レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den stÞrste og mest fjendske kommune i henhold til kommunen som kun kan lyve og stjÊle andre folks bÞrn. De er så fulde af lÞgn og kÞrer på gamle papirer helt tilbage fra år 2018.

Som altid ender man med at tage sig til hovedet og undre sig over, hvem er det egentligt der har bygget et sÃ¥ kompliceret og besvÊrligt system op, som kommunerne har lavet i Danmark. SÞnderborg Kommun... もっず芋る

Min mor bliver meget dÃ¥rlig, har brug for hjÊlp, akut hjemmepleje ! Jeg ringer torsdag 16.05. 08:30. Susanne Haupt omdirigerer andre opgaver, min mor fÃ¥r hjÊlp samme dag, kl. 10:00 og hver dag fre... もっず芋る

SÃ¥ kom sandheden brev d. 07.09.2021. Ankestyrelsen oplyser de ikkie skal forholde sig til noget, ikke engang deres egne afgÞrelser. deres eneste opgave er at stadfÊste kommunernes afgÞrelser. I... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜ヌシャル メディア ゚ヌゞェンシヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Indtil videre er vi bare på Twitter for at lytte :) FÞlg os i stedet på Facebook.

1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

24件のレビュヌ

Himmelråbende hvad der foregår i

Himmelråbende hvad der foregår i Jobcenterregi.
Fagligheden er ikke eksisterende og man kan ikke hente hjÊlp nogen steder!
Stigende utilfredshed og klager - alligevel sker der intet fra ledelsens side.
Lad os håbe på et snarligt skift af Borgmester til et kommende Kommunalvalg.
Måske, kan der så foranlediges at der sker et skift af Jobcenterchef og isÊr teamleder for sygedagpenge.
Det er itrygt for byens syge borgere at nyde vÊrende besteider posten.

2025幎6月20日

Advarsel om BeboerklagenÊvnet i

Advarsel om BeboerklagenÊvnet i SÞnderborg, jeg oplevede ingen reel sagsbehandling eller retssikkerhed

Jeg havde en sag ved BeboerklagenÊvnet i SÞnderborg, hvor de skulle komme ud og besigtige mit lejemål i SÞbo boligforening på grund af bygningsfejl. Inden mÞdet havde jeg skriftligt gjort opmÊrksom på, at jeg ville lave en optagelse(lydoptagelse) af juridiske årsager, da det foregik i min egen bolig, og jeg ville sikre mig dokumentation for, hvad der blev sagt.

Men nÊvnet kontaktede mig aldrig forud for mÞdet, og alligevel blev de overraskede og ophidsede, da jeg begyndte at optage. De sagde ellers selv, at de havde lÊst alt igennem, så hvorfor reagerer de, som om de ikke vidste noget?

Det vÊrste var, at de valgte at afslutte sagen uden at tage stilling til de faktiske forhold i lejemålet. Jeg havde ellers indsendt billeder og skriftlig dokumentation for de skader, sagen handlede om, f.eks. en skÊv og utÊt bygningsdel. Men det blev fuldstÊndigt ignoreret. NÊvnet kontaktede mig heller ikke efterfÞlgende, de lukkede bare sagen.

Jeg havde også gjort dem opmÊrksom på, at jeg selv er faglÊrt håndvÊrker, og at mine oplysninger og vurderinger i sagen derfor bygger på faglig erfaring. Alligevel blev det ikke inddraget eller nÊvnt overhovedet i deres afgÞrelse. Det virker, som om min faglighed som borger slet ikke blev taget alvorligt.

I stedet blev fokus lagt pÃ¥ min optagelse, og nÊvnet fremsatte i deres afgÞrelse pÃ¥stande uden bevis. De skrev fx, at de “forstod”, at optagelsen var mellem mig og udlejer (ikke dem), selvom jeg aldrig har skrevet det nogen steder. De pÃ¥stod ogsÃ¥, at jeg havde foretaget en filmoptagelse, men de har hverken dokumentation eller bevis for den pÃ¥stand. Det er noget, de selv lÊgger til sagen uden hold i virkeligheden.

De skrev endda, at optagelsen kunne vÊre manipuleret, igen uden nogen som helst beviser. Det hele virker som en undskyldning for at undgå at tage stilling til det, sagen egentlig handlede om.

Det her er ikke retssikkerhed, og det er ikke en reel sagsbehandling. Jeg havde forventet, at et nÊvn var til for at sikre, at beboere bliver hÞrt og behandlet fair, men min oplevelse var det stik modsatte. Det virker, som om nÊvnet bare brugte deres magt og lovhjemmel til at afvise sagen, i stedet for at behandle beviserne.

