レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Godt program og virkelig et aktiv - nÃ¥r det virker. Vi har cloudversionen og den er nede min. 1 gang om ugen. Side gevinsten er sÃ¥, at man heller ikke kan bruge sin mail, nÃ¥r Superoffice er nede. S... もっず芋る

䌁業が回答したした

NÃ¥r systemet fungerer optimalt, oppleves CRM-systemet som tilfredsstillende. Dessverre oppstÃ¥r det hyppige tilfeller av langsom ytelse og upÃ¥litelig brukergrensesnitt, noe som resulterer i betydelig f... もっず芋る

䌁業情報

1. 顧客関係管理提䟛業者
  2. ゜フトりェア䌁業
  3. ゜フトりェア補造販売業者

圓該䌁業による蚘述

What is SuperOffice CRM? With SuperOffice CRM, our goal is to help companies create sustainable customer relationships. Relationships have always been at the heart of our CRM solution. Whether it is building relationships with customers or with colleagues, SuperOffice connects people through technology and helps them achieve more. Through our CRM technology, know-how and experience, we inspire and empower B2B professionals to anticipate customer needs and to serve and delight customers.

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

31件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

You cannot trust this firm to provide goods consistent with your request

I ordered an ink cartridge for my printer. The order contained details of the ink cassette required. When the order I could not fit the cassette with my printer. I alerted the company that the order looked wrong. (Not having kept a record of my order, and given that the packing slip did not include a reference to my order I was at a disadvantage about the original code number). This firm has no apparent phone number to use to follow up. My email messages to them go unanswered. Money down the drain. Save your money and use Inkstation.

2025幎11月11日

Hi Adrian
Thank you for your review. It appears there has been a mix-up, as SuperOffice does not sell printer ink or hardware products — we provide CRM software.
It seems your experience may relate to another company with a similar name.
We hope you are able to resolve the issue quickly with the correct supplier.

Best Regards,

What a bunch of idiots

What a bunch of idiots.

I asked for a trial for a few days and am told, sorry we don't have a representative in your area, so we cannot help you. Pardon? What? This is an internet based business.

2025幎5月22日

Hi,
Thank you for your feedback, and you're absolutely right to be surprised.

It sounds like there’s been an internal misunderstanding on our end, and we sincerely apologize for the confusion.

We absolutely want to help you and ensure you get the experience you were looking for.

A member of our team will be reaching out to you shortly to better understand your needs and see how we can support you moving forward.

Thank you again for bringing this to our attention.

Best regards,
The SuperOffice Team

Superfin og hurtig support til et

Superfin og hurtig support til et system med mange muligheder. Meget professionelt.

2024幎11月12日

KÊre Pia
Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores support og vÊrdsÊtter vores systems mange muligheder.
Vi arbejder hårdt for at levere professionel og hurtig service, så det betyder meget for os, at du fÞler dig godt hjulpet.
SuperOffice

Jeg har haft fornÞjelsen af at bruge

Jeg har haft fornÞjelsen af at bruge dette SuperOfficei i over 20 år, og jeg er yderst tilfreds! Systemet er utroligt brugervenligt og intuitivt, hvilket gÞr det nemt for alle i vores team at komme hurtigt i gang.

En af de stÞrste fordele ved dette SuperOffice er den fremragende support, der fÞlger med. Uanset hvornår vi har haft brug for hjÊlp, har supportteamet vÊret hurtige til at svare og ekstremt hjÊlpsomme. De går virkelig langt for at sikre, at vi får den bedste oplevelse og lÞsning på vores problemer.

Jeg kan varmt anbefale SuperOffice enhver virksomhed, der leder efter en pålidelig og effektiv lÞsning med fantastisk kundeservice. Det har virkelig gjort en forskel for vores arbejdsprocesser og kundehåndtering.

2024幎8月1日

KÊre Mads

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft så positive oplevelser med SuperOffice i over 20 år.
Det betyder meget for os, at systemet er brugervenligt og hjÊlper dit team til en effektiv arbejdsdag.

