レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har lige afsluttet et super lÊrerigt og gennemfÞrt forlÞb hos Josefine, hvor jeg har fÞlt mig holdt i hÃ¥nden fra start til slut! ForlÞbet indeholder en masse brugbar viden omkring Instagram - ogsÃ¥... もっず芋る

Jeg har haft et virkelig lÊrerigt og godt forlÞb hos Josefine gennem SoMeLearn. Hun formÃ¥r at kombinere professionel viden med en oprigtig personlig coaching, der gÞr, at man fÞler sig set, tr... もっず芋る

SoMe Learns 2 mÃ¥neders mentorforlÞb indeholder alt fra viden om algoritme, mÃ¥lgruppe og niche, til hvordan samarbejdspartner kontaktes og faktura skrives. Med mentorforlÞbet opnÃ¥r du bred viden in... もっず芋る

䌁業情報

1. 教宀

圓該䌁業による蚘述

Online mentor-forlÞb og coaching

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

62件のレビュヌ

Jeg har lige afsluttet et super

Jeg har lige afsluttet et super lÊrerigt og gennemfÞrt forlÞb hos Josefine, hvor jeg har fÞlt mig holdt i hånden fra start til slut! ForlÞbet indeholder en masse brugbar viden omkring Instagram - også for mig, som kom med en i forvejen "stÞrrere" profil. Jeg havde selv brug for ny viden, sparring og at få sat skub i min profil igen, som jeg fÞlte var gået i stå. Jeg er med hendes forlÞb blevet klÊdt bedre på til forhandlinger med fremtidige samarbejdspartnere, og har fået sat godt gang i vÊksten som Þnsket. Arbejdet ligger selvfÞlgelig på ens egne skuldre, men hele forlÞbet giver god motivation hele vejen igennem, og Josefine sidder klar på chatten til at hjÊlpe. Kan klart anbefales <3

2026幎4月6日
自発的なレビュヌ

Genialt forlÞb hvis man vil influenser/UGC vejen!

Genialt forlÞb hvis man er klar til at tage sig selv seriÞs som et erhverv. Josefine formÃ¥r at skabe et kÊmpe community hvor man kan spare med hindanden, og fÞler man er en del af noget stÞrre. Derudover fÃ¥r man mega god guiding pÃ¥ forlÞbet samt gode videoer og ugentlige live mÞder hvor man kan gÃ¥ endnu mere i dybden. Det kan virkelig anbefales og er en investering vÊrd 🫶🏌

2026幎3月25日

Helt fantastisk forlÞb

Helt fantastisk forlÞb.

Josefine er bare SKØN, og forklare tingene pÃ¥ et niveau alle kan vÊre med pÃ¥. Tydeligt og let forstÃ¥eligt. <3 Det har vÊret rigtig godt givet ud, at vÊre netop pÃ¥ hendes forlÞb og jeg vil klart anbefale det til andre!

Hvis man overvejer det - GØR DET! :-)
Det er hårdt arbejde, men det er hamrende fedt og med en mentor, der oprigtig vil sine elever det aller bedste!

KÆMPE, varm anbefaling.

2026幎1月4日

Josefine og SoMe Learn har min stÞrste

Josefine og SoMe Learn har min stÞrste anbefaling⭐

Tilbage i forÃ¥ret investeret jeg i et forlÞb hos Josefine, og har pÃ¥ ingen mÃ¥de fortrudt det. Igennem gennemarbejdet proffesionelt materiale og Josefines personlige coaching igennem forlÞbet, fÞler man sig ikke efterladt pÃ¥ et eneste tidspunkt🙏🏌

Josefine formår at skabe et trygt rum, hvor man tÞr spÞrger om alt, og hvor man tydeligt kan mÊrke hun både hepper og stÞtter en, trods hun ikke kender en på det personlige plan. Igennem hele forlÞbet er hun hud Êrlig, og er kun interesseret i det lykkedes for en!!

Selv efter endt forlÞb er hun klar til at hjÊlpe hvis du sidder med en forhandling eller spÞrgsmål, i forhold til hvordan man tackler forskellige situationer.

