レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snabb, professionell och vÀldigt bra resultat vid leverans av hemsida. Dessutom till ett rimligt pris. Kan varmt rekommendera Sussie och Nyttodata.

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill verkligen tacka Nytto Data och dess personal för den hjÀlp jag fick nÀr jag fÃ¥tt ett konstigt mejl frÃ¥n Facebook. Tog kontakt med dem och fick komma dit. Dom visste precis vad som skulle göra... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft mÃ¥ngÃ¥rig kontakt, 32 Ã¥r, med Nyttodata, men det Àr inte frÀmst företaget, utan personalen som utgör ansiktet utÃ¥t. Alltid fÃ¥ hjÀlp och snabbt, glada miner och frÃ¥gorna lösta. En personli... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bra personlig service. Personalen var måna om att jag blev nöjd och lade ner mycket arbete för att jag skulle få det som passar just mig.

䌁業情報

1. ビゞネスずITのコンサルタント代理店
  2. 財務䌚蚈゜フト䌚瀟
  3. コピヌ機修理業
  4. プリンタヌ修理業
  5. りェブ ホスティング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi på Nyttodata är din trygghet i den vardagliga IT-driften och är formbara efter våra kunders behov och önskemål. Nyttodata är företaget som kan erbjuda helhetslösningar, för den lilla till den stora kunden. Vi kan, som helhetsleverantör, hjälpa dig och ditt företag inför små och stora förändringar eller investeringar på IT- sidan. Våra IT-konsulter kan driva eller hjälpa till med företagets IT-projekt från planering till genomförande. Vi erbjuder it-tjÀnster, webbhotell, webbtjÀnster, IT-drift, affÀrssystem Pyramid, Nova Office, Microsoft 365. Vi erbjuder försÀljning med programvaror, datorer, serverlösningar, kopiatorer och skrivare samt förbrukning, kassa och butikslösningar, sÀkerhet och nÀtverk, konferenslösningar och IP-telefoni. CADprogram och Adobes layoutprogram samt hela Microsofts programportfölj erbjuder vi samt Àven antivirusprogram. Inom webb har vi webbhotell för hemsidor och e-post samt online backup, bokningsschema och hostning av servers. Vi skapar Àven hemsidor

4.7

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snabbt och professionellt

2026幎3月13日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Roligt att du uppskattar din nya hemsida och tack för ditt fina omdöme.

Ha en trevlig helg!
/Nyttodata med personal

5぀星のうち5の評䟡

Superbra bemötande och gott samarbete

Superbra bemötande och gott samarbete under resan med att förnya vår hemsida.

2026幎1月30日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Tack att du tog dig tid att berÀtta om dina erfarenheter, det uppskattar vi.

Ha en fortsatt fin dag,
önskar Nyttodata med personal

5぀星のうち5の評䟡

Ett mycket bra företag inom IT

Ett mycket bra företag inom IT, snabb hjÀlp och kompetenta.

2026幎1月15日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Tack Martin för att du delar med dig av dina erfarenheter.

Vi uppskattar att arbeta med er som kund också.

Ha en fortsatt fin dag
/Nyttodatas Personal

5぀星のうち5の評䟡

jÀttebra hjÀlp och mycket trevligt

jÀttebra hjÀlp och mycket trevligt bemötande

2025幎10月28日

Hej Birgitta
Tack för att du tog dig tid och berÀttade om dina erfarenheter. Det uppskattar vi.

Ha en fortsatt fin dag och vÀlkommen åter!

/Personalen på Nyttodata

5぀星のうち5の評䟡

Gott bemötande, kunnig, hjÀlpsam och serviceinriktad personal.personal

2025幎10月8日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme och det Àr glÀdjande att lÀsa att du Àr nöjd med våra sÀljare på Nyttodata.

Lycka till med din nya investering och har du någon fråga så finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Ha en fortsatt fin x-höst,
önskar Nyttodatas personal

5぀星のうち5の評䟡

Trevligt bemötande och hög servicenivå!

Vi får alltid bra service både vid bestÀllning av produkter och installation på plats. Allt funkar och bra produkter!

2025幎9月18日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Stort tack för ditt positiva omdöme.
Det Àr trevligt att lÀsa att ni Àr nöjda med oss och våra produkter.

Vi på Nyttodata uppskattar att ha er som kund också.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och trevligt bemötande.

