TOPPEN AF FRÃKHED! KÃB IKKE DIN BIL HER!
Aldrig nogen sinde har vi oplevet noget lignende, det er ganske enkelt rystende.
Den 18/10-23 skrev jeg under på en slutseddel og den 15/12-23 havde min mand og jeg haft vores bil at kÞre i alt i alt 14 dage. Bevares vi fik dog en lånebil fÞrst en varevogn så byttede vi til en "lÊkker" bil uden varme, som de efterfÞlgende mener vi ikke har afleveret nÞglen til, og sender os billeder af en låneaftale med en underskrift som absolut ikke er vores. SÊrlig meget styr på tingrene er der bare ikke i det firma.
SÞrby auto solgte os en koksgrå Ford Kuga 1,5 scti 150 ST-line, incl 4 nye vinterdÊk til 199.900 kr men åbenbart med en Þdelagt motor! Vi nåede at kÞre 14 dage og lige prÊcis 471 km. SÞndag den 12/11-23 sÊtter vi den hos SÞrby auto hvor Mathias "verdens bedste" bil sÊlger tager imod den og vi vil hÞre fra dem dagen efter, men det gjorde vi ikke, faktisk er der meget lidt kommunikation i det firma og da slet ikke til fordel for kunderne, min mand ringer tirsdag og bliver mÞdt af en: du ejer da ingen bil her så hvorfor ringer du? Og påstod at de ikke anede den stod der! Uforskammet tilgang må man sige. Dagen efter ringer de til min mand og oplyser at bilen ikke fejler noget og vi bare kan hente den, vi insisterer på at det gÞr den og vi vil få Ford i Slagelse til at gennemgå den da de har vÊret os meget behjÊlpelige i denne sag, der er nemlig problemer med motoren i nogle årrÊkker af denne type bil som kan udbedres men holder kun en rum tid så er fejlen der igen, derfor ny motor. Men så vil SÞrby auto lige tjekke den igen. Så hÞre vi faktisk ikke noget selvom de lover at ringe tilbage med status, og dette er temmelig generelt i denne sag, hvis vi vil vide noget er det os der må ringe, og ofte uden held eller med lovning om at der bliver ringet til os. En enkelt gang udgiver min mand sig under et andet navn og så kommer han til at tale med ejeren Brian Gryning, som medgiver at det jo ikke er så heldigt og den forrige ejer af denne Ford kun kan have vÊret bekendt med problemet, det kan jo bare ikke vÊre vores problem!!
Den 28/11-23 efter 2,5 uge med forsÞg på en form for kommunikation, kÞre jeg til SÞrby Auto og forsÞger at tale med Brian Gryning om hvad der sker, og får at vide at mekanikeren som ville kunne lave vores bil er syg, ikke mit problem!! Vi er slet ikke interesseret i at få den lavet med den viden vi har og den dårlige håndtering der har vist sig, vil derfor at handlen går tilbage men den bil vi indleverede er blevet solgt så det kan ikke lade sig gÞre, jeg vil have vores penge retur men det vil han ikke diskutere så jeg kan bare gå!
Samme aften bliver jeg ringet op af Brian Gryning om hvad der skal ske, jeg holder pÃ¥ at jeg vil have pengene tilbage og det bÞr jeg ogsÃ¥ i henhold til kÞbeloven men det nÊgter Brian Gryning , jeg foreslÃ¥ at der findes en anden bil til os som absolut ikke er vores Þnske men for at komme videre. Brian Gryning spÞrger om den mÃ¥ vÊre dyrer og nej selvfÞlgelig ikke, det er i sÃ¥ fald meget lidt dyrer, der burde vel ogsÃ¥ vÊre en vis kompensation, men det er der pÃ¥ ingen mÃ¥de finder vi ud af da den "nye" erstatnings bil kommer som vi selv har fundet i Silkeborg efter igen mange kommunikations brister m.m. og den forhandles hjem af SÞrby Auto til 210.000kr og Mathias "sÊlger" forsikre os om at vi fÃ¥r den hjem den 5/12-23 men igen er der ikke styr pÃ¥ tingene og Bilhuset i Silkeborg har ikke modtaget penge og vi mÃ¥ igen ringe og ringe uden held til SÞrby auto som sÃ¥ fÃ¥r betalt den og den kommer sÃ¥ vi har den den 15/12-23 og en ekstra regning pÃ¥ 25.000kr fordi de lige skulle tjene lidt mere pÃ¥ os, lige pludselig fulgte de nye dÊk Ã¥benbart heller ikke med som egentlig var den oprindelige handel det startede med, selvom Mathias " verdens bedste" bil sÊlger lovede de fulgte med, Vores bil der gik i stykker var fuldtanket det var de ogsÃ¥ ligeglade med, det koster jo at fÃ¥ en bil fra Silkeborg og der er indregistrering m.m som vi lige havde betalt én gang sÃ¥ det kunne ikke vÊre ret meget anderledes. 10.000 kr ekstra havde mÃ¥ske vÊret ok, havde dog regnet med en form for kompensation men 25.000 er virkeligt urimeligt, det er dem der begÃ¥r en kÊmpe fejl sÃ¥ i stedet for en tilfreds kunde bliver det til dÃ¥rlig omtale! Vi kommer aldrig der igen! Der er sgu da toppen af FRÃKHED!!
Kan kun grine af svaret du svare tilbage, det er som alle de andre utilfredse kunder du svare tilbage, i kan simpelthen ikke håndterer utilfredse kunder, filmen knÊkket da fuldstÊndig for jer, der er en rÞd tråd igennem alle de andre dårlige anmeldelser, hvor i stort set svare det samme, mht frÊkhed er det jo også en lodret lÞgn da Pia stort set ikke har vÊret en del af af sagen, det meste er aftalt mellem Jan og Mathias og selv Mathias indrÞmmede den 15/12-23 at det hele godt kunne vÊre håndteret anderledes. Nemt at sidde bag en skÊrm det er det du plejer at skrive. Ik!! Bilen er afleveret med den mÊngde benzin vi overtog..
Absolut aldrig enighed i den sag!!
2023幎12æ15æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