

2024年4月19日

Solkur からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse ! God sommer !

God og pålidelig. NEMT

Har købt hver sommer i et par år. Svare altid på hjemmeside chatten. 10/10 💪

2024年4月11日

Solkur からの回答

Hej Marlene ! Dejligt at høre ! God sommer ;)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ service altid

Vil anbefale alle at handle her! Der er service hele vejen igennem, både før - under - og efter køb af produkter.
Produkterne lever 100% op til forventningerne om en smuk kulør der holder over længere tid.

2024年1月22日

Hej Ditte ! Tak for dine rosende ord <3

5つ星のうち5の評価

Jeg har startet på solkuren ,og er…

Jeg har startet på solkuren ,og er meget glad for den ens selvtillid vokser meget,og man blir sku et andet menneske, når man er brun,har altid modtaget mine vare og de kommer afsted meget hurtigt, jeg er fan' ka varmt anbefales 👍❤️ knuzzzz herfra en solglad Judith 😘

2023年11月1日

Hej Judith ! Dejligt at høre ! god sommer til dig <3

5つ星のうち5の評価

Virkelig hurtigt levering og virker..

Virkelig hurtigt levering og virker..
Men hvornår er der åben for bestilling alt er udsolgt..har prøvet at skrive til jer .
Mvh Helle.

2023年8月15日

Solkur からの回答

Hej Helle ! vi forsøger bedst muligt ikke at være udsolgt ! Tak for din tålmodighed og god sommer til dig :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。