Under al kritik. Købte en deal og bookede tid til massage. Min tid blev aflyst kort tid inden aftaletidspunkt. Jeg brugte derfor forgæves en time på at komme dertil, men synes det var ok, da det... もっと見る
企業が回答しました
Ekstremt god oplevelse. Virkelig god massage - man kunne mærke hun virkelig havde styr på hvad hun lavede. Meget meget dejlig oplevelse. Kæmpe anbefaling!
企業が回答しました
Desværre havde jeg ikke læst de dårlige anmeldelser, inden jeg bookede en tid. Jeg bookede en massage via deres hjemmeside, men modtog aldrig nogen bekræftelse. Jeg forsøgte derfor at ringe... もっと見る
Ørestads Boulevard 61F, 7tv, 2300, København S, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg havde købt en 90 min. massage til min mor i gave, som hun glædede sig til. Hun bestiller en tid hvortil hendes tid er aflyst og får lov at få en ny tid efter udløbsdatoen på gaven. Denne tid aflyses også. Intet svar på telefon, og bliver lagt på når man ringer. Tiden kommer i sidste ende igennem, og når hun dukker op er massøren forsinket med 10 min. Stedet er lidt mærkværdigt, og ser ikke sååååå spændende ud. Tiden er ovre, og min mor få massage i samler 75 min, så der mangler faktisk de sidste 15 min grundet massørens egen forsinkelse.
Dette har været en besværlig omgang, og det gider jeg personligt selv ikke at give en gave fra igen.

soulmassage.dk からの回答
Havde købt et gavebevis via downtown til min 86 årige mor til en massage, hun trængte til en god oplevelse efter min far døde.
Jeg fulgte retningslinjerne for bestilling, men kunne ikke få lov til at bestille online - uanset hvor mange gange og hvor mange browsere, jeg brugte. Skrev til firmaet og fik en mail tilbage dagen efter, at jeg skulle bestille online, hvad jeg stadig ikke kunne.
Ringede til dem og fik næsten skæld ud i telefonen, fordi jeg skulle bestille online. Hun fandt så en tid til min mor alligevel og jeg skulle skriftligt vende tilbage, om jeg ville have tiden og acceptere deres betingelser mm. Det gjorde jeg, selvom jeg ikke kunne se det hele.
Vi mødte op til den aftalte tid og døren var låst og blev ikke åbnet. Sendte en sms til hende og hun ringede tilbage, at hun var nødt til at aflyse tiden og at hun havde sendt en mail til mig. Den var sendt kl. 10.18 og tiden var kl. 11. Vi var taget afsted længe inden, da min mor er dårlig gående.
Vi blev enige med firmaet om, at vi gerne ville have pengene retur og dem ville hun gerne give os, sagde hun i telefonen, hvis jeg sendte en mail til hende. Det gjorde jeg, da jeg kom hjem, men har endnu ikke modtaget pengene og hun svarer ikke på mine mails.
Samme dag fik jeg en mail fra hende om, at hun håbede det var en god oplevelse vi havde ved massagen kl. 13-14, en tid vi ikke havde bestilt. Udover det opdagede jeg, at hun har indløst gavebeviset hos Downtown og fået pengene - tænker jeg.
Det har været en frustrerende oplevelse hele vejen igennem og er absolut ikke et sted, som jeg har lyst til at besøge igen.

soulmassage.dk からの回答
Väldigt dejlig Wellnessmassage med let bokning! Besöker gärna fler gånger. Jag och min vännina var bägge två mycket tillfreds och talade gott om massagen senare på aftonen över middag. Hyggeligt ställe och god personal!
Vi ringde till dem och bokade tid kun inden för några dagar, hurtigt och lätt!

soulmassage.dk からの回答
The atmosphere is nice and cozy, helping you relax. I got a massage from Yoanna and I found it to be very well done, covering the entire body.
Plus, Yoanna is a delight to talk with!

Jeg har købt kupon.
Jeg har forsøgt oprette aftale - men Kuponnummeret på Soulmassages web side siger - den ikke kender kuponnummeret.
Soulmassage - kontakt mig venligst på 53707101.
Bedste hilsen
JL Bjarke

Altid glad og tilfreds!
Jeg er altid i godt humør og afslappet efter en god time i et professionelt behandlingsmiljø, som er åbne over for egne ønsker og har kunden i centrum. Stor anbefaling!

