MANGE STJERNER! Jeg kÞbte lÊkkert sengetÞj hos Sovedyret, hvor det viste sig, at det ene pudebetrÊk var syet meget skÊvt, sÃ¥ jeg skrev en reklamation. Jeg fik hurtig respons - God og informa... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service. System drillede da jeg skulle bestille. Min datter bestilte i stedet for, men fik anfÞrt forkert mail adresse. Jeg skrev til sovedyret og Wupti kort tid efter fik jeg svar, at al... ãã£ãšèŠã
5 âïž Med pil opad! Jeg kÞbte en pusletaske hos Sovedyret der desvÊrre havde en produktfejl - en meget sÞd Camilla fra kundeservice sendte mig straks en ny! Simpelthen den bedste service jeg har fÃ¥... ãã£ãšèŠã
Sovedyret sov pÃ¥ ingen mÃ¥de i timen. Jeg bestilte en plakat fredag morgen og kunne hente den i min GLS pakkeshop lÞrdag midt pÃ¥ dagen. HÃ¥ber sovedyret fik sig en velfortjent lur efter den ihÊrdige ind... ãã£ãšèŠã
Sandagervej 10, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- camilla@sovedyret.dk
- sovedyret.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har forsÞgt at reklamere over enâŠ
Har forsÞgt at reklamere over en pusletaske, men det er svÊrt når jeg ikke får svar tilbage. Har sendt en mail via ordrebekrÊftelsen og forsÞgt at kontakte via hjemmesiden, dette virker ikke. Jeg har forsÞgt at finde en mail uden held, i tilfÊlde af at man ikke kan svare tilbage på ordrebekrÊftelsen. Jeg har også taget kontakt over sociale medier uden held. Håber at de/hun er okay og måske bare har travlt.
Utmerket service og supre produkter
Utmerket service og supre produkter. Tok kun nogen dager, så kom varene hjem. Veldig fornÞyd!
Super hurtig levering og varerne leverâŠ
Super hurtig levering og varerne lever op til forventningerne. Har handlet her flere gange, og det bliver jeg ved med.
Hjemmesiden var nem at navigere rundtâŠ
Hjemmesiden var nem at navigere rundt i.
Bestilling samt levering var problemfrit:)
Kan klart anbefales
Sindssyge rabatter pÃ¥ lÊkre varer og sÃ¥ er der hurtig betjening / modtagelse af varer. Kan klart anbefales ð
Hurtig levering og lÊkre produkter tilâŠ
Hurtig levering og lÊkre produkter til en skarp pris.
Hurtig ekspedition og fremsendelse afâŠ
Hurtig ekspedition og fremsendelse af varen.
Vil helt bestemt handle hos dovendyret igen
Bestilte pÃ¥ hjemmeimsiden kl 14 IgÃ¥r ogâŠ
Bestilte pÃ¥ hjemmeimsiden kl 14 IgÃ¥r og modtog min pakke imorges kl 8 ð¯ fuld tilfreds.
Det er da det vÊrste skrammel jeg lÊngeâŠ
Det er da det vÊrste skrammel jeg lÊnge har kÞbt og umuligt og få returneret
De billeder der er passer absolut ik med det man får MEGET SKUFFENDE
Hurtig levering og fin pris
Super hurtig levering og varen lever opâŠ
Super hurtig levering og varen lever op til mine forventninger :) En rigtig god shopping oplevelse hos Sovedyret.dk
God og hurtig service
Gnidningsfri order
Altid hurtig service og levering
det er rigtig fint lÊkker varer
det er rigtig fint lÊkker varer og hurtig
Sovedyret var hurtig og hÞflig
Sovedyret var hurtig, professionel og hÞflig.
Jeg er fuldt tilfreds og handler gerne igen.