Josefine har min stÞrste anbefaling, og fÃ¥r 5 ud af 5 stjerner herfra. SÃ¥ hvis du overvejer et forlÞb hos hende, sÃ¥ GØR det, du kommer ud med sÃ¥ meget mere bÃ¥de fagligt og personligt🀩

2025幎8月31日
自発的なレビュヌ

Et professionelt og lÊrigt forlÞb

Jeg har haft et virkelig lÊrerigt og godt forlÞb hos Josefine gennem SoMeLearn. Hun formår at kombinere professionel viden med en oprigtig personlig coaching, der gÞr, at man fÞler sig set, tryg og stÞttet hele vejen igennem.

ForlÞbet er fyldt med vÊrdifuld lÊring, og selvom det kan fÞles lidt overvÊldende med alt det nye, sÃ¥ er det netop her, Josefines styrke skinner igennem – hun skaber ro, struktur og tryghed, sÃ¥ man tÞr udvikle sig.

Og jeg har landet mit fÞrste samarbejde under forlÞbet samt vokser min profil.

Uanset hvor man er på sin rejse, kan jeg på det varmeste anbefale Josefine. Hun er både professionel, nÊrvÊrende og Êgte engageret i ens succes.

Marie vimal

2025幎8月8日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret sÃ¥ tilfreds med Josefines

Jeg har vÊret så tilfreds med Josefines forlÞb hele vejen igennem. Hun griber og stÞtter og er hurtig til at vende retur, når man har brug for det. Kurset er en rigtig god hjÊlp, uanset om man Þnsker at bygge en god forretning op på sin Instagram eller man gerne vil have hjÊlp til at skabe godt content med forståelse for det man laver.

2025幎8月7日
自発的なレビュヌ

Jeg kan virkelig med hånden på hjertet

Jeg kan virkelig med hånden på hjertet anbefale at man investerer i et forlÞb hos SoMe learn.
Hvid man har en drÞm om, at blive influencer eller ugc content creator.
Eller Þnsker hjÊlp til ens virksomhed i forhold til de sociale medier.
Influencer pakken hos SoMe learn rummer så mange ting som kan bruges til både Instagram, TikTok eller meta.
Jeg er blevet så meget mere klog omkring hvordan det hele er opbygget og hvordan man skaber autentisk content som skaber vÊrdig hos modtageren på de sociale medier.
Men også bare det med at fÞle sig tryg i, at man bare skal fÞlge sine drÞmme man har.
Jeg har udviklet mig så meget efter jeg startede mit forlÞb, jeg har fået så meget mere selvtillid i forhold til min Instagram og jeg tÞr dele ting.

Josefine står altid klar med hjÊlp eller råd
⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎3月6日

KÊmpe Anbefaling herfra

Hvis du, ligesom jeg, overvejede et forlÞb hos Josefine, sÃ¥ kan jeg kun sige: GØR DET!

Tusind tak for et fantastisk 4,0-forlÞb, Josefine – det har vÊret en gamechanger! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Josefine er en utrolig dygtig coach, der fra starten af forlÞbet sÞrger for, at du er 100 % klÊdt på til at tage de nÊste skridt mod dine mål. Hun har en struktureret, professionel og fuldstÊndig gennemarbejdet tilgang, som sikrer, at du altid ved, hvad du skal gÞre, og hvordan du kommer videre.

Josefine er ogsÃ¥ eminent til at forklare de vigtigste byggesten for at skabe vÊkst. Hun gÞr det klart, at det krÊver hÃ¥rdt arbejde, struktur og tid at fÃ¥ succes – og hun holder sig ikke tilbage fra at give dig Êrlig og brugbar feedback. Hun lÊrer dig at lÊgge indhold op som skaber vÊrdi og er relaterbart.

Hun giver dig evnerne til at opbygge din selvtillid og give dig konkrete redskaber til at tage styringen over din egen udvikling. NÃ¥r du har vÊret igennem forlÞbet, stÃ¥r du ikke kun med et solidt fundament og en tydelig retning – du stÃ¥r ogsÃ¥ stÊrkere, bÃ¥de fagligt og personligt.