Vi er også stolte af vores supportteam, og det er dejligt at hÞre, at de lever op til dine forventninger.

Din anbefaling betyder meget for os – tak for din tillid!

God support

God support, system der lÞser de problemstillinger vi havde

2024幎7月31日

KÊre Peter

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores support og at systemet har lÞst de problemstillinger, I stod overfor.

Din feedback er meget vÊrdsat, og vi ser frem til at fortsÊtte med at levere en lÞsning, der mÞder jeres behov.

Super support og lÞsninger

Hurtig tilbagemelding og hjÊlp i forbindelse med udfordring i systemet. Support er fantastiske til at hjÊlpe og guide, så man forstår lÞsningen. Salgs- og uddannelses teamet står også altid klar til at hjÊlpe, og kommer også med alternative muligheder, som man måske ikke selv havde set eller tÊnkt på.
Meget intuitivt CMR system!

2024幎5月22日

KÊre Dorthe

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores supportteam. Det betyder meget for os, at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt og effektivt med udfordringerne i systemet.

Det er også dejligt at hÞre, at du vÊrdsÊtter vores salgs- og uddannelsesteams. Vi strÊber altid efter at tilbyde alternative lÞsninger, der kan gÞre din oplevelse endnu bedre, og det er skÞnt at vide, at du fandt vores CRM-system intuitivt.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til vores fremtidige samarbejde.

SkrÊddersyet LÞsning i forhold til

SkrÊddersyet LÞsning i forhold til virksomhed
Efter nÊsten seks års brug af SuperOffice, hvor jeg det seneste år har haft ansvaret for vedligeholdelsen, kan jeg med sikkerhed sige, at det har vÊret en fantastisk lÞsning for vores virksomhed. Vi har tilpasset og finjusteret vores Super Office med scripts og forskellige integrationer, hvilket har gjort vores arbejdsgang mere effektiv. SuperOffice 's brugervenlighed og intuitive design har gjort de lettere af fÞlge vores kunder, salg og projekter. Samarbejdet med både Super Office og vores forskellige integration lÞsninger har vÊret ekstremt positivt. Jeg ser frem til fremtidige opdateringer (isÊr dashboard med flere udvalg), der kan forbedre vores oplevelse endnu mere.

2024幎4月17日

KÊre Chalotte

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er inspirerende at lÊse om jeres rejse med SuperOffice CRM.

Vi ser frem til vores fortsatte samarbejde.

SuperOffice

Godt program og virkelig et aktiv

Godt program og virkelig et aktiv - når det virker. Vi har cloudversionen og den er nede min. 1 gang om ugen. Side gevinsten er så, at man heller ikke kan bruge sin mail, når Superoffice er nede.
Synes det er relevant information at dele.
God dag til alle.

2024幎2月26日

Hej Michael
Vi beklager, hvis du har haft den oplevelse. Vi bestrÊber os på at vÊre online 100%, men engang imellem er der omstÊndigheder, der gÞr at vi ikke kan opfylde denne målsÊtning.
Vi kan ikke genkende din påstand om, at vores system har vÊret nede ugentligt, hvilket vores statusside også bekrÊfter: https://status.superoffice.com/
Har du haft den oplevelse, kan det forårsaget af andre omstÊndigheder, hvilket vi gerne vil hjÊlpe dig med at afklare, hvis du er interesseret i dette.
SuperOffice

Brugervenligt system, der sikrer kundefokus og bedre samarbejde på tvÊrs.

