レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvide, tÞrre og mÊrkeligt smagende minthÊle med klorlugt og holdbarhed til marts 2027! Spangsberg er ligeglad, pengene spildt do'! Bevares, pÊnt svaret pÃ¥ min email, men, efter flere uheldige ople... もっず芋る

KÞbte 4 Êsker af jeres “romkugle” flÞdeboller i gÃ¥r, i anledningen af min fÞdselsdag, og alle der smagte dem inkl mig selv, blev godt nok skuffede over smagen. Der var intet der havde noget med... もっず芋る

KÞbte 1 pose festmix , hvor der skulle vÊre blandede chokolade i , men ingen chokolade kun blÞde karameller, har skrevet reklamation til Spangsberg , hvor de skriver de skal have bats nummer og sidste... もっず芋る

For SÞren hvor er jeg skuffet. KÞbte en julekalender til mine bÞrnebÞrn der ser ud til at vÊre lidt ekstraordinÊrt (kÊmpestor), men her fÞler jeg mig taget godt og grundigt i bag delen. LÃ¥ge nr... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig skuffende!!

Virkelig skuffende!!! KÞber en spangsberg aftenmix hvor der klart og tydeligt står, at der er 4 forskellige slags chokolade i. I posen skulle der vÊre:
Aften toffee
Aften Rom
Lakrids toffee
Choko karamel.
DESVÆRRE viser det sig at der er fÞlgende i posen:
Aften toffee: INGEN
Aften Rom: 3 stk
Lakrids toffee: 9 stk
Choko karamel: 3 stk.
Det er virkelig skuffende og den blanding vil vi IKKE anbefale til andre. Absolut kedelig!!!
For yderligere, vil jeg gerne uddybe!

2024幎4月24日

Fingeraftryk i chokolade

Vi kÞbte Spangsberg marcipanÊg til os selv og som påskegaver til familiemedlemmer, men da vi åbner dem, så der hvide lodne aftryk i chokolade. Vi taler om det med familen som også kan konstatere det samme.

Klager til kundeservice, som oplyser at det er salte fra medarbejdere i pakningen og at de vil indskÊrpe det for dem.

Tilbyder os 50kr i kompensation, men da vi har fem pakker med problemer Êndrer de holdning og nedsÊtter det til 30kr

Og så tog henvendelsen lige godt 3 uger og masser af mails, rykkere mm

Slut med Spangsberg, dem har vi ikke tillid til mere.

Ps Êrgerligt at se at de går så lidt op i deres kundeservice at de total ignorerer anmeldelserne på trods de kun har lidt over minimumsstjernen

2024幎4月24日
自発的なレビュヌ

KÞber ikke lÊngere noget fra Spangsberg

Jeg er for lÊngst stoppet med at kÞbe Spangsberg pga den lave kvalitet. Jeg har lige fÃ¥et en Êske Aftenstunder’ i gave og Êrgerligt nok er ovenstÃ¥ende bekrÊftet. Vi smagte pÃ¥ det og kasserede resten af Êsken. Det smager simpelthen ikke godt og emmer af dÃ¥rlig kvalitet - som i allerlaveste kvalitet. Vi havde chokolade at sammenligne fra en meget kendt dansk producent, hvilket virkelig understregede Spangsbergs ringe kvalitet.

2024幎3月30日
自発的なレビュヌ

Nu har jeg fulgt Spangsberg siden de

Nu har jeg fulgt Spangsberg siden de startede. Og det er kun gÃ¥et ned ad bakke med smag og kvalitet. Ligesom Bisca . Man bruger ikke chokolade men det meget billigere vekao ! Som smager af h til . Og Spangsberg vil rigtigt gerne sÊlge fra deres "fabriksudsalg" som der er blevet mange af .🫣

2024幎3月8日
自発的なレビュヌ

Endnu en gang en meget god oplevelse i en Spangsberg butik

PÃ¥ vej nordpÃ¥ var jeg i Spangsbergs butikken i Skive. Jeg mÃ¥ sige, at det var en meget god oplevelse. Jeg kÞbte marmelade og lidt chokolade og konstaterede ( jeg tjekkede datoen pÃ¥ flere varer) at varerne i butikken er meget pÊne og friske..Betjeningen var helt i top.😊

2024幎2月21日

Blev råbt ad i Greve Outlet

Blev råbt ad i Greve Outlet
Ingen ekspedient tog imod os. SÃ¥ gik lidt rundt i butikken og fandt varer og stillede mig i kÞ. Stadig ingen Ekspidient. Da et ungt par og jeg havde stÃ¥et der 10 minutter uden at have kontakt med én, gik jeg langsomt og forsigtigt imod baglokalet, og sagde lidt hÞjt ud i luften ‘Undskyld’
 Dét stÃ¥r en dame, som ogsÃ¥ har gÃ¥et rundt i butikken og forbi os i kÞ flere gange. Hun rÃ¥ber ad mig: ‘DU MÅ IKKE GÅ HEROMME’?! Jeg siger, ‘Nej, undskyld, vi ville bare hÞre om der kommer nogen og ekspederer os’? SÃ¥ rÃ¥ber hun ad mig: ‘UUUUUDDD’?! Jeg bliver sÃ¥ forskrÊkket, at jeg efterlader varerne pÃ¥ disken og skynder mig ud. MÃ¥ske hun havde haft en dÃ¥rlig dag, eller bare ville hurtigt hjem? Jeg kommer i hvert fald ikke dér igen. Undskyld forstyrrelsen.

2024幎2月9日

Aften Stunder FORFÆRDELIG SORTIMENT

Fik en Aften Stunder i gave. Aldrig har jeg smagt så ringe chokolade. Det har vÊret en generel ting med alle jeres produkter jeg har prÞvet. Og det ses også udefra de andre kommentarer.

Vi kan starte med de 2 vÊrