Marknadsförs som fÀrdigskuren. Jag köpte en board till vindrutan som marknadsfördes som fÀrdigskuren men den var inte utskuren efter backspegeln överhuvudtaget och ute i sidorna var helt o hÃ¥llet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Alltid bra service kjapp levering og produktene er enkle og bruke Bilen ble kjÞligere pÃ¥ varme sommerdager som nÃ¥ og bedre og dra pÃ¥ langtur med tonede ruter Ett ekstra + er at bilen ble mye fine... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Detta bolag Àr ett skÀmt. KÃP INTE frÃ¥n dessa. Biltema e sÃ¥ mycket bÀttre. Oavsett vad sÃ¥ var allt mitt fel Fick 2 olika monteringsanvisningar PÃ¥ bÃ¥da stÃ¥r det samma men filmerna va olika.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dom hade skickat en fel skuren solfilms board. Jag försökte installera den ÀndÃ¥ för jag ville verkligen ha den pÃ¥. Det gick ju absolut inte och det vart massa sprickor. Den tar jag det vidare till der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Soyafilm.se - Solfilm Toning ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SOYAFILM® - REFERENSER OMDÃME
Sedan starten 2004 har vi fler Àn 100.000 nöjda kunder.
HÀr kan du kika på ett axplock av dem. >>
"VÀldigt bra solfilm och service. Bra resultat och lÀtt att montera." / Nutak |
"Underbar solfilm. Enkel montering. Satt helt perfekt." / Batuhan |
"Grymt bra lÀttmonterad solfilm!" / Jimmy |
![]() |
"Glider på Malmös gator med mörka rutor. Underbar produkt, rekommenderas starkt till alla!" / Ustun |
SOYAFILM® - ORIGINALET SEDAN 2004LÀs mer om våra produkter >>
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Soyafilm - dårlig film och dårlig montering.
Soyafilm monterada proff solfilm på min bil. NÀr solen ljuser ser du rÀnder i solfilmen som kommer från montering.
Dag 1: Bubblor på 3 fönster. Eftersom soyafilm Àr 40 mil undan, var det inte lÀmpligt att köra tillbaka. KundtjÀnst sade att jag var tvungen att köpa en vÀrmepistol och ta bort bubblorna. Jag köpte vÀrmepistolen och tog bort bubblorna. NÀsta dag kom de nya bubblorna på en ny plats på samma fönster och bakluckan. Repareras igen av mig.
Samma hÀnder dag 2, 3 och 4. Det kostar pengar och tid för mig att reparera sjÀlv hela tiden då jag måste köra till ett varmt stÀlle med ström til vÀrmepistolen. Den står i ett varmt garage annars.
NÀr du levererar bilen för att få en "professionell" solfilm och "professionell" montering, förvÀntar du att allt ska vara perfekt och bra. KundtjÀnst hos soyafilm skrev till mig at "bubblor rör sig och ser olika ut under torktiden på 3-4 veckor." Det Àr inte sant, jag har frågat andra monteringssenter. Jag har tonat många bilar med film från biltema och det torkade snabbt och det kom inga bubblor.
Gör dig sjÀlv en tjÀnst, hitta ett annat företag, det finns många av dom. Eller gör jobbet sjÀlv. Så slipper du åka tillbaks till soyafilm varje dag för att få bort bubblor osv.

Soyafilm.se - Solfilm Toning ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