レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Mega glad for mine produkter, har kÞbt sort/gold og grÃ¥ og fÞler jeg kan matche det virkelig godt med min tÞjstil, det et dejligt Flex nÃ¥r man lige hiver den op a lommen og kan lugte sig selv haha fed... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som titlen fortÊller sÃ¥ er Sovana virkelig et produkt jeg ikke vidste jeg manglet. Jeg er tit pÃ¥ farten i forbindelse med mit studie, fitness og arbejde. Jeg har altid haft min store prada parfume... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品・銙氎提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Holder din parfume heller ikke nok i lÞbet af dagen? - Nu kan du forblive velduftende med en parfumebeholder fra Sovana. PrÊsenter din signaturduft med stil og prestige ved hjÊlp af vores eksklusive og genopfyldelige parfumebeholdere. Sovanas kompakte stÞrrelse og design gÞr det nemt at få plads til den i lommen, trÊningstasken eller enhver anden rejsebagage.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

46件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Value for money

Hurtig levering og super produkt

2025幎3月4日

Tak for din anmeldelse Mads. Vi er glade for at du kan lide produktet 😊

Vh,
Mathilde

5 stjernet

Et virkelig klasse produkt. Stilrent, simpelt og nemt at transportere.
5 store stjerner herfra!!

2025幎3月4日

Sovana からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Marcus. Vi er utrolig glade for at du kan lide produktet 😊

Vh,
Noah
Team Sovana

KÞbte en sort og en blå...

Pakkerne var mega fede! Jeg kÞbte to, en sort og en blÃ¥, og de var altsÃ¥ ogsÃ¥ virkelig flotte – fik dem bare et par dage efter jeg havde bestilt. Nu gÃ¥r jeg aldrig hjemmefra uden dem. De er nemme til brug, simple, stylish, og jeg altid velduftende fra nu af, tak for det👍🏜

2025幎2月27日

Sovana からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Bedo!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med vores produkt. Vi sÊtter stor pris på din stÞtte og vil altid strÊbe efter at levere den bedst mulige kundeoplevelse ❀

Venlig hilsen,
Noah

Helt perfekt!

Jeg er typen, der altid har en parfume med mig, sÃ¥ jeg altid dufter godt. I forbindelse med min kommende rejse besluttede jeg mig for at prÞve de smÃ¥ beholdere. Jeg er overlykkelig over produktet – bÃ¥de designet og farverne! Det er nemt at anvende og virkelig en lifesaver i dagligdagen, og jeg er sikker pÃ¥, at jeg vil fÃ¥ stor glÊde af det pÃ¥ min rejse. SÃ¥ simpelt, men alligevel virkelig nyttigt!

2025幎3月1日

Sovana からの回答

Tak for at tage dig tid til at skrive denne fine anmeldelse. Det er vi utrolig glade for ☺

Vi Þnsker dig en god dag.

Det bedste hilsner,
Mohammed
Team Sovana

Virkelig lÊkker og robust kvalitet

Jeg har en Sovana parfumebeholder, og jeg synes virkelig, den er lÊkker. Guiden, der medfÞlger er super brugervenlig. Jeg har den altid med i tasken!

2024幎12月11日

Sovana からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Patrick. Vi er utrolig glade for at du kan lide produktet 😊

Mvh,
Mathilde

Smukt

Dejligt brand ☺

2024幎12月11日

Tak for din anmeldelse Kinna. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tilfredshed ☺

Sovana

Den kan tages med alle steder og fylder

Den kan tages med alle steder og fylder ikke meget👍🏌👍🏌

2024幎6月1日

Heey Mikail

Vi er så glade for at du også har udnyttet fordelene ved beholderen.

Tak for din anmeldelse, og rigtig god dag! ❀

Sovana

Stilet design og god kvalitet

Perfekt til at have med i tasken samtidig med at det er et super flot design! IsÊr den lyseblå farve er smuk. Kan kun anbefales herfra!

2024幎7月27日

Sovana からの回答

Tak for din anmeldelse Bahar 🀩 Det glÊder os at du er glad for din lyseblÃ¥ beholder ❀

Elsker dette produkt

Elsker dette produkt, sÃ¥ nemt at bruge og have med over alt, uden at tage for meget plads i din taske🀩.

2024幎7月4日

Sovana からの回答

Fedt, at der pludselig er plads til lidt mere i tasken, og at man stadig kan dufte godt. Tak for din gode anmeldelse 🀩☀

Stabilitet

Hurtig levering.
Godt produkt.
God Pris.
Kan man Þnske andet👍🏜👍🏜

2024幎7月5日

Sovana からの回答

Det glÊder os at hÞre. Vi hÃ¥ber, parfumebeholderen fra Sovana bliver din trofaste fÞlgesvend 🀩

Mvh. Noah

“Sovana” produkter er meget komfortable

“Sovana” produkter er meget komfortable til rejser. Jeg kÞbte dem til mig selv, da jeg rejser ofte, og store formater er upraktiske for mig, men jeg vil altid gerne have min yndlingsparfume ved hÃ¥nden. Jeg kan ogsÃ¥ godt lide, hvordan det ser ud; jeg har den gule og den blÃ¥, og den blÃ¥ er min favorit. Meget enkelt, men komfortabelt. Jeg anbefaler det til alle, isÊr hvis du ligesom mig elsker at rejse, men ikke Þnsker at belaste dig selv med ekstra vÊgt. Jeg vil ogsÃ¥ gerne fremhÊve emballagen, da jeg elsker at lÊgge mÊrke til smÃ¥ detaljer. Emballagen er generelt meget sÞd. 💔

2024幎5月11日

Hej Paraskeva,

Vi er glade for at du finder glÊde i produktet. Tak for din fine anmeldelse ☀

Sovana

Virkelig udfÞrt og gennemtÊnk produkt

Virkelig udfÞrt og gennemtÊnk produkt, kan varmt anbefales ! Noget du ikke vidste du manglede!

2024幎5月20日

Sovana からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide produktet 🫶🏌

Sovana er så godt

Sovana er sÃ¥dan et godt, praktisk og veludfÞrt produkt. Det er noget jeg bruger til dagligt, kunne ikke vÊre mere tilfreds med mit kÞb😍

2024幎5月20日

Sovana からの回答

Tak for din gode anmeldelse 🀩

Super produkt

Super produkt, ville helt klart kÞbe dem i alle farver

2024幎3月8日

Sovana からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide produktet 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。