Hvis du leder efter en kosmetolog, der kombinerer hÞj faglighed med Êgte nÊrvÊr, sÃ¥ kan jeg kun give Ole Storm mine varmeste anbefalinger. Fra det Þjeblik man trÊder ind ad dÞren, bliver... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det er en super god behandling man fÃ¥r hos Sooul. Jeg fÞler mig tryg og i gode hÊnder hos Ole og sÃ¥ er han et utroligt sÞdt menneske, som forkÊler med hans skÞnne behandlinger og lÊkre produkter.... ãã£ãšèŠã
Sooul fÃ¥r den varmeste anbefaling herfra â€ïž Den skÞnneste varme atmosfÊre, hvor man absolut fÞler sig i trygge hÊnder ved kÊre Ole. Jeg fik lavet det smukkeste lashlift, som iÞvrigt holdte i mange uge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ole Storm - Hvor SkÞnhed og à nd Forenes TrÊd ind i en verden af forvandling og harmoni, hvor skÞnhed og ånd går hånd i hånd. Hos Ole Storm handler det ikke kun om at forbedre dit ydre, men også om at nÊre din sjÊl. Velkommen til mit sted, hvor du er i fokus. Min rejse startede i januar 2022 med en vision om at skabe et sted, hvor skÞnhed ikke kun er overfladisk, men også en refleksion af din indre balance. Udover et omfattende udvalg af ansigtsbehandlinger tilbyder jeg også åndelige tjenester såsom healing, clairvoyance og husrensning. Dit VelvÊre er min Passion Min oase er nu beliggende på MukebjergvÊnget 145, 5230 Odense M, med gratis registreret parkering. Jeg Þnsker, at du kan finde fred og ro i denne travle verden, vi lever i.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Anbefaling
Hvis du leder efter en kosmetolog, der kombinerer hÞj faglighed med Êgte nÊrvÊr, så kan jeg kun give Ole Storm mine varmeste anbefalinger.
Fra det Þjeblik man trÊder ind ad dÞren, bliver man mÞdt med et stort smil, en rolig atmosfÊre og en professionalisme, der er helt i sÊrklasse. Ole tager sig god tid til hver behandling og tilpasser altid behandlingen efter ens behov â der bliver aldrig anbefalet mere, end det der giver mening.
Jeg har vÊret hos mange kosmetologer gennem årene, men de stÞrste og mest synlige resultater har jeg opnået i de måneder, jeg har vÊret kunde hos Ole. Min hud har aldrig haft det bedre.
Det fÞles nÊsten som at trÊde ind i en anden verden, nÃ¥r man kommer hos ham. Han udstrÃ¥ler en fantastisk ro, men har samtidig en skÞn humor, som gÞr, at man altid gÃ¥r derfra med fornyet energi â bÃ¥de indeni og udenpÃ¥.
Jeg er også vild med abonnementslÞsningen, hvor man altid har en fast tid og en behandling at se frem til. Det gÞr det nemt at prioritere sig selv.
Som prikken over iâet er der gratis parkering lige uden for dÞren.
En kÊmpe og meget velfortjent anbefaling herfra â Ole Storm er ganske enkelt en oplevelse ud over det sÊdvanlige. âââââ
Clairvoyance og afdÞdekontakt
Jeg kom uden forventninger, men med stor tryghed, da jeg i forvejen fÃ¥r ansigtsbehandlinger hos Ole. Han har pÃ¥ alle mÃ¥der fundet vej ind i mit hjerte, og da muligheden bÞd sig for clairvoyance og afdÞdekontakt, greb jeg den â selvom jeg hverken har erfaring med det eller ser mig selv som sÊrlig spirituel.
Oplevelsen var intet mindre end overvÊldende. Ole formåede at formidle så prÊcist, meningsfuldt og helende omkring den afdÞde, jeg Þnskede kontakt med, at det rÞrte mig dybt. Det gav både klarhed, indsigt og en fÞlelse af forsoning, som jeg vil bÊre med mig lÊnge.
Clairvoyancen blev samtidig en kilde til nye refleksioner og forandringer i mig selv. Det er svÊrt at beskrive med ord, for Ole skal simpelthen opleves. Han er noget helt sÊrligt â Êgte, umiddelbar og dybt tillidsvÊkkende.
Har for nylig modtaget en clairvoyantâŠ
Har for nylig modtaget en clairvoyant lÊsning af Ole og jeg giver hermed mine bedste anbefalinger.
Ole er varm og behagelig og jeg fÞlte mig hurtigt tryg i hans hÊnder.
Det var en temmelig overvÊldende oplevelse. Jeg mÞdte op lettere skeptisk, men hurtigt blev jeg overbevist af Oles helt unikke evner.