Jeg vil derfor ikke anbefale nogen at stole på BeboerklagenÊvnet i SÞnderborg, hvis de har en sag, der krÊver grundig og saglig vurdering. Min oplevelse var desvÊrre, at retssikkerheden blev tilsidesat.

Hilsen en bekymret håndvÊrker.

2024幎12月11日
自発的なレビュヌ

Socialrådgivere i SÞnderborg Kommune (BÞrn, Uddannelse og Sundhed) manipulerer filer for at dÊkke over deres forkerte beslutningen måde

Den måde, som nogle socialarbejdere i SÞnderborg Kommune arbejder på, er ikke neutral og derfor ikke god for barnets velfÊrd.

Manipulation af mine bÞrnebÞrn under afhÞringer:
o ved at stille spÞrgsmål, som små bÞrn ikke forstår
o ved klart at angive rådgiverens (mors) mening

Manipulation af rapporter til Familieretshuset og Domstol:
o Interne rapporter fjernes bevidst fra filer
o Eksterne rapporter bliver der bevidst ikke bedt om
o SÊtninger fra forskellige sammenhÊnge kombineres for at skabe falske reprÊsentationer
o Formodninger og falske beskyldninger beskrives som fakta
o Der henvises til negative punkter fra rapporter, men de positive vinkler er udeladt
o Sagsakter indsendes ikke til domstolene til tiden

Domstolene trÊffer derfor beslutninger på ufuldstÊndige og forkerte grundlag, samt udsÊttes retsmÞder ofte. I mellemtiden bliver bÞrnene yderligere fremmedgjort fra vores familie.

Vores klager over fare for barnets velfÊrd og manipulation af filer blev ikke taget alvorligt.
Vores bÞrnebÞrn havde det godt, da vi var sammen med dem, men nu er de forvirrede og har psykiske problemer. BÞrnene er bevidst fremmedgjort fra vores familie, og SÞnderborg Kommune gav dem permanente skader.

Proceduren er ikke forstÃ¥elig for den far eller os som bedsteforÊldre, og dÃ¥rlig for bÞrn. Metoden ”mors manual” fornÊgtes at vÊre i brug af personalet, men SÞnderborg Kommune arbejder selv prÊcis efter dette princip.

2025幎3月23日

Medarbejdere hos BÞrn, Uddannelse og Sundhed tilsidesÊtter lovene

Som farmor deler jeg Yasmin Louise Lorenzens dårlige erfaringer med SÞnderborg Kommune fra d. 21. Januar 2023.
Mine bÞrnebÞrns udvikling har op til 2023 vÊret alderssvarende og uden adfÊrdsproblemer.
På grund af lÞgne har socialrådgiveren revet mine bÞrnebÞrn ud af deres trygge hjem, og som fÞlge af denne handling fra myndighedens side og den efterfÞlgende psykiske ekstremsituation, som socialrådgiveren ikke afbrÞd, men tillod, pådrog de sig psykiske traumer.

I kommunens varetÊgt udviklede mine bÞrnebÞrn adfÊrdsproblemer.
SocialrÃ¥dgiveren tog her ikke hensyn til bÞrnenes Þnsker eller behov. Vores bekymringer og frygt med hensyn til bÞrnebÞrnene blev ignoreret – i modsÊtning til de opdigtede beskyldninger fra modparten, og vi blev konfronteret med fordomme.
Socialrådgiveren har manipuleret sagens akter ved at journalfÞre sine subjektive meninger, baserende på modpartens lÞgne. Hun har undladt at rekvirere vigtige rapporter om hvordan mine bÞrnebÞrn trivedes, fÞr de kom i kommunens varetÊgt. Hun tilsidesatte vigtige udtalelser, der stÞttede vores synspunkter.
Socialrådgiverens partshÞring af mine bÞrnebÞrn var ikke bÞrnevenlig, men manipulerende, da svaret allerede lå i spÞrgsmålet.
Lige fra begyndelsen har socialrådgiveren arbejdet for at fremmedgÞre bÞrnene fra vores familie, og hun så bort fra familiens bekymringer.

I dag er mine bÞrnebÞrn ikke lÊngere aldersvarende udviklet, de er psykisk nedbrudt, fremmedgjort over for familien, manipuleret af lÞgne, og de Þnsker ikke lÊngere at have noget at gÞre med vores familie.
Denne fremgangsmåde stÞttes stadig af socialrådgiverens overordnede.
Nogle medarbejdere hos "BÞrn, Uddannelse og Sundhed” behandler vores familie med stor foragt. Efter mere end 1,5 Ã¥r med fordomme og hetz mod os fra socialrÃ¥dgiverens side, er man tydeligt trÊt af vores Þnsker og spÞrgsmÃ¥l, som tolkes og protokolleres som trussel og manglende kompetence, og som endda indgÃ¥r i dommene. Jeg fÃ¥r ikke det indtryk af at der er tale om en myndighed, der har at gÞre med mennesker. Empati synes at vÊre et fremmedord for medarbejderne.
Socialrådgiveren og medarbejderne i SÞnderborg Kommune, der holder hånden over hende, overholder ikke de danske forskrifter samt den danske og europÊiske lovgivning (eksempel: området fremmedgÞrelse af forÊldre)
Dette udgÞr en fare for bÞrnenes tarv og er bÞrnemishandling, udfÞrt af ”Fagfolk”.