SÃ¥ hvis du overvejer et forlÞb hos Josefine, sÃ¥ gÞr dig selv den tjeneste at tage springet. Det er en investering, der ikke kun giver dig resultater, men ogsÃ¥ selvtillid – og du vil fÞle dig mindst 5 cm hÞjere, nÃ¥r du er fÊrdig! 😉

2025幎1月11日
自発的なレビュヌ

Jeg var sÃ¥ heldig at vinde et forlÞb

Jeg var så heldig at vinde et forlÞb hos Josefine, som også indebar 1:1 coaching! FÞrst og fremmest er hendes 4.0 forlÞb super nemt at gå til, men det er sÊrligt de 1:1 sparringer der har vÊret med til at rykke mig og min profil, så kÊmpe anbefaling hvis man fÞler sig 'alene' med udviklingen og mangler en til at hjÊlpe/sparre med, det er som have en 'Instagram-veninde' hvilket har vÊret helt fantastisk! Og en af de bedste ting ved Josefine er hendes evne til at se det positive I ALT! Det er bare en coach i verdens klasse, som har de rigtige vÊrdier og mindset <3
Igen, kÊmpe anbefaling
- FiePagh

2025幎1月11日

VÊlg rigtigt og tag Josefine 🥹🩷

Jeg har netop fÊrdiggjort mit forlÞb 4.0 🩷
Jeg må bare sige at det er det bedste jeg har gjort for mig selv på arbejdes fronten.
Der er sÃ¥ meget materiale at hente, det er enormt lÊrerigt at vÊre med. Jeg startede som en lille bitte profil, med nÊrmest ingen engagement. Men efter de 8 uger har min profil 70k visninger🀭💫

Hvis du vil arbejde med din Instagram, sÃ¥ lav en investering for dig og dine Instagram! Du vil ikke fortryde det🫶🏌 Du har jo materialet liggende foreviget!

Og til Josefine
 Motivende, stÞttende, engagerende, og vanvittig dygtig! Hun har om nogen styr pÃ¥ Instagram, og alt der imellem🩷 Hun svarer dig pÃ¥ alt, der findes ingen dumme spÞrgsmÃ¥l. Hun er der 100% for dig, du mÊrker ikke at hun har andre elever🫶🏌 Hun har DIG!
Tak for dig Josefine, tak🩷🥹

VÊlg rigtigt, trygt og sikkert, og tag Josefine🩷

自発的なレビュヌ

Josefine er utrolig dygtig og

Josefine er utrolig dygtig og veltalende.
Jeg har vÊret med på både hendes 4.0 og nu startet på 5.0. Og der er bare indhold for pengene! Du får en masse god og veloverleveret info og lÊring om influencerbrancen. Hertil gode metoder til selv at få en i gang.
Dertil er hun utrolig nÊrvÊrende og tilgÊngelig hvilket både er et kÊmpe plus generelt men det er også med til at forÞge motivationen, da man har en fÞlgende af at Josefine har ens ryg og tror på en.

KÆMPE ANBEFALING ✹

Josefines (SoME Learn) 4.0 forlÞb fortjener virkelig den stÞrste anbefaling, fordi:

⭐Jeg har fået strategier, som virker.
⭐Efter fÃ¥ uger lukkede jeg mine fÞrste ✹gode betalte✹ samarbejder
⭐Josefine er hurtig til at vende retur, hvis man har spÞrgsmål om både stort og småt
⭐ I community har man mulighed for at spare med nogen som er sammen sted som en selv - man er aldrig alene

Josefine har med sit 4.0 forlÞb givet mig alt den viden jeg havde brug for, til at komme igang. Bl.a. derfor er jeg spÊndt pÃ¥ hvad 5.0 har at byde pÃ¥! ✹ jeg er i hvert fald ombord✹

自発的なレビュヌ

Har vÊret alle pengene vÊrd! 👏🏌

Jeg har taget mentor forlÞbet 3.0 og opgraderet til 4.0 da det blev tilgÊngeligt og jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det! Jeg har vÊret pÃ¥ IG lÊnge dog uden nogen resultater i forhold til kÊmpe fÞlgervÊkst og betalte samarbejder.

