Virkelig god service og hurtig levering pÃ¥ 2 dage fik jeg min vare. Jeg kÞbte en vare hvor der manglede noget og sÃ¥ fik jeg en ny levering 2 dage efter, der blev hurtigt handlet og de sendte mail til... ãã£ãšèŠã
SoundStoreXL.com A/SÂ
åœç€Ÿã®ã¬ã€ãã©ã€ã³éåã®ããããã®äŒç€Ÿã®è©äŸ¡ã¯å©çšã§ããŸããã
Jeg er dybt skuffet over min oplevelse med SoundStore XL/Music Group Denmark A/S. Allerede ved bestilling oplevede jeg problemer, da varen var over en mÃ¥ned om at blive leveret. Endnu vÊrre v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte et "Now playing" display, som desvÊrre viste sig at vÊre delvis defekt, hvilket jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥. Samme dag sendte firmaet et nyt uden yderligere omkostninger for mig, og jeg modto... ãã£ãšèŠã
Jeg fik min bestilling leveret nÊste dag. Kan kun anbefale. Og god kundeservice.
ã¬ã€ãã©ã€ã³éå
Alt er godt ð
Det er alle tiders med jeres leveringâŠ
Det er alle tiders med jeres levering af båndoptager. Jeg havde bånd der er 45 år gamle, det virker super. Kan kun anbefales. Jeg kunne finde på at kÞbe en til. Det er bare super, med venlig hilsen Jimmy P. Kastrup
Fantastisk service
Fantastisk service. Har man spÞrgsmål bliver man virkelig hjulpet igennem til der er en lÞsning.
Super service god vejledning gode priser
Super service god vejledning gode priser
Fantastisk service
Jeg bestilte en mixer i sidste time pÃ¥âŠ
Jeg bestilte en mixer i sidste time på en fredag, og stod og skulle bruge den samme dag. Jeg ringede ud og spurgte om jeg kunne hente den, også selv om den gik 20 min over lukketid, og sÊlgeren valgte at blive, så det kunne lykkes. Super god service!.
Equipos de calidad
Estoy muy contenta con mi compra, fue un regalo para mi esposo y todo llegó muy rápido y los equipos son de calidad
Helt igennem dejligt nemt og god ogâŠ
Helt igennem dejligt nemt og god og hurtig levering
Hurtige venlig betjening produkt iâŠ
Hurtige venlig betjening produkt i orden godt gået til jer mv
Very happy with my purchase
Very happy with my purchase, everything arrived as it should with only one working day delivery! Great variety of items as well.
Brugte 2 uger på at finde ud af at de ikke kan levere
Bestilte et tv 3/2 hvor det var angivet at det skulle sendes 11/2 - ok. Det skulle sÃ¥ hjem og hvis det blev forsinket ville jeg fÃ¥ automatisk besked. Den 12/2 ringede jeg og man kunne fortÊlle at der var bestilt, men en indkÞber skulle spÞrges. Jeg ville fÃ¥ en ny mail - det skete ikke. Den 14/2 mailer jeg til dem og fÃ¥r af vide at tv'et er udgÃ¥et og de leder efter en erstatning. Da de ikke kan finde et samme dag, annullerer jeg ordren. Ãrgerligt at man skal bruge 2 uger pÃ¥ at finde ud af at man ikke kan levere. Og sÃ¥ er deres mailsystem vist ikke i top.
Effektivt og hurtigt
Effektivt og hurtigt. Der gik knapt 2 dage ,fra jeg bestilte,til den blev leveret.ðððJan Bjerre.
Jeres kundeservice er i top.
Jeres kundeservice er i top.
Hurtig levering.
LÊkkert produkt.
Fantastisk service og levering
Mega hurtig levering, og kundeservice helt i top.
Ringede og talte med William fra kundeservice som havde helt styr på produkterne, hjalp mig med bestilling af nyt headset og gav top rådgivning om hÞjtalere.
Varen kom hurtig
Varen kom hurtig. God handel. Handler der gerne igen.
Bent S