I 2014 har det Þstrigsk EU-parlamentsmedlem for bÞrnerettigheder, Angelika Wertmann, sammenlignet denne fremgangsmÃ¥de i Danmark med ”DDR-metoder”. Udvalget i det EuropÊiske Parlament betegnede det som ”Metoder som bruges i tredjeverdenslande”.

Den polske EU-parlamentariske reprÊsentant for bÞrns rettigheder Ewa Kopacz, og den den irske EU-kommissÊr for retfÊrdighed og retsstaten , MichaelMcGrath, blev spurgt af overgreb mod bÞrn, udfÞrt af danske myndighederne og isÊr af socialrådgiveren.

2025幎1月7日

Manglende borger service

Nu da borger service ikke borger service mere, men noget underligt noget hvor mand skal bestille tid, for at få lÞst selv små problemer, det er ikke ok. det er heller ikke ok at der er ikke er åbent alle dage (service) udover det kan mand snakke med den hjÊlpelÞse robot kalle som ikke kan hjÊlpe sig selv. Til sidst kan man lÊse i avisen at borger service omtaler sig selv meget positivt i avisen, det kan undre når trustpilot har noget helt andet at sige, en stjerne er for ringe !

2025幎3月26日

Det danske system svigter os

Det danske system svigter os

Jeg har vÊret afhÊngig af krykker, siden jeg kom ud for en alvorlig arbejdsskade. Hver dag er en kamp, og alligevel krÊver det danske system, at jeg melder mig rask og arbejdsdygtig for at få kontanthjÊlp. Det er helt absurd! Hvordan skulle jeg kunne arbejde, når jeg knap nok kan gå og har konstante smerter?

I to Ã¥r har jeg fÃ¥et sygedagpenge, men nu er de bare stoppet. Og nu forventer systemet, at jeg melder mig arbejdsdygtig for at fÃ¥ hjÊlp. Systemet antager, at alle er raske – der er ingen regler, der passer til mennesker som mig. Jeg bliver tvunget til at melde mig rask, selvom det stik modsatte er tilfÊldet.

Det vÊrste er, at systemet automatisk truer mig med sanktioner, fordi jeg ikke kan opfylde kravene, som er lavet til raske mennesker. Der er et kÊmpe hul i det danske retssystem, der fuldstÊndig ignorerer mennesker med helbredsproblemer.

Og så er der alle forsinkelserne! AfgÞrelsen om min arbejdsskade bliver igen og igen udsat, og jeg fÞler, at jeg står mellem to stole. Systemet efterlader mig i uvished og tvinger mig til at gÞre noget, jeg fysisk ikke kan.

Det er på tide, at dette hul i systemet bliver lukket. Mennesker som mig må ikke lÊngere blive svigtet, bare fordi systemet ikke tager hensyn til vores behov.

Og ja, jobcentret kender udmÊrket min situation. De har alle lÊgeattesterne – attester fra ikke mindre end fire forskellige speciallÊger – og alle siger det samme, klare resultat. Men hvad gÞr jobcentret? De ignorerer det hele. Hver eneste erklÊring, hver eneste kendsgerning om min helbredstilstand bliver bare overset, som om det slet ikke eksisterede.
Marko

2024幎10月25日

Totalt svigt

Vi ventede forgÊves på adressen Mejerivej 7G, 6310 Broager på Kommunen, hvor en familie nÊrmest er gået til grunde i deres egen affÞring, skimmelsvamp, rotter, alvorlige sygdomme og alkoholisme.
SÞnderborg Kommune med 5.500 ansatte gÞr INTET for at hjÊlpe familien, der nu smides på gaden.
Det er jo en ren parodi, at vi betaler moms og skat i lange baner, men kommunen eksisterer IKKE, når der er brug for hjÊlp
DETTE ER EN REN KATASTROFE I ET SÅKALDT VELFÆRDSSAMFUND !