Dejlig oplevelse.
Dygtige massører og hyggeligt lokale.
Har været der flere gange 😊

soulmassage.dk からの回答
Virkelig dygtig massør, der har styr på teknikkerne og skønne olier og god atmosfære. <3

soulmassage.dk からの回答
Fantastisk massage. Sødt og imødekommende personale, og der blev lyttet til mine særlige behov.
Kan varmt anbefales fra en tilbagevendende kunde

soulmassage.dk からの回答
Rigtig dejlig wellness massage. Der er mange gentagelser, men det er med til at man kan slappe helt af. Super service og meget imødekommende massør. Kommer helt sikkert igen.

soulmassage.dk からの回答
Today I tried the 90 min Aromaterapi massage med Doterra Oils, super nice. My body had a lot of tension and stress before, I felt very relaxed afterwards. Strongly recommend it. I also enjoyed the conversation with Yoanna, she is super nice and sweet. I will definitely come back again soon.

soulmassage.dk からの回答
Fik hotstone massage og var helt fantastisk. Vi nåede hele kroppen igennem og afsluttede med ansigtsmassage og face roller. Har allerede booket min næste tid :-)

soulmassage.dk からの回答
Fantastisk massage. Sweedeal på 90 min massage. Nemt at booke ved opringning.
Kan varmt anbefales

soulmassage.dk からの回答
Jeg havde bestilt en massage, men var desværre blevet syg og forsøgte derfor at ringe til klinikken for at aflyse eller ombooke tiden, flere gange dog uden held. Herefter skrev jeg til klinikken, men igen uden at få svar. Senere forsøgte jeg at ringe igen og fik en meget ubehøvlet medarbejder i røret, som på ingen måde var forstående eller på nogen måde behjælpelig. Jeg fik derfor aldrig massage jeg har betalt for. Jeg ville egentlig gerne bare have haft at medarbejderen var åben og venlig, selvom der ikke kunne findes en læsning.
Jeg fik at jeg kunne skrive en klage, men at der ikke ville komme noget ud af den, så jeg kunne ligeså godt gå direkte til at lave en anmeldelse hvis jeg var utilfreds.

soulmassage.dk からの回答
Har købt et værdibevis til firmaet, hvor booking skal foregå via hjemmeside. Kan ikke booke uden at betale for ydelsen. Har mindst 10 gange ringet til angivet telefonnummer, der betjenes af en båndsvarer. Trods oplysning om problemet og bedt om at få et opkald, sker der intet.

soulmassage.dk からの回答
Jeg vil i høj grad anbefale, fedtfrysning hos soul massage. Da Det har hjulpet mig med at komme af med vægten.
Service er i top,fra det ene sekund man træder i klinikken Og Til man er ude af døren.
Så Jeg vil ihvertefald fortsætte med min behandling hos soul massage.

soulmassage.dk からの回答
Massagen var god og professionel, men kundeservice virker ikke optimalt.
Dagen før aftalen fik jeg pludseligt en mail om, at aftalen rykkes halvanden time senere, uden at jeg først bliver spurgt om jeg kan det.
Vi laver en ny aftale, og på selve dagen kom der en aflysning på min mail 50 minutter inden aftalen.
Det lykkedes så at lave endnu en ny aftale, hvor behandleren kom 10 minutter for sent.
Men selve massagen har været god og professionel, til sammenligning med mange andre massagetilbud rundt omkring.

- EDIT -
Right after publishing my review online I got contacted by the owner and I finally got the refund I asked for
Don‘t go there! The massage I got was very bad, probably to worst I got in my life.
This is not the only reason to not got there:
I was supposed to get a facial treatment in addition to the massage, but the employee was not aware of that so I didn’t get it. It happens of course, so I tried to contact the owner many times to get a refund of the facial treatment, but I never heard from her back. These people are thieves.

soulmassage.dk からの回答
Yoanna was kind, friendly and welcoming who made me feel comfortable and relaxed. This is was one of the best massages I’ve had in a very long time and definitely the best in Copenhagen. Yoanna had the best essential oils and lots of knowledge and know how. I look forward to going back there!

soulmassage.dk からの回答
Jeg har efterhånden været hos soulmassage en del gange. De er super søde, professionelle og dygtige. Der er lyst, pænt og rent, og et fantastisk view fra klinikken.
Der afspilles afslappende afdæmpet musik, der bliver altid spurgt ind til trykket, og det allerbedste, der bliver ikke talt undervejs. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。