Med Josefine og kursets hjÊlp er jeg blevet meget klogere på hvad det vil sige at gÞre sin IG til en forretning og også opbygningen af mine reels isÊr.

Noget af det jeg virkelig kÊmpede med var at prissÊtte mit arbejde nÃ¥r jeg rent faktisk fik forespÞrgsler pÃ¥ samarbejde og med Josefines hjÊlp har jeg fÃ¥et lukket flere betalte samarbejder og er rent faktisk blevet betalt det mit arbejde er vÊrd 🙏🏌

Josefine står altid klar på sidelinjen til at hjÊlpe med spÞrgsmål og så er hun bare virkelig inspirerende!

Jeg kan varmt anbefale hendes forlÞb hvis du kÊmper med dine sociale medier, drÞmmer om at tjene penge på dem og isÊr hvis du har svÊrt ved at komme i gang!

2024幎3月31日

5/5🌟🌟🌟🌟🌟

Hej Josefine 🩷

Vil blot benytte lejligheden til at sige TUSIND tak for et fedt forlÞb. Jeg har lÊrt SÅ meget! Det her 1:1 coaching har virkelig givet mig meget og ogsÃ¥ givet mig blod pÃ¥ tanden til at forhandle og lukke flere betalte samarbejder🩷

Du er skide sÞd, imÞdekommende og enormt hjÊlpsom og sÃ¥ er du bare virkelig (i fÞlge mig) Danmarks svar pÃ¥ den fÞrende indenfor influencer forlÞb🩷

Dine videoer er forstÃ¥elige, hÃ¥ndgribelige og selv den "grÞnneste" indenfor Instagram, kan blive virkelig dygtig indenfor 8 uger 😍🩷

Selvom jeg vidste en del i forvejen - sÃ¥ var det helt klart samarbejds- og forhandlings delen samt at skabe vÊrdi jeg strugglede med, og selvom jeg ikke har fÃ¥et sÊrlig mange flere fÞlgere (endnu) sÃ¥ har jeg lÊrt hvordan jeg kan skabe vÊrdi og vÊre "attraktiv" for en virksomhed at samarbejde med og ligeledes hvordan jeg skal rÊkke ud til en virksomhed🩷

Knus og et kÊmpe TAK🩷
Catharina Lysholm

2024幎10月20日
自発的なレビュヌ

Fantastisk forlÞb og coach!!

Et forlÞb der er lÊrerigt og sikre dig viden resten af livet

Josefine er utrolig dygtig og fÞlger med hele vejen. Jeg valgte at tilkÞbe 1:1 coaching, hvilket jeg anbefaler at gÞre hvis man har muligheden! Josefine er behagelig at snakke med og når jeg har vÊret i tvivl om noget har Josefine altid vÊret hurtig og grundig til at svare.

Selve indholdet i kurset er så flot struktureret, at du ikke har en chance for at fÞle dig lost da du bliver guidet igennem ALT!

Jeg har desvÊrre ikke lukket nogle betalte samarbejder, men der er så småt nogle på vej og nu arbejder vi i fÊlleskab på at jeg kan få lukket nogle i fremtiden!

Selvom jeg har afsluttet selve forlÞbet med guider og videoer, fortsÊtter det i en fantastisk community, med ugentlige kald, sparring og nyheder hvor man vokser og skaber nye connections! Virkelig guld vÊrd!
Tusind tak for dig Josefine❀

2024幎10月19日
自発的なレビュヌ

Josephine har inspireret mig til at

Josephine har inspireret mig til at ville skabe et univers, som jeg fÞrhen ikke turde springe ud i.

ForlÞbet er professionelt struktureret og alt bliver forklaret på en måde, hvor alle får stor vÊrdi af det - uanset om man er ny eller erfaren på sociale medier.

Mange gange under forlÞbet tvivlede jeg på min egen kunnen. Men blev igen og igen motiveret af Josephine.
Og i dag er jeg SÅ glad for, at jeg startede på kurset.

- Vil helt klart anbefale at tage den personlige coaching del med i forlÞbet. IsÊr hvis du er ny og gerne vil finde dit område.

2024幎3月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。