Selvom "påskeÊgget" var udsolgt foreslog Tine hurtigt en lÞsning. Fik også pakken tilsendt hurtigt. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos Tine. GlÊder mig til lÊdertaskekursus :-)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte bogen, Resten gÞr forskellen onsdag aften og har hentet pakken lige over middag fredag. Kan det gÞres hurtigere - NEJ Medsendte skind og lynlÃ¥s falder lige i min smag. Og sÃ¥ et hÃ¥ndskreve... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet hos Tine mange gange, og er en meget glad "stamkunde". Jeg fÃ¥r altid de varer jeg regner med. Kvalitet og hÃ¥ndarbejde er i top, min varmeste anbefaling til Tine fra Soschjelde. Har j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget fine mÊrker, og fin kundebetjening da de fÞrst afsende mÊrker ikke kom frem blev der sendt nyd
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SoSchjelde tilbyder et udvalg af håndlavede lÊdertasker og strikketilbehÞr. Vores produkter er skabt med omhu og bruger overskudslÊder fra mÞbelproduktion for at minimere spild. Med et enkelt design inspireret af nordisk stil, strÊber vi efter at levere kvalitetsprodukter til kunder, der vÊrdsÊtter både stil, funktionalitet og bÊredygtighed. Vores lÊdertasker, fra rummelige shoppers til elegante clutches og praktiske toilettasker, er designet med inspiration fra den enkle og tidlÞse nordiske stil. Vi tror på, at ansvarlighed ikke behÞver gå på kompromis med luksus, og hver taske fortÊller en historie om stil med en positiv indvirkning på miljÞet. For de, der elsker at strikke, har vi skabt et udvalg af håndlavet strikketilbehÞr med hÞj funktionalitet. Vores strikketasker er ikke blot designet til at vÊre smukke, men også til at vÊre praktiske, med rummelige lommer og smart opbevaring, der gÞr strikkeoplevelsen endnu mere fornÞjelig. Etuier til strikkepinde og andet udstyr er også en del af vores kollektion, alt håndlavet med fokus på kvalitet og brugervenlighed.
é£çµ¡å
Ved Skoven 16K, 8541, SkÞdstrup, ãã³ããŒã¯
- hey@soschjelde.dk
- soschjelde.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Selvom "pÃ¥skeÊgget" var udsolgtâŠ
Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos Tine.
GlÊder mig til lÊdertaskekursus :-)
Iâve ordered a knitting fish
Iâve ordered a knitting fish - itâs simple, but beautiful. It will be a joy to knit with this lightweight.
The package arrived in great conditionâŠ
The package arrived in great condition and Iâm so excited to open it on December 1st.
Resten gÞr forskellen
Kan det gÞres hurtigere - NEJ
Medsendte skind og lynlås falder lige i min smag. Og så et håndskrevet kort. Så bliver man glad.
Super service.
Perfekt computer sleeve
Hurtig levering, skÞn bog og dejligt med materialer vedlagt. God Service
LÊkker bog
Jeg kÞbte en bog, som lige passer til mig og min hobby. Elsker den. Så var der også overraskelse med i form af skindrester til at sy til noget af det, som er i bogen.
Den kom til aftalt tid.
Den absolut bedste oplevelse
Havde ikke regnet med at pakken skulle sendes men selv hentede den.
Fantastisk hurtig og utroligt lÊkker
Anmeldelse af webshop og bog
Jeg har lige kÞbt den nye bog "Resten gÞr forskellen" via SoSchjelde,s webshop. Det fungerer 100 % og det er den lÊkreste bog, jeg lÊnge har haft i hÊnderne. Kvalitet hele vejen, efter min mening.

God oplevelse
Hurtig levering, og et håndskrevet kort med. Det betyder, at jeg ikke bare er en anonym kunde, men en hun sÊtter pris på.

SoSchjelde ããã®åç
Jeg havde forudbestilt Tines nye bog ogâŠ
Jeg havde forudbestilt Tines nye bog og den kom, som lovet, på udgivelsesdagen.
Sikke en bog!! Jeg er meget imponeretð
Jeg vidste godt at Tine ville sende nogle skindrester med, men jeg var ikke forberedt pÃ¥ , at der var sÃ¥ megetð
Tusind tak, Tine.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