Selvom "påskeægget" var udsolgt foreslog Tine hurtigt en løsning. Fik også pakken tilsendt hurtigt. Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos Tine. Glæder mig til lædertaskekursus :-)
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestilte bogen, Resten gør forskellen onsdag aften og har hentet pakken lige over middag fredag. Kan det gøres hurtigere - NEJ Medsendte skind og lynlås falder lige i min smag. Og så et håndskreve... もっと見る
Jeg har handlet hos Tine mange gange, og er en meget glad "stamkunde". Jeg får altid de varer jeg regner med. Kvalitet og håndarbejde er i top, min varmeste anbefaling til Tine fra Soschjelde. Har j... もっと見る
企業が回答しました
Meget fine mærker, og fin kundebetjening da de først afsende mærker ikke kom frem blev der sendt nyd
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
SoSchjelde tilbyder et udvalg af håndlavede lædertasker og strikketilbehør. Vores produkter er skabt med omhu og bruger overskudslæder fra møbelproduktion for at minimere spild. Med et enkelt design inspireret af nordisk stil, stræber vi efter at levere kvalitetsprodukter til kunder, der værdsætter både stil, funktionalitet og bæredygtighed. Vores lædertasker, fra rummelige shoppers til elegante clutches og praktiske toilettasker, er designet med inspiration fra den enkle og tidløse nordiske stil. Vi tror på, at ansvarlighed ikke behøver gå på kompromis med luksus, og hver taske fortæller en historie om stil med en positiv indvirkning på miljøet. For de, der elsker at strikke, har vi skabt et udvalg af håndlavet strikketilbehør med høj funktionalitet. Vores strikketasker er ikke blot designet til at være smukke, men også til at være praktiske, med rummelige lommer og smart opbevaring, der gør strikkeoplevelsen endnu mere fornøjelig. Etuier til strikkepinde og andet udstyr er også en del af vores kollektion, alt håndlavet med fokus på kvalitet og brugervenlighed.
Ved Skoven 16K, 8541, Skødstrup, デンマーク
- hey@soschjelde.dk
- soschjelde.dk
Jeg glæder mig til første advent
Jeg glæder mig til første advent, for så må jeg åbne første låge i adventskalenderen 🎄 Jeg er meget spændt på, hvad der gemmer sig i den 🤩

SoSchjelde からの回答
Det Soschjelde laver er godt og…
Det Soschjelde laver er godt og bæredygtigt håndværk og god og hurtig levering

Flot håndværk
Jeg har købt en Bumbag i Cognac farve. Den har det fineste lyseblå stribet stof indeni og så er håndværket bare helt perfekt!
Jeg glæder mig til at tage tasken i brug 😍
Super lækre og flotte håndlavede…
Super lækre og flotte håndlavede produkter. Meget anvendelige. Ikke mindst, god service 👏
Hurtig levering og tasken var flot
I’m absolutely in love with it
I’m absolutely in love with it! The craftsmanship is stunning, with such beautiful attention to detail. It's not only practical but also so stylish – perfect for keeping all my supplies organised. You can really feel the care and passion that went into making it. On top of that, the customer service was outstanding! Tine was so responsive and helpful throughout the entire process, making the experience even better. Thank you for creating something so special and for the amazing service!
Tak for fin behandling
Havde en reklamation på en taske. Ingen problemer med at få det fixet.
Tak for fin behandling.
Top klasse!
Super fin betjening! Pakken kom til tiden! Fantastisk produkt!
Jeg giver mine varmeste anbefalinger!

SoSchjelde からの回答
Jeg har modtaget den flotteste taske
Jeg har modtaget den flotteste taske, så smukt lavet,vil helt sikkert handle her igen. ❤️
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Soschjelde.dk .

Jeg elsker Tines smukke produkter
Jeg elsker Tines smukke produkter. Ikke alene er det lavet af materialer, der ellers var dømt ude, det er også dygtigt håndværk og brugbare produkter med fine detaljer. Præcis alt det, jeg ønsker mig ❤️

SoSchjelde からの回答
Fik en super service da jeg henvendte…
Fik en super service da jeg henvendte mig med er ønske om noget jeg gerne ville have lavet, som ikke fandtes i sortimentet.

SoSchjelde からの回答
Kvalitet og håndarbejde i top!
Har jeg ønsket om hurtigere levering end produktionen af varen (14 dage), har jeg altid spurgt om det kunne leveres inden bestemt dato, og det har aldrig været et problem for mig.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。