Systemet hjÊlper os med at holde styr på vores kunder, og de biler vi har leaset/lejet ud til vores kunder. Det giver os et godt overblik, både på den enkelte kunde, men også på tvÊrs af vores afdelinger, så vi bedre kan arbejde sammen om kunderne.
Vi kan nemt se, hvilke nye salgsmuligheder vi har i pipelinen i salgsafdelingen, men også de igangvÊrende kontrakter med vores kunder, som håndteres i vores administration. Vi gemmer e-mails og vigtige dokumenter i SuperOffice, så vi nemt kan se historik på kunderne og servicehistorik på bilerne. Det sparer os for meget tid, at vi har alle informationer samlet ét sted, og gÞr os mindre sårbare, hvis en medarbejder stopper. Desuden styrer vi udlÞb af biler via lister direkte i SuperOffice, så vi altid er på forkant og kan vÊre proaktive over for vores kunder.

Systemet er meget brugervenligt, hvilket bevirker at det er nemmere at få medarbejderne til at benytte SuperOffice. Jo bedre vores medarbejdere bruger systemet, jo bedre er datakvaliteten og dermed den vÊrdi vi får ud af CRM systemet. Det er helt afgÞrende for vores succes med CRM.

Desuden er systemet meget fleksibelt og nemt at tilpasse, så det matcher vores firmas behov. Nogle tilpasninger kan vi nemt selv lave, og andre tilpasninger får vi hjÊlp til at leverandÞren.

2024幎2月1日

Hej Tom

Tusind tak for de fem stjerner og den fine anmeldelse. Den giver god indsigt i hvordan I får vÊrdi af SuperOffice.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

SuperOffice

SuperOffice - let at anvende!

Jeg har anvendt SuperOffice i snart 20 Ã¥r. Har ogsÃ¥ vÊret forbi andre CRM-systemer, men mener stadig at SuperOffice er det CRM-system der er bedst. Det er meget intuitivt og let at starte med at bruge. Desuden kan selv ”designe” Þnsker til de enkelt kort/sider. Endvidere er der mulighed for at tilkÞbe en lang rÊkke app’s sÃ¥ systemet kan skrÊddersyes netop til det behov man har, og fÃ¥ den integration fra andre systemer der er relevant – eksempelvis ERP-, kredit- og mail-systemer.

2023幎12月30日

KÊre Torben

Tusind tak for de pÊne ord. Godt at hÞre, at vi lever op til dine forventninger til en CRM-lÞsning - selv efter 20 år :)

Hilsen SuperOffice

NÃ¥r systemet fungerer optimalt

Når systemet fungerer optimalt, oppleves CRM-systemet som tilfredsstillende. Dessverre oppstår det hyppige tilfeller av langsom ytelse og upålitelig brukergrensesnitt, noe som resulterer i betydelig frustrasjon blant alle våre ansatte som bruker systemet.

2023幎11月21日
自発的なレビュヌ

Meget svigtende support i en kritisk

Meget svigtende support i en kritisk situation. Vi har ventet nÊsten en uge på at få lÞst en udfordring med vores tilbudsmodul som SO indledningsvis ikke ville tage ansvaret for. Jeg forstår ikke prioriteringen hos SO da vi i dag har ventet over 4 timer på at få lÞst udfordringen efter at SO anerkendte de var ansvarlige for fejlen.

2022幎9月9日

Kraftig amoralsk adfÊrd

Kraftig amoralsk adfÊrd iht. opsigelse.

Jeg meddelte SuperOffice, rettidigt fÞr sommer, at jeg ikke Þnskede at benytte deres produkt lÊngere, men kan desvÊrre ikke tilvejebringe bevis herfor.

Dette sker 4. september, efter kontakt fra dem, hvor seneste opsigelse skulle vÊre 1. september.

Jeg meddeler dem, at jeg ikke Þnsker at fortsÊtte med aftalen de nÊste 363 dage, men de meddeler at

"I så fald fastholder vi opsigelsesvarsel i henhold til kontrakt, og skal bede jer betale den udestående faktura. Opsigelsen vil trÊde i kraft med udgangen af september 2021."

Det minder mest om en abonnementsfÊlde, hvor man systematisk gÞr folk opmÊrksom på en ny regning, kort efter sidste frist.

Jeg kan i anmeldelserne se, at andre har haft samme oplevelse med SuperOffice.

