Ik heb een bestelling gedaan onlangs, een zwembroek voor mijn man en 2 bikini's voor mijn dochter, leuk matchend met elkaar. Op de site gaf hij aan 1 maat kleiner te moeten bestellen omdat de bikini... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Leuke flamingo set voor ons gezin besteld. Hadden heel graag de strepen set gehad, maar is lange tijd niet voorradig in de gewenste maat. Vlotte levering. Kwaliteit is zeer goed en alles zit ook prima... ãã£ãšèŠã
Voor vaderdag vader dochter setje gekocht, had eerst contact gehad over de voorraad en toen vriendelijk te woord gestaan. Pakketje was snel. Zat een klein defect in de badpak, hier over gemaild en dit... ãã£ãšèŠã
GEWELDIG! Het is zulke fijne kwaliteit en de service is uitmuntend! We heren lopen altijd in dezelfde shorts en ik was als moeder altijd een beetje jaloers, maar nu kan ik ook shinen in hetzelfde als... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God kvalitet og rigtig flot udvalg
God kvalitet og rigtig flot udvalg - dejligt med farver. Jeg bestilte i sidste Þjeblik, og pakken blev leveret lige på dagen hvor den skulle bruges.
Helt sikkert anbefalelsesvÊrdigt!
They send me the wrong size
They send me the wrong size v.s. what is on the order and still make me pay the return costs
Beautiful products
Beautiful products - all three! And so nice costumer service. Thanl you!
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering, mooie kwaliteit zacht en zo stof dat snel droogt zoals aangegeven op de website.
Nog niet mee gezwommen.
Kan niet wachten om met hele gezin maching badkleding aan te hebbenð
Super leuke zwembroeken van goedeâŠ
Super leuke zwembroeken van goede kwaliteit. Vader en zoon zijn er heel blij mee
Kwaliteit ziet er goed uit!
De setjes netjes op tijd ontvangen. Website heel gebruiksvriendelijk.
Zoals duidelijk aangegeven op de website, zijn de bikini's voor kinderen aan de grote kant.
We hebben ze nog niet gedragen op het strand dus hier kan ik nog niets over zeggen.
Super mooie afgewerkte zwemkledij enâŠ
Super mooie afgewerkte zwemkledij en vlotte levering. Kan niet wachten om mijn man en dochter samen er in matching outfit te zien als we het cadeau geven met vaderdag.
Wij hebben 2 super leuke bikini's!
We hebben 2 super leuke bikini's besteld. Ze waren ontzettend snel binnen. Dat is altijd fijn als er 2 dametjes zitten te wachten bij de brievenbus!
De kwaliteit is echt top. Mooie dikkere stof. Prijs kwaliteit is dus echt prima.
Het klopt dat je een maatje kleiner moet bestellen. Eigenlijk moesten de meiden naar 134/140. En we hebben uiteindelijk 122/128 besteld. Past perfect!
Dus zoek jij leuke stijlvolle zwemkleding, besteld dan hier!
Super snelle levering
Super snelle levering! Zwembroeken voor mijn partner en zoon zien er goed uit. Lijkt prjma kwaliteit, zal moeten uitblijven na een zomer zwemmen en zon.
bikini set moeder dochter
Voor mij en mân dochtertje bikiniâs besteld , leuke sets ziet er stevig uit en bij elk een bijpassende elastiek wat het extra leuk maakt ! Bij de levering waren 2 bovenstukken geleverd i.p.v. een broekje , maar na een mailtje ,waar ze dezelfde dag nog op reageerde ! Werd het broekje de dag erna opgestuurd en na een paar dagen gewoon ontvangen !!super fijn .. al met al een goede ervaring . En snelle oplossing
Goede kwaliteit
Ik vind de prijs relatief hoog toen ik bestelde, maar de producten vallen niet tegen. De kwaliteit van het materiaal is goed en de maten kloppen.
Leuke items
Items zijn ontzettend leuk en goed van kwaliteit. Alleen jammer dat je voor een baby geen zwembroekje of pakje kunt meebestellen.
Het 2e product dat ik koop
Het 2e product dat ik koop, en telkens de kleuren zoals op de site en goede kwaliteit.
Snelle levering, helaas klopt de maat niet
Ontzettend snelle levering, helaas moet ik het allemaal terug sturen. Vader dochter setje zwemkleding
Bikini al in kleinere maat genomen door advies maar valt zo wijd dat alsnog afzakt, ook voor de oudste viel het niet een maat kleiner. Topje hing boven de tepels maar oksels super breed. Nu helaas terug sturen en op zoek naar nieuw vaderdag kado ð¥
En retourneren betaal je ook bijna 8euro voor. Echt jammer.
Leuke printjes maar de maten kloppenâŠ
Leuke printjes maar de maten kloppen voor geen meter. Heb zoals geadviseerd een maat kleiner besteld voor mijn dochter en die was veel te groot. Nu nog een maat kleiner besteld en alsnog zwemt ze erin. 2x retourkosten betalen voor niks!

Hele fijne zwemkleding
Hele fijne zwemkleding. Mijn partner is erg blij met zijn nieuwe zwembroeken. Ook de matchende zwemkleding samen met zijn dochter is geweldig! Het is van erg goede kwaliteit een fijne stof, ze waren snel gelevetd! Misschien dat ik ook nog eens bestel voor mezelf ð
Kleurrijk badpak
Voor de 2e keer een badpak voor mijn dochter gekocht.
Fijn materiaal, mooie kleuren
Ik had een zwemsetje voor vader enâŠ
Ik had een zwemsetje voor vader en dochter besteld en een apart badpak voor mijn andere dochter. Had per ongeluk net de verkeerde kleur van het andere badpak genomen. Dit zag ik pas bij bezorging. Heb een mail gestuurd met wat fout is gegaan, en er werd meteen kosteloos een nieuwe voor het verkeerd bestelde badpakje opgestuurd. Wat een topservice. En het zijn nog hele mooie zwempakken/zwembroek ook!! Aanrader!
Te klein
Eerste keer was het badpak echt veeeeel te klein, terwijl ik al een maat groter besteld. Dochter wilde toch nog een keer bestellen. Nu nog een maat groter gedaan, maar zit toch nog steeds strak bij de billen enz. En dat terwijl mijn dochter erg slank is.

Ik heb al 2 setjes badpak en zwembroek
Ik heb al 2 setjes badpak en zwembroek, geweldig. Maar onze dochter groeit en we wilde dit keer voor een bikini en zwembroek gaan. Maar die maten kloppen echt niet, wij hebben op advies al 1 maatje kleiner besteld, maar nog steeds veel te groot. 134/140 lijkt wel een maatje S. Kosten voor retour zijn best fors ruim 7 euro en daarom durf ik geen andere maat meer te bestellen. Straks is de maat weer niet goed en heb ik 14 euro betaald en heb ik niks. Maat voering vind ik bij de bikini's echt slecht. Doe hier wat aan.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