2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

7件のレビュヌ

skjulte afgiftgebyrer

Jeg lejede en mini graver en dag, god maskine til fair pris. Men efter aflevering kommer den endelige faktura og difference tilbagebetales i forhold til depositum. Der er en post på 120 kr. som viser sig at vÊre et obligatorisk men aldrig oplyst gebyr der hedder "modtagerkontrol". Ikke mange penge men skjult. Så hvem ved hvad der kommer på nÊste gang? Ingen forståelse ved henvendelse.

2024幎11月7日

Super firma

Har i dag lejet en lift til maling af gavle på vores ejendom. Dejlig nem at betjene og maskinen var i super flot stand. Absolut ikke sidste gang vi lejer fra SorÞ Maskinudlejning - Stor anbefaling og tilfredshed herfra!

2022幎8月9日
自発的なレビュヌ

Kim kom ud og vurderede opgaven

Kim kom ud og vurderede opgaven, som var at flytte en 1.3 tons velvoksen gÊstehytte ca 30 m. Uden den store betÊnkning sagde han, "jeg er klar når du er klar!". 2 dage senere kom han med et monster af en gummiged (jeg mangler at forstå denne betegnelse - det er s'gu da snarere en pansret mandskabsvogn!) og han flyttede hytten med en sikkerhed, så jeg sjÊldent havde set noget lignende. De der maskinudlejningsfolk kan noget sÊrligt! mange hilsner Jandorf

2020幎11月12日
自発的なレビュヌ

Malene og Kim er altid hyggelige og

Malene og Kim er altid hyggelige og imÞdekommende og besÞge. Vi lejede en flismaskine hos SorÞ Maskinudlejning i Pedersborg i SorÞ. Fin service, endelig et sted man som privat kan leje uden dyre forudbetalte depositumer eller mÊrkelige gebyrer, vi betalte blot lejen supernemt med Mobilepay og maskinen var fuld tanket da vi fik den og tankede den blot op efter brug inden vi returnerede den.
Flismaskinen kunne sÊttes på anhÊngertrÊkket og den var virkelig effektiv og nem at håndtere, hÞrevÊrn vil vi dog anbefale og måske også du lige lader dine naboer vide du larmer nogle timer.
Kan varmt anbefale SorÞ Maskinudlejning.

2020幎11月4日

Rigtig trÊls oplevelse

Rigtig trÊls oplevelse. Aftaler leje af pladevibrator (1.400 kr) som privatperson inkl. levering (1.750 i lev).
Ytre Þnske om at den sÊttes inde i maskinhus hvor den skal anvendes, da den vejer 750 kg og jf. medarbejder ikke kan flyttes.
Maskinhuset ligger tilgÊngeligt fra vejen med en porthÞjde på 3,8 m. Firmaet er til start meget tilbageholdende for at vÊre behjÊlpelig med afsÊtning i maskinhuset, selvom de dog heller ikke aner hvordan vi selv skal få den der ind... Efter noget tid fortÊller firmaet at de godt kan sÊtte den af der inde med grap. Vi spÞrger om der vil vÊre kort vejledning i maskinens anvendelse, hvortil det svares "det er lige så let som at spille PS". Faktura betales med det samme.
2 dage fÞr levering aflyser firmaet aftalen med begrundelsen at de ikke finder at vi vil kunne betjene maskinen?!

Virkelig dårlig service!! Fra start var der rigtig dårlig service, og der blev kun set begrÊnsninger frem for lÞsninger, men da vi havde planlagt levering af grus samtidig med maskinen skulle bruges valgte vi at bestille alligevel. Kan ikke anbefale nogen private at leje maskiner herfra!!

2019幎9月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