Jeg vil på det kraftigste anbefale enhver, der overvejer samarbejde med SuperOffice, at vÊlge et andet sted.

2020幎9月22日

KÊre Casper,

Vi var også sidste år i dialog omkring vores betingelser, som fremgår tydeligt af vores kontrakter. Vi beklager naturligvis, at der alligevel er opstået en misforståelse.

SuperOffice Danmark

PAS PÅ med Super Office. Uetisk forretningsstrategi.

PAS PÅ med Super Office og deres kontrakter.
KÞbte adgang til SuperOffice for 1 år, men fik aldrig rigtig brug for produktet.
TÊnkte at jeg kun havde betalt for 1 år, så gjorde ikke mere ved det.
5/1-2018 kommer der en regning på for en ny periode på 1 år. Denne bevarer jeg ved at skrive at produktet ikke benyttes og jeg gerne vil opsige.
SuperOffice oplyser at opsigelsen skulle vÊre i hÊnde senest den 01/01-2018 jf. pkt. 13 i aftalen.
SuperOffice har altså en helt bevist og uetisk forretningsstrategi om at sende regningerne straks efter opsigelsesvarsel er udlÞbet.

Svaret fra SuperOffce:
"At man skriver under på en kontrakt man ikke lÊser og dermed ikke overholder konditionerne man har skrevet under på, gÞr det ikke ugyldigt. At man kÞber noget man ikke skal bruge er ikke vore fejl"

Hvis du kan, så find en anden leverandÞr, som har en mere etisk forretningsstrategi.

2018幎5月6日

KÊre Laust,

Som vi har vÊret i telefonisk dialog omkring, forholder det sig således, at software-abonnementer lÞber og faktureres automatisk, hvis ikke de aktivt opsiges. Dette er en branchestandard, som også gÊlder for SuperOffice, og betingelserne fremgår tydeligt af vores kontrakter. Vi beklager naturligvis, at der alligevel er opstået en misforståelse.

SuperOffice Danmark

Har brugt superoffice siden 2007 og har

Har brugt superoffice siden 2007 og har overordnet set vÊret tilfreds. Det sagt har jeg en fornemmelse af at de seneste versioner af softwaren er dårligere afprÞvet inden de bliver rullet ud end tilfÊldet var for 10 år siden. Vi har bÞvlet med version 8.0 og er nu på 8.1. Nogle problemer er lÞst og andre er kommet til, så ud over 2-3 uger med konstante tilretninger og bugfixes er vi ikke kommet ud af flÊkken. Håber at Superoffice lÞser de indrapporterede problemer, vi betaler trods en hÞj pris i "service" hvert år. Generelt er det ikke fordi at 8.1 ikke virker, men stabiliteten er gået flÞjten så der er konstante genstarter og problemer med diverse småting.
Smilet er stivnet

17-01-2018
hej igen SuperOffice.
I er naturligvis meget velkomne til at kontakte mig for yderligere info - har ikke hÞrt noget fra jer til dato.
tak - morten.

2017幎12月4日

SuperOffice からの回答

Vi sÊtter altid pris pÃ¥ tilbagemeldinger fra kunder – uanset indhold. At kvaliteten pÃ¥ SuperOffice er reduceret de seneste Ã¥r, er ikke vores generelle opfattelse eller tilbagemelding fra vores store kundebase. Imidlertid forholder vi os meget alvorligt til de «fornemmelser», du giver udtryk for. Du vil derfor snarest blive kontaktet, sÃ¥ vi kan fÃ¥ flere detaljer om dine oplevelser.

SuperOffice-teamet

Super samarbejde

Vi har for ca lidt over 1 år siden fået SuperOffice til vores virksomhed. Det har fra starten af vÊret et super samarbejde vi har haft, og efterfÞlgende en fantastisk support og rådgivning. De sÞrger lÞbende for at afholde forskellige events så man altid er opdateret på lÞsningerne og muligheder i systemet, og så er det ikke mindst et nemt og intuitivt system.

2016幎3月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。