Snabb leverans och trevligt bemötande.

2025幎8月22日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Vi Àr glada att lÀsa att du Àr nöjd med våra produkter och tjÀnster samt gav oss fem stjÀrnor.

Trevlig helg önskar alla på Nyttodata

Nyttodata

Nyttodata har varit fantastiska genom alla år!
Håller på att "slussa" ut andra liknande företag och enbart!
Man får snabbt svar o hjÀlp som nÀr min dator började ge upp - supersnabb leverans!
Rekommenderar varmt Nyttodata alla dagar!

2025幎6月18日

Hej Marian
Varmt tack för din rekommendation och att du tog dig tid att berÀtta om dina erfarenheter, det uppskattar vi.
Hoppas att du kommer att trivas med din nya CAD-dator.
Soliga hÀlsningar önskar vi på Nyttodata

Jag vill verkligen tacka Nytto Data och

Jag vill verkligen tacka Nytto Data och dess personal för den hjÀlp jag fick nÀr jag fått ett konstigt mejl från Facebook. Tog kontakt med dem och fick komma dit. Dom visste precis vad som skulle göras för att ta reda på om det var sant eller falskt. Jag kan verkligen rekommendera NYTTO DATA och den trevliga personalen.

2025幎7月14日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Roligt att du uppskattar vår hjÀlp och tack för ditt fina omdöme. Ha en fortsatt hÀrlig sommar!

5぀星のうち5の評䟡

Alltid bra och snabb service

Alltid bra och snabb service, och ett trevligt bemötande.

2025幎5月15日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme och kul att du Àr nöjd med oss.

5぀星のうち5の評䟡

Bra service och alltid bra datorsupport

Bra service och alltid mycket anvÀndbar och vanlig datorsupport. Aldrig några dolda kostnader. Jag kan varmt rekommendera Nyttodata och speciellt Kenta Mattsson med hans kunskap och snabba bra lösningar.

2025幎3月5日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Tack John för ditt omdöme. Vi Àr tacksamma att du Àr kund hos oss och delar med dig av dina erfarenheter.

SuverÀn service!

Det jag gillade var att de lyssnade efter vilket behov jag hade och tog fram en modell efter det.
Sen att de hjÀlpte mig att komma igång med min nya PC. Skulle absolut rekommendera Nyttodata till mina vÀnner och kollegor!

2025幎1月20日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Tack för din rekommendation. Vi Àr tacksamma att du delar med dig av dina erfarenheter och hoppas att du får mycket glÀdje av datorn.

Nöjd kund

Redan vid första kontakten så kÀndes helt rÀtt. Trevlig personal och snabb återkoppling vid behov.

2025幎1月10日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas att Nyttodata ska fortsÀtta att överraska positivt. Trevlig helg.

5぀星のうち5の評䟡

Fick en vÀldigt fin kontakt frÃ¥n början

Fick en vÀldigt fin kontakt från början och jÀttebra hjÀlp med att hitta just rÀtt cadverktyg för mitt elföretag.
Supernöjd, Tack snÀlla!

2024幎10月29日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att berÀtta om dina erfarenheter, det uppskattar vi. Lycka till nu med CAD-programmen.

5぀星のうち5の評䟡

MÃ¥nga bra produkter och snabba

Många bra produkter och snabba leveranser, t ex nÀr mitt Canonobjektiv gick sönder så hade jag ett nytt dagen efter - Kanon!, plus Àr att ni har flera bra betalningsalternativ. Har alltid blivit nöjd!!

2024幎10月25日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Vad roligt att allt fungerar som det ska och att du Àr nöjd. Hoppas du får mycket glÀdje av produkterna och tack för ditt omdöme.

Kanon företag

Kanon företag! löser alla dataproblem supersnabbt.
Mycket nöjd.

2024幎10月22日

Nyttodata VÀst AB からの回答

HÀrligt att lÀsa att du uppskattar vår hjÀlp och att du delar med dig av dina erfarenheter. Eftersom du Àr anstÀlld på ett företag som anlitar oss för diverse IT-tjÀnster kommer vi att trÀffas flera gånger.

Trevligt Bemötande

Trevligt Bemötande, hjÀlpsamma och snabb sevice

2024幎10月8日

Nyttodata VÀst AB からの回答

Hej Inge, tack för omdömet. Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa till. VÀlkommen åter.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。