Endelig produkter som virker pÃ¥ min sarte hud. Cremer som blÞdgÞrer uden at fedte (ogsÃ¥ til min mand) ansigtspleje som renser og plejer bedre end noget andet jeg har prÞvet. Praktisk med de smÃ¥ stÞrre... ãã£ãšèŠã
Rigtig dejlige produkter jeg er blevet virkelig vild med. Har bÃ¥de prÞvet deres skÞnne plejeprodukter til krop og ansigt, samt investeret i et pleje sÊt til min kÊrestes skÊg, han virkelig har vÊre... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet hos Sophia Beck flere gange og er altid imponeret over kvaliteten af produkterne. Denne gang oplevede jeg en lille fejl i en levering â og mÃ¥ bare sige, at servicen var helt except... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har brugt renseprodukterne gennem en lÊngere periode og kan se en tydelig forbedring af min hud. Huden er stÊrk og bedre plejet nu. Hos SophiaBeck er kundeservicen i top, man kan altid henvende sig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sophiabeck Beauty er en 100% dansk bÊredygtig virksomhed, der producerer luksuriÞse naturlige skÞnhedsprodukter i hÞj nordisk kvalitet. Alle produkter udvikles af de fineste Þkologiske ingredienser og i klimavenlig small-batch produktion. Produkterne er frisklavet efter ordre, for at sikre dig et frisk produkt og en sund hudpleje. Sophiabeck Natural Beauty Science forsker i skÞnhedens naturvidenskab og udvikler kontinuerligt produkter til kvinder og mÊnd, der nÊgter at gå på kompromis med kvaliteten.
ãã³ããŒã¯
- beauty@sophiabeck.dk
- sophiabeck.dk

Sophiabeck Natural Beauty Science ããã®åç
Fantastisk service og produkter i topklasse!
Jeg har handlet hos Sophia Beck flere gange og er altid imponeret over kvaliteten af produkterne. Denne gang oplevede jeg en lille fejl i en levering â og mÃ¥ bare sige, at servicen var helt exceptionel!
Birgitte svarede lynhurtigt, var utrolig imÞdekommende og sendte straks nye produkter uden tÞven. Sådan en personlig og professionel håndtering er sjÊlden i dag.
Kan varmt anbefales â bÃ¥de produkterne og den menneskelige service bag. ð

Fantastiske produkter
Dejlig diskret duft, skÞnt produkt, god fornemmelse efter brug.

Min varmeste anbefaling
LÊkre produkter som lever op til forventningerne.
En kÊmpe stor anbefaling herfra

Mine ynglings produkter
Disse produkter er blevet mine ynglings produkter! Efter graviditet er min hud gået amok. Jeg har prÞvet en masse forskellige produkter. Men 6 år efter min graviditet, faldt jeg over Sophiabeck produkterne, og det er de eneste der har kunne holde min hud nede. Så super lÊkre rense produkter, der gÞr huden lÊkker blÞd og i balance.
Sidst prÞvede jeg at bestille deres Eye Gel hjem og den er jeg blevet afhÊngig af, måden det fÞles som om den strammer huden, er så godt.
Også er deres miss lemon duft til hjemmet altså helt fantastisk. Den kan man ikke få for meget af i sit hjem! :D
Også er det bare super god service og vejledning !
Gode produkter og dejligt team
Dejlige og gode produkter! Lyttende team som har guidet i hvilke produkter jeg skulle benytte mig af, grundet soleksem og eksem i hovedbunden. Deres dags- og natcreme er virkelig lÊkre. Jeg har vÊret storbruger af deres produkter i en lÊngere periode. Stor anbefaling herfra.
SvÊrt vanedannende
Rigtig dejlige produkter jeg er blevet virkelig vild med.
Har både prÞvet deres skÞnne plejeprodukter til krop og ansigt, samt investeret i et pleje sÊt til min kÊrestes skÊg, han virkelig har vÊret glad for. Produkterne trÊnger godt ind, plejer huden, og dufter skÞnt.
Er for nyligt begyndt at benytte deres rosemary spray samt olie til håret, og kan allerede mÊrke at det er noget jeg kommer til at restocke hurtigt.
En kÊmpe anbefaling herfra, hvis man gerne vil have lÊkre produkter af hÞj kvalitet og med gode ingredienser.
HÞj kvalitet, både på produkter og service
Hos SophiaBeck er kundeservicen i top, man kan altid henvende sig med en udfordring og så får man kompetent vejledning til produkter og tips til brug af disse.
Fantastisk service
Fantastisk service, Hurtig og effektiv levering . produkterne lever op til forventningerne. Ville handle der en anden gang , kan varmt anbefales.
Gode og behagelige produkter
God blÞdgÞrende skÊgolie og creme. Kan klart anbefales.
Because of very sensitive skin
Because of very sensitive skin, I order these products online. This is because these products are one of the few that my skin can tolerate. Highly recommended for anyone with sensitive skin.
Super gode produkter
Super gode produkter og en fantastik service, kan varmt anbefales :-).
Professionel og venlig betjening
Professionel og venlig betjening, lytter til kundernes Þnsker. Fantastisk skÞnne cremer tilpasset din hud.
Den bedste naturlige creme på markedet
Den bedste naturlige creme på markedet, til min psoreasis!
Fantastiske produkter
Endelig produkter som virker på min sarte hud. Cremer som blÞdgÞrer uden at fedte (også til min mand) ansigtspleje som renser og plejer bedre end noget andet jeg har prÞvet. Praktisk med de små stÞrrelser til kufferten. Hurtig levering god service og smuk indpakning, har flere gange brugt de lÊkre produkter til vÊrtindegaver, de bringer stor lykke og holder lÊngere end blomster. TAK for det
KÞb naturligt, kÞb produkter fra Sophiabeck.
LÊkre naturlige produkter og altid fabelagtig service samt levering.
Jeg kÞber flere produkter fast hosâŠ
Jeg kÞber flere produkter fast hos Sophia bech. Jeg har 2 som jeg er helt vild med. Facescrub og håndlotion. Efter alt det covid og sprit har mine hÊnder vÊre helt udtÞrret, men det har håndlotionen fixet. Man har silkeblÞde hÊnder efter brug. Facescruben kan jeg bare ikke leve uden,den giver en frisk og blÞd hud.
SÃ¥ har du ikke prÞvet produkterne fra sophiabech, sÃ¥ er det pÃ¥ tide du gÞr. ð
Helt igennem fantastiske produkter ogâŠ
Helt igennem fantastiske produkter og fremragende service.
Kan varmt anbefales.