Sonnen レビュー 5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Dårlig kvalitet. Dårlig service.

Fik leveret et Sonnen 9.53 anlæg i 21. Det har stort set været i stykker en gang om året lige siden. 3 ud af 4 batterier er skiftet og nu er Inverteren også brændt af. Metalkassen, herligheden er monteret i, og et batteri, er det eneste der ikke har fejlet. 1Komma5 skiftede sammen med Elcon et batteri igen sidste år. Der var en teknikker i 20 minutter, og for det skulle jeg af med 4800 kroner. De 10 års garenti gælder kun hardware. Jeg kan købe batteriet på nettet i holland for 4500, så det havde været billigere at skifte det selv. Nu nægter jeg at få Elcon, som har service på Fyn og Jylland, ind i huset, uden prisen er aftalt på forhånd. Elcon nægter at give mig en fast pris, men vil lade regningen løbe afsted som det passer dem. Anlægget er netop skrottet. Jeg har 4 batterier til salg, hvis nogen mangler.

Tysk kvalitet min bare.....

2026年4月14日

Ingen respons

Har forsøgt at kontakte firmaet 3 gange omkring mit Sonnen-anlæg via email, da der intet telefonnummer oplyses på hjemmesiden, men desværre intet svar!

2025年3月15日

Useriøst firma inkl samarbejdspartner 1komma5

Jeg købte et hus med overtagelse 1/7-2024 som har et solcelleanlæg med 2 stks Sonnen batterier. Solcelleanlægget er opsat af Viasol, nu skiftet navn til 1komma5. Kort efter indflytning meldte batterierne fejl, røde blink i først ene så anden batteri. Solcelleanlægget har i skrivende stund været ude af drift foreløbigt 7 mdr og en løsning synes uendeligt fjern. Der er ingen service eller vilje fra 1komma5 til at komme videre, og det har været en overordentligt frustrerende forløb som redegjort herunder. De skyder skylden på Sonnen, de tager ikke ansvar for deres håndtering og service.

Jeg kontaktede 1komma5 ultimo august/ primo september 2024 med disse fejlmeldinger på batterier i Sonnen anlægget. Efter at have ventet i 1 mdr skriver de der er en fejl fundet og behov for udskiftning af komponent. Efter yderligere 1 mdr sendes tekniker Kasper fra Eltemo d 4/11-2024 for at udskifte defekt komponent. Aftalen var han kom ml 7-9 men kom først kl 9.30 og jeg måtte køre på arbejde inden han var færdig. Foruden den af Eltemo medbragte komponent var defekt, gav han ingen tilbagemelding om han havde kortsluttet al el i huset. Vi stod uden, varmt vand, el, og varme. Jeg måtte få en elektriker akut ud næste dag. Det lykkes at få fat på 1komma5 som sendte en ny tekniker Martin få dage efter. Han konstaterede sammen med Sonnen at der var fejl i både Growatt og de to batterier. Kunne ikke oplyse om nogen tidshorisont men ville vende tilbage. Efter flere mails med rykninger for svar vender 1komma5 tilbage primo jan 2025 og 24/1-2025 kom samme tekniker, som i november havde forklaret os hvilke problemer der var og hvad der skulle skiftes. Han havde dog kun en af komponenterne med. Han kunne ikke fortælle hvorfor han ikke havde alt det han havde sagt skulle skiftes med. Beklagede blot og sagde det måtte være en kommunikationsfejl i deres firma? Få timer efter han forlod huset startede en infernalsk hyletone fra batteriet, tror jeg. Som altid kan 1komma5 hverken træffes pr telefon eller mail. Det endte med at jeg slukkede for det på eltavlen og det har været slukket siden. 1komma5 har ikke svaret på gentagne mails eller opkald med beskeder lagt på telefonsvaren.

Jeg er dybt frustret over en manglende løsning, manglende tilbagevending og plan for hvordan mit solcelleanlæg kan komme op at køre igen. Mest af alt fordi informationerne går tabt mellem de forskellige mellemled, og der fra 1komma5´s side ingen initiativ er på at få løst det her. Det føles ubehageligt at konstant skulle henvende mig mhp løsning uden svar eller tilbagemeldinger. Jeg mangler nogen tager ansvar og får løst det en gang for alle.
Man kan ikke skrive til Sonnen, kun et tysk kundenummer til mærkværdige personager der ikke kan tale engelsk eller finde medarbejder der kan kommuniker på engelsk

2025年2月26日
5つ星のうち1の評価

Jeg har sonnen hybrid anlæg og jeg er…

Jeg har sonnen hybrid anlæg og jeg er virkelig ikke imponeret. Anlægget blev solgt som god tysk kvalitet, men jeg må bare indse, at tyskere ikke kan finde ud af det med elektronik. Der er konstant problemer med inverteren, og sonnen er umuligt at få fat på. Det sidste problem jeg har oplevet er, at anlægget ikke kan finde ud af, at oplade batteriet om natten, som den ellers er sat til at gøre.

Virksomheden jeg har købt anlægget igennem er gået konkurs (sikker fordi sonnen giver så mange problemer).

De svarer ikke på besked og næsten ingen af dem kan Engelsk når man endelig får kontakt til en person.

Hold dig derfor langt væk fra Sonnen. Der findes mange andre virkelig gode produkter udover Sonnen.

2022年3月3日

レビューの対象になっている企業の方へ