レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr en Ã¥lderman, och minns Space2U frÃ¥n urminnes tider. Och Àr sÃ¥ glad att deras support Àr supersnabb och lösnings-orienterad. Som webbutvecklare har jag varit pÃ¥ mÃ¥nga webhotell - men de fle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi hade problem med att bestÀllda och betalda tredjepartscertifikat inte genererades. Detta resulterade i en viss nedtid dÃ¥ det upptÀcktes pÃ¥ utgÃ¥ngsdagen. Snabb och seriös respons, samt vidare hanter... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har hostat min egen domÀn hos Space2u sedan 90-talet. Det hette annat en gÃ¥ng i tiden. Det Àr inte ofta jag behöver hjÀlp med nÃ¥got, det mesta kan jag klura ut i grÀnssnittet. Men Àven om... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supportteknikerna hos Space2u.com besvarade mina framstÀllningar föredömligt snabbt men Àven uthÃ¥lligt eftersom den första feldiagnosen visade sig inte vara korrekt. Felen i mina instÀllningar i dator... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブ ホスティング サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Med 16 års erfarenhet vet vi vad det Àr våra kunder vill ha. Vi erbjuder er stabil norrlÀndsk kvalitetshosting till konkurrenskraftiga priser

• Viktoriagatan 2, 872 35, Kramfors, スりェヌデン

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra och personlig support

Mycket bra och personlig support.
Genomgående tillmötesgående och kunnig personal i supporten. Rekommenderas absolut!
Ett litet minus för att företaget envisas med att behålla en del gamla (mail-)servrar som inte uppgraderats på evigheter men det Àr ju inte personalens fel.

2021幎10月6日
自発的なレビュヌ

Föredöme!

NÀstan för bra
Har anvÀnt Space2u till företaget som webhotell i många år, stabilt, vÀlfungerande och definitivt prisvÀrt.

De, ytterst få, tillfÀllen då jag kontaktat dem under denna tiden har jag alltid blivit imponerad av hur serviceminded de Àr! Alltid bra och trevligt bemötande.
Kort sagt, friktionsfritt och med mycket bra personal!

Var stolta, Ni Àr ett kanonteam. 👍

Robert P