2024幎7月16日
自発的なレビュヌ

Det blev jeres fejl at anmelde min

Det blev jeres fejl at anmelde min offentlige udtagelse om jeres ulovlige sagsbehandling, og totalt inkompetente personer der er i ydelsesteam og jobcenter. Nu er det gået videre til Folketingets ombudsmand. OG MINE KLAGER OG ANMELDELSER OVER JER, BLIVER DAGLIGT. Indtil jer der sylter, og har Þdelagt mit liv, bliver stillet til regnskab. Palle Gram

2023幎4月20日

VÊrste kommune ever Tvangsfjerne bÞrn

VÊrste kommune ever Tvangsfjerne bÞrn pÃ¥ en opdigtet lÞgn rapport🀬🀬🀬og ÞdelÊgger folks liv med lÞgne alt SÞnderborg kommune stÃ¥r for er lÞgne og opdigtet lÞgne som bruges i mod en for at fjerne et barn 🀬🀬🀬de lyver og lyver og de mega ligeglade og sÃ¥ bruger de hele tiden ofre kortet og lader som ingenting .... De gÞr alt for at ÞdelÊgge en fuldstÊndig og forventer man ikke vil kÊmpe for sit barn og ved ikke hvad vi vil kÊmpe alt vi kan for at fÃ¥ vores lille datter hjem
Der ik engang er en mÃ¥ned endnu 🀬🀬🀬🀬 lÞgne og lÞgne om og om igen de kan ik andet end at lyve og opdigte ting der ik passer de Tvangsfjerne alle bÞrn ud fra en lÞgn rapport intet til overs for SÞnderborg kommune de gÞr tingene pÃ¥ en ondskabsfuld mÃ¥de den mÃ¥de de hÃ¥ndtere og gÞr ting pÃ¥ er ikke okai de gÞr sÃ¥ meget ulovligt ogsÃ¥ bruger gamle papir imod en som intet har med ens datter eller min mand at gÞre papir der over 13 Ã¥r gamle 🀬🀬🀬de siger vi I fare for vores datter og intet netvÊrk har det Den stÞrste lÞgn ever vi vil vores datter det bedste og vi har et kÊmpe netvÊrk.. sÃ¥ at de lyver og lyver om ting for fjerne et barn kan aldrig tilgives😭😭😭😭🀬🀬🀬🀬🀬vi kÊmper og opgiver aldrig vi har vilje styrke vi kÊmper for dig min pige vi elsker dig og mÃ¥ hele verden godt vide

2023幎1月19日
自発的なレビュヌ

En kommune der laver bedrageri istedet

Så kom sandheden brev d. 07.09.2021. Ankestyrelsen oplyser de ikkie skal forholde sig til noget, ikke engang deres egne afgÞrelser. deres eneste opgave er at stadfÊste kommunernes afgÞrelser.

I - Ingen har en chance.

En kommune der laver bedrageri istedet for de produkter staten lover. fastholder syge i fattigdom, så man ikke skal betale erstatning, derefter raskmelde syge for så sende politi ud og give tÊsk, fordi man er slagter og ikke kan gå.
Hold jer vÊk - SÞnderborg kommune er ikke 1 sted man tÞr bo med familien. Her er der ingen retssikkerhed og politiet tror det er det wilde west.

2021幎8月10日
自発的なレビュヌ

En kommune der lover dit og dat men

En kommune der lover dit og dat men aldrig holder ord De River de bedste legepladser ned rundt omkring og bygger sÃ¥ nogen der ligner jeg ved ikke hvad som ikke engang er bÞrnevenlig og hvad sker der for den savnede gÃ¥gade og den savnede kongevejspark efter kongevejs parken blev lavet om ser det total forkert Ud den legeplads er jo nÊsten kun til store bÞrn og sÃ¥ vej 3 ting til bÞrn fra 0-3 Ã¥r 👏🏌 Amen det simpelhen for dÃ¥rligt fÃ¥ dog lettet mÃ¥sen og fÃ¥ nogle bedre legepladser og liv i den dÞde gÃ¥gade end at bygge alt muligt andet pjat i aldrig bliver fÊrdig med i har os lovet i flere Ã¥r at fÃ¥ en bedre svÞmmehal med mere liv og leg til smÃ¥ bÞrn og unge men det jo heller aldrig sket Plus en sidste ting i den vÊrste kommune jeg kender i ikke hjÊlpsomme overfor folk i dÞmme unge forÊldre i opdigter lÞgne om
Folk som ikke passe for at fÃ¥ penge i skuffen det simpelhen ikke i orden KOMMUNEN DER KUN TÆNKER PÅ SIG SELV Vi andre er ligegyldig isÊr de smÃ¥

2020幎8月23日

SÞnderborg by . De ulovlige knallerters paradis

Aldrig har jeg vÊret i en by med få mange ulovlige scooter knallerter der forpester byen . De få bare lov til at kÞre i byen dag og nat og forpester byen . De kÞrer på gågader mv . Vi bor Jernbanegade . Det umuligt at sidde og hygge med åben Vinduer. Går du ud bliver du kÊrt ned. Vi har kontaktet politiet flere gange . De gÞr intet ved det .Vi I gÞre noget ved dette ???????

2019幎8月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