Det var en givende og afklarende clairvoyance og jeg gik derfra med nye indsigter. Ole er Êrlig og ligefrem, men på en meget kÊrlig måde. Alt blev leveret med respekt og omsorg. Jeg fik flere konkrete råd som jeg har taget med mig. Jeg vil helt klart gÞre brug af Oles evner en anden gang hvis jeg får brug for vejledning eller afklaring. Ole er så spot on at man ikke tvivler et sekund på hans evner!
Jeg havde fornÞjelsen af at besÞge OleâŠ
Jeg havde fornÞjelsen af at besÞge Ole [Sooul] for en SKINPEN behandling, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Ole er utrolig dygtig og jeg fÞlte mig i de bedste hÊnder hele vejen igennem.
En ekstra bonus var massagestolen â den var simpelthen vidunderlig! Jeg kunne have siddet der hele dagen.ð€ Det var den perfekte kombination af afslapning og velvÊre.
Skinpen behandling hos Ole skal prÞves.
Skinpen behandling hos Ole skal prÞves.
Jeg kommer igen og igen.
En tydelig bedring af huden, hver gang.
Har pt fået 4 behandlinger.
Ansigtsbehandling
Har kendt Ole en del år, men indtil for nylig ikke prÞvet hans ansigtsbehandling. Ren luxus og velvÊre i en skÞn atmosfÊre af ro og god energi. Kunne mÊrke på ansigtshuden flere dage efter at den var mÊttet af fugt og havde en anden glÞd.
FuldstÊndig fantastisk!
FuldstÊndig fantastisk behandlinger jeg har modtaget af ole.
Jeg har både modtaget en lÊsning af Ole Storm, samt ansigtsbehandlinger - lashlift og brownlift.
LÊsningen var SPOT ON! Han fortalte en masse om hvor jeg er i mit liv, samt hvordan jeg kommer videre på min vej og Ole rammer plet hver gang. Han er helt fantastisk til at mÊrke ind i hvad der foregår i mig. PrÞv det - det kan varmt anbefales.
Ang. hans skÞnhedsklinik, så har hans behandlinger vÊret guld vÊrd for min hud! Jeg fÞler mig så smuk efter han har haft fat i mig, også ift. vejledning i produkter jeg skal bruge efterfÞlgende så min hud stadig får den bedste pleje. Tak for dig <3
Oles helt unikke farlighed inden forâŠ
Oles helt unikke farlighed inden for personlig pleje, bÃ¥de pÃ¥ det mentale og fysiske plan er nÊvnevÊrdig. Ole har vÊret min faste go-too igennem 1,5 Ã¥r nu. BÃ¥de ansigtsbehandling, kortlÊsning og healing. Jeg har et abonnement hos Ole og det er jeg yderst tilfreds med. Ole er en helt speciel person - som skal opleves ðžð mine allerbedste anbefalinger gives hermed ð€²â€ïž
SkÞn selvforkÊlelse
SkÞn selvforkÊlelse. Jeg har et abonnement hos Ole og kommer hver mÃ¥ned og fÃ¥r en skÞn behandling. Der er mange valgmuligheder til en sÊrdeles rimelig pris og han guider én til at vÊlge det ens hud har brug for. Ole er virkelig nÊrvÊrende og jeg fÞler, at jeg er i de bedste hÊnder, nÃ¥r jeg fÃ¥r ansigtsbehandling. De produkter der bruges, bliver ogsÃ¥ forhandlet, men man bliver aldrig âprakketâ noget pÃ¥. Og sÃ¥ er Oles massagestol virkeligt seriÞs - den tager virkeligt fat! Jeg kan kun anbefale Ole og hans lille hyggelige klinik, hvis man vil give sig selv og sin hud lidt forkÊlelse.
Lash og browlift
Jeg har fået både brow- og lashlift flere gange hos Ole - og alle gange har jeg vÊret meget glad. De bliver simpelthen så flotte. Jeg troede slet ikke, at det var muligt, at jeg kunne få så flotte Þjenbryn - og jeg vidste ikke at jeg naturligt havde så meget bryn.
Ole er dygtig og sÞd, og har sin klinik hjemme i nogle meget smukke omgivelser. Han er gavmild med sin viden og sin tid - så man fÞler sig i meget gode hÊnder, når man er hos ham.
Alt godt herfra
Ole er et skÞnt menneske som virkeligâŠ
Ole er et skÞnt menneske som virkelig tager sig tid til dig. SkÞn skÞn ansigtsbehandling tilrettet efter mine behovðâ€ïž De varmeste anbefalinger herfraâ€ïž
Jeg blev blÊst bagover at hvor vild enâŠ
Jeg blev blÊst bagover at hvor vild en oplevelse det var at blive lÊst af Ole. SÃ¥ overvÊldende og vildt, hvordan Ole formÃ¥r at leve sig ind i mine fÞlelser og livssituation. Sikke en indsigt at fÃ¥ om sig selv gennem et andet menneske. Ole var sÃ¥ rar og varm, at man ikke kan andet end at fÞle sig tryg i hans hÊnder. Tusind tak â€ïž
Jeg vil varmt anbefale Ole â€ïž
Jeg vil varmt anbefale Ole â€ïž - bÃ¥de til behandlinger, kortlÊgning, healing m.m. Hos Ole fÃ¥r jeg altid en kÊrlig og varm behandling. Jeg mÊrker tydeligt, at jeg er i helt trygge og professionelle hÊnder.
Ole omfavner alle med hans helt unikke person, der er sÃ¥ hjertevarm at det er svÊrt at beskrive. Ole skal og mÃ¥ simpelthen opleves â€ïž Kun rosende ord herfra.
Behandling i sÊrklasse
Jeg blev anbefalet en Chakra lÊsning ved Ole af en meget nÊr veninde.
Det var en overvÊldende, intens session med en faglighed og prÊcision i sÊrklasse!
Ole er en yderst hjertevarm og unik person med Êgte passion for at formidle universets budskaber til sine klienter.
Han formår på et split sekund at skabe tryghed, der gÞr at han har ens fulde tillid til at lade sig guide af ham.
Jeg giver Ole mine varmeste anbefalinger og vil med 100% sikkerhed vende tilbage for at modtage behandling hos ham.
Bedste hilsner
Bodil Overgaard
KortoplÊg
KortoplÊg. ð©µ
Jeg fik et kortoplÊg og alt ramte bare plet, selv ned til de helt smÃ¥ detaljer og udtryk han brugte, gav genklang hos mig. ð©µ
Super positiv og behagelig oplevelse. Vil til enhver tid bruge Ole igen, samt anbefale ham til andre. ð©µ
Smukkeste Clairvoyanceð
Jeg er blevet så velsignet med den mest fortryllende og givende clairvoyance-oplevelse hos den mest vidunderlige og hjertevarme Ole.
Det var en dybt rÞrende og berigende oplevelse, der åbnede nye dÞre og fyldte mit hjerte med kÊrlighed & lys. Jeg kan ikke give Ole nok ros - han er en helt unik sjÊl med et enestående talent og et hjerte af guld.
Jeg vil varmt varmt anbefale Ole til enhver, der sÞger vejledning og indsigter pÃ¥ deres livsrejse. Hans helt unikke evner og kÊrlige tilgang vil helt berige og oplyse mange mange hjerterâ¥ïž
De Bedste hilsner
Jane Helena Kangas Christensen
Jeg er vild med dig og din energiâ€ïž I etâŠ
Jeg er vild med dig og din energiâ€ïž I et trygt, healende og kÊrlighedsfuldt rum, lÊste du mine chakraer SPOT ONâ€ïž Budskaber leverede du, sÃ¥ jeg nu kan hjÊlpe mig selv og heale endnu dybere pÃ¥ mine ubalancerâ€ïž Tak for dig i verdenâ€ïž
Fantastisk healing â€ïž
Jeg startede med at mÊrke varm intens energi, allerede da Ole mÊrkede ind i mit solarplexus til start, og de ting han sagde var spot on ift de fÞlelser og udfordringer jeg kÊmper med. Under healingen blev jeg rolig, varm og vibrerende, og energien pÃ¥virkede ogsÃ¥ min fysiske krop, som boblede og rislede hele vejen op fra maven til halsen. Det var en meget forlÞsende, afslappende og enormt kÊrlig oplevelse, og jeg vil anbefale alle der trÊnger til en kropslig eller energetisk opgradering, til at booke en tid hos Sooul.dk â€ïž
âïžâïžâïžâïžâïž
Healing og Clairvoyance
Jeg startede med at fÃ¥ en lÊsning af Ole. Som bare var helt spot on ð og det endte med, at jeg kunne mÊrke Ole var den helt rigtige jeg skulle have en healing fra. ð¥°ð
Jeg har netop fået en fjernhealing, samt clairvoyance fra Ole.
Jeg er helt vild med Oleâs energi.
Autentisk og tryg og dygtig er nok de ord der skinner igennem for mig. â€ïž
Jeg har hele vejen igennem fÞlt mig i gode hÊnder ð
Healingen var tydelig at mÊrke, og beskederne han fik fÞr og efter passede perfekt og har vejledt og givet mig både tryghed og klarhed. Lige hvad jeg havde brug for, i en tid hvor jeg har fÞlt mig i ubalance.
Jeg har fÃ¥et meget mere, end hvad jeg regnede med. Tak Ole â€ïžð
Bestemt ikke sidste gang jeg har fÃ¥et healingen fra dig â€ïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã