レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Selvom "påskeÊgget" var udsolgt foreslog Tine hurtigt en lÞsning. Fik også pakken tilsendt hurtigt. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos Tine. GlÊder mig til lÊdertaskekursus :-)

Bestilte bogen, Resten gÞr forskellen onsdag aften og har hentet pakken lige over middag fredag. Kan det gÞres hurtigere - NEJ Medsendte skind og lynlÃ¥s falder lige i min smag. Og sÃ¥ et hÃ¥ndskreve... もっず芋る

Jeg har handlet hos Tine mange gange, og er en meget glad "stamkunde". Jeg fÃ¥r altid de varer jeg regner med. Kvalitet og hÃ¥ndarbejde er i top, min varmeste anbefaling til Tine fra Soschjelde. Har j... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget fine mÊrker, og fin kundebetjening da de fÞrst afsende mÊrker ikke kom frem blev der sendt nyd

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. バッグ店

圓該䌁業による蚘述

SoSchjelde tilbyder et udvalg af håndlavede lÊdertasker og strikketilbehÞr. Vores produkter er skabt med omhu og bruger overskudslÊder fra mÞbelproduktion for at minimere spild. Med et enkelt design inspireret af nordisk stil, strÊber vi efter at levere kvalitetsprodukter til kunder, der vÊrdsÊtter både stil, funktionalitet og bÊredygtighed. Vores lÊdertasker, fra rummelige shoppers til elegante clutches og praktiske toilettasker, er designet med inspiration fra den enkle og tidlÞse nordiske stil. Vi tror på, at ansvarlighed ikke behÞver gå på kompromis med luksus, og hver taske fortÊller en historie om stil med en positiv indvirkning på miljÞet. For de, der elsker at strikke, har vi skabt et udvalg af håndlavet strikketilbehÞr med hÞj funktionalitet. Vores strikketasker er ikke blot designet til at vÊre smukke, men også til at vÊre praktiske, med rummelige lommer og smart opbevaring, der gÞr strikkeoplevelsen endnu mere fornÞjelig. Etuier til strikkepinde og andet udstyr er også en del af vores kollektion, alt håndlavet med fokus på kvalitet og brugervenlighed.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

89件のレビュヌ

Resten gÞr forskellen

Kan det gÞres hurtigere - NEJ
Medsendte skind og lynlås falder lige i min smag. Og så et håndskrevet kort. Så bliver man glad.
Super service.

2025幎11月21日
自発的なレビュヌ

Anmeldelse af webshop og bog

Jeg har lige kÞbt den nye bog "Resten gÞr forskellen" via SoSchjelde,s webshop. Det fungerer 100 % og det er den lÊkreste bog, jeg lÊnge har haft i hÊnderne. Kvalitet hele vejen, efter min mening.

SoSchjelde からの回答

Tusind tak Alice, det er jeg virkelig meget glad for at hÞre. Det har ogsÃ¥ vÊret mit mÃ¥l, sÃ¥ dejligt du synes det er lykkedes. God fornÞjelse med bogen. Tag mig gerne pÃ¥ sociale medier, hvis du har lyst 🥰.
Mange hilsner Tine/SoSchjeldd

God oplevelse

Hurtig levering, og et håndskrevet kort med. Det betyder, at jeg ikke bare er en anonym kunde, men en hun sÊtter pris på.

SoSchjelde からの回答

Tusind tak, nej du er bestemt ikke bare en i mÊngden. Tak for din tid her og god fornÞjelse med bogen.

Tine/SoSchjelde 😀

Jeg havde forudbestilt Tines nye bog og

Jeg havde forudbestilt Tines nye bog og den kom, som lovet, på udgivelsesdagen.
Sikke en bog!! Jeg er meget imponeret😍
Jeg vidste godt at Tine ville sende nogle skindrester med, men jeg var ikke forberedt på , at der var så meget💜
Tusind tak, Tine.

SoSchjelde からの回答

Selv tak da, jeg er meget glad for at du er glad. God fornÞjelse med bogen og tag mig gerne på de sociale medier.

Super god

Super god, personlig og hurtig levering.

2025幎9月23日

SoSchjelde からの回答

Tusind tak, det er jeg meget glad for at hÞre.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。