Miriam Beauty AB レビュヌ

䌁業情報

1. ネむルサロン
  2. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Professionell kvalitet för alla. MIRIAM BEAUTY vÀljer endast handplockade professionella kvalitetsprodukter. Detta för att garantera dig en lyckad manikyr varje gång.

期埅以䞋

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!
BestÀllde en tröja i början av december som anlÀnde 22 december. Den var helt olik den bild som visades på nÀtet och att det dessutom tog 3 veckor att leverera Àr helt vansinnigt. Nu har det visat sig att den Àr bestÀlld från Kina (Shein??? Temu???). Jag ska alltså på egen bekostnad skicka tillbaka denna tröja till Kina. SkÀms!

2025幎12月23日
5぀星のうち1の評䟡

Varning för detta företag.

BestÀllde en blus 9 juli iår, fick autosvar dagen efter att bestÀllningen var mottagen och att den var på vÀg till mig.
Jag har mailat 2 ggr, delvis till kundtjÀnst och till hennes mejladress. Den sistnÀmnda kom tillbaka inatt med meddelandet att adressen hittades inte, jag ÀnvÀnde lÀnkarna i bekrÀftelsemailet.
Varning för detta företag, bara bluff och inget att lita på

2025幎8月7日
5぀星のうち1の評䟡

Har fortfarande inte fått min order

Har fortfarande inte fått min order 1147..
och företaget svarar inte på mina Mail inte heller fungerar tel numret som Àr på hemsidan.. krÀver återbetalning av pengar omgående om dem. U lÀser det hÀr.. kommer kontakta allmÀnna reklamationsnÀmnden på måndag om de vÀljer att fortsÀtta inte besvara mailen ..

2023幎11月19日
5぀星のうち1の評䟡

Missnöjd med Miriam Beauty AB.

Missnöjd !
Jag köpte/bestÀllde bland annat en rosa elfil Nail Master JMD-E217 fÀrg: rosa, den 8/7. Jag mottog min paketet frÃ¥n Miriam Beauty den 14/7. NÀr jag samna dag öppnar kartongen Med elfilen sÃ¥ Àr den MINTGRÖN ?!? Jag bestÀllde en rosa ?Tittade genast pÃ¥ min bestÀllnings kopia (screenshot) pÃ¥ bestÀllningen sÃ¥ stÃ¥r det att min bestÀllning var en rosa elfil JMD-E217.
Samma dag kontaktar jag Miriam Beauty AB via telefon dÀr en telefonsvarare går på med ett meddelande att lÀmna namn och telefonnummer så ska ngn från företaget ta kontakt med. Jag lÀmna namn och telefonnummer.
NÀr det gått några dagar utan att någon från företaget kontaktar mig så mejlar jag på mejladressen som företaget hÀnvisar till. Jag får relativt snart svar på mitt mejl : Att jag fick hålla till godo med den fÀrgen (mintgrön i stÀllet för en rosa som jag bestÀllde) jag fick levererad då jag köpt Elfil.
NÀr kunden bestÀller en rosa så hör det vÀl till att man kontaktar köparen (kontakt uppgifter till mig fanns) och kontrollerar att det går bra med en mintgrön Elfil? Nej fick till svar att jag fick denna den fÀrg istÀllet ?!?
Jag tÀnkte då att jag inte vill skicka tillbaka och jag vill inte börja trasla och vara till besvÀr utan behöll den mintgröna elfilen.
Nu i slutet av augusti packade jag upp elfilen för att börja anvÀnda den för första gången. Jag filade en stund med den och pausa en kort stund och började fila igen, sedan pausade en stund igen och filar lite till för att pausa igen, Efter ha pausat den c
max 10 min (troligtvis mindre Àn10 min) Àr sjÀlva den del av filen du har i handen nÀr du filar Àr vÀldigt varm, onormalt varm nÀr jag tar i elfilen. Jag stÀnger genast av den och vill inte anvÀnda den igen innan jag har haft kontakt med kundtjÀnst på Miriam Beauty, Jag ringde återigen, till samma telefonnummer som företaget hÀnvisar till och återigen lÀmnar jag meddelande men vad det gÀllde och mitt namn och telefonnr jag Àr tydlig med att jag behöver en snabb kontakt. Det gick flera dagar och ingen från Miriam Beauty kontaktade mig via telefon så jag mejlade till angiven mejadress och vÀntade några dag på att de ska kontakta mig via mejl men det kommer inget svar. Några dagar senare mejlar jag åter igen att jag vill ha en kontakt med kundtjÀnst ang elfilen JMD-E217 men det Àr knÀpp tyst från Miriam Beauty AB.
Miriam Beauty har inte fram till dagens datum 14/9 nu på morgonen svarat via telefon eller svarat på mina 2 mejl.
Önskade att jag slapp skriva ett trÃ¥kigt och missnöjt omdöme hÀr pÃ¥ Trustpilot.
Ännu finns det tid för upprÀttelse . . .
Mvh Millamilla

2023幎7月8日

Trevlig kundservice & bra produkter

Trevlig kundservice & bra produkter till bra priser :-) Kommer definitivt återkomma!

2023幎7月2日

KÀra Mathilda!

Tack så mycket för dina vÀnliga ord. Det uppskattar vi <3

Mina produkter har försvunnit

Mina produkter har försvunnit? Fick endast paketet utan mina varor i.

2023幎3月18日

Hej Renee!
Är du sÀker pÃ¥ att vi inte skickade produkterna igen och gratis?

5぀星のうち5の評䟡

I am SOOOO imperssed and satisfied

Hello! I am a first time buyer of your product and I just want to say I am SOOOO imperssed and satisfied with the packaging of the bottle and the shipment! I have never seen such beautiful packaging you did an amazing job and I well be repurchasing again and again 🥰💜

2023幎1月24日

Dear Jasmine!

Thank you so much for your kind words. We appreciate that <3

We wish you a nice day.

Sincerely,

5぀星のうち5の評䟡

Tog lite tid men en bra elfil!

2022幎9月9日

KÀra Jasmina!