Son of a Beach レビュヌ 344

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een bestelling gedaan onlangs, een zwembroek voor mijn man en 2 bikini's voor mijn dochter, leuk matchend met elkaar. Op de site gaf hij aan 1 maat kleiner te moeten bestellen omdat de bikini... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Leuke flamingo set voor ons gezin besteld. Hadden heel graag de strepen set gehad, maar is lange tijd niet voorradig in de gewenste maat. Vlotte levering. Kwaliteit is zeer goed en alles zit ook prima... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor vaderdag vader dochter setje gekocht, had eerst contact gehad over de voorraad en toen vriendelijk te woord gestaan. Pakketje was snel. Zat een klein defect in de badpak, hier over gemaild en dit... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

GEWELDIG! Het is zulke fijne kwaliteit en de service is uitmuntend! We heren lopen altijd in dezelfde shorts en ik was als moeder altijd een beetje jaloers, maar nu kan ik ook shinen in hetzelfde als... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Matching badkleding

Ik had samen met mijn zoon matching badkleding gekocht die hij had uitgezocht. Snelle levering en toen mijn dochter en man onze badkkeding zag vonden ze het zo leuk en wilde ze het ook. Dus nu heeft het hele gezin matching badkleding van goede kwaliteit heel blij mee! Gaan we op vakantie leuk aantrekken ziet iedereen dat we bijelkaar horen 😃

2026幎5月29日

Wat een top service.

Wat een top service.
Contact met jullie, mijn zwembroek was binnen een jaar helemaal verkleurd.
Oh zegt het team van SOAB dat kan en mag niet, binnen 4 dagen lag er een nieuwe zwembroek in de bus.
Dat zo’n service nog bestaat helemaal top vind ikzelf, ik ga jullie zeker aanbevelen!
Bedankt voor het fijne contact.
Ron Flipse Vliisingen

2026幎5月29日

Goede badkleding voor man

Goede badkleding voor man, vrouw en meiden! Helaas vallen de maten vaak verkeerd, dus dat is lastig. Het wordt vermeld op de site, maar toch blijft het voor vrouwen/meiden dikwijls niet de juiste maat. Toch 5 sterren, want topconcept én samen shinen op het strand. Heerlijk flaneren in stijl

2026幎5月10日

Leuk matchen met elkaar

Vlotte levering
Wij hebben een bestelling geplaatst voor papa, mama en zoon om op vakantie aan te doen. Op het eerste oog is de kwaliteit goed en zijn de maten correct.
Praktisch kunnen we niet meer zeggen aangezien we ze pas op onze vakantie kunnen uittesten. Benieuwd!

2026幎5月23日

Goede kwaliteit producten

Goede kwaliteit producten, snelle en correcte levering
Hadden een bikini met een productie foutje, dit en snel en erg goed opgelost door dit bedrijf, complimenten!!!

Wil je wat moois, met perfecte service, bestel dan hier.

2026幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

Erbarmelijke kwaliteit

Erbarmelijke kwaliteit. Ik kocht matching swimsuits voor vader en zoon. Het uv-pakje maat 86 voor mijn kind is na 1 keer dragen op het strand compleet versleten? Gespikkeld alsof het verkleurd is door zandkorrels? Echt ranzig ziet het eruit. Was een doodnormale strand uitstap. Niets bijzonders gedaan.

2026幎5月15日
Son of a Beach ロゎ

Son of a Beach からの回答

Hi Tina,

Wat vervelend om dit te lezen. Dit is absoluut niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We begrijpen heel goed dat dit enorm teleurstellend is, zeker na slechts één keer dragen.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@sonofabeach.nl? Dan kijken we samen graag naar een passende oplossing.

- Team Son of a Beach

5぀星のうち5の評䟡

Erg tevreden met de matching outfits

Erg tevreden met de matching outfit voor het hele gezin. Helaas voor vader was er niks meer in zijn maat dus zelfde kleur maar ander patroon, staat toch leuk. De badpakjes voor mijn jongste viel wat klein, vrij stevige stof waardoor het wat minder rekbaar is dan andere merken badpakken, iets om mee te nemen als je wilt bestellen. De bikini’s voor dames en kinderen vind ik op maat vallen. Heel vriendelijk de verzendkosten van het ruilen vergoed gekregen voor het badpakje, goede en snelle service.

2026幎5月14日
5぀星のうち1の評䟡

Terrible service!

I have written an e-mail to your customer service on the 6th of May, but I haven’t heard anything from you, so now i must write this review.

I have ordered a father & daughter swinwear set, and I received an e-mail the 26th of April that the order was ready to be shipped, and I got a trackingnumber from Bring. But I haven’t received my order yet, and there is no progress in the delivery due to the trackingnumber.

The problem is that you have already withdrawn the money from my bankaccount on the 28th of April.

This is terrible service and I want my money back!

2026幎4月26日
Son of a Beach ロゎ

Son of a Beach からの回答

Dear Lisa,

We are very sorry to read about your experience. First of all, please accept our sincere apologies for not responding to your previous email. This is absolutely not the level of service we aim to provide. Could you please also check which email address you sent your previous message to? Unfortunately, this can sometimes go wrong, and emails may not always reach us correctly.

We will immediately investigate internally what may have gone wrong, as you should normally have received a response from us much sooner.

In the meantime, we will also investigate your order and shipment status and contact you as soon as possible to find a suitable solution together.

Again, we sincerely apologize for the inconvenience and appreciate you bringing this to our attention.

- Team Son of a Beach

Top producten

Top producten. We hadden eerder voor onze zoon en mijzelf besteld en dit is zo goed bevallen dat we opnieuw twee setjes besteld hebben. De volgende dag kwam het binnen en het is weer top! Ik raad de producten zeer zeker aan. Kwalitatief uitstekend.

2026幎5月11日
5぀星のうち5の評䟡

extreem goede en mooie bikini!!

ik heb hier een tijdje geleden een bikini besteld en ik ben blij verrast, de kleur is heel mooi en lijkt goed op de kleur op de foto. Ook sluit de bikini heel goed aan verder was het snel verzonden en kreeg ik het binnen een paar dagen na bestellen al op de deurmat. Tussendoor ben ik goed op de hoogte gehouden. Ik raad het product zeker aan!!

2026幎5月8日

Idee und QualitÀt gut

Die Idee find ich gut. QualitÀt ist auch gut. Etwas kreativere/modernere Motive fÀnd ich gut (die sowohl Kindern als auch Erwachsenen gefallen). Und die Verpackung war sehr lieblos. HÀtte bei dem Preis wenigstens einen Karton erwartet und keine weiße TÃŒte die an Chinaware erinnert.

2026幎5月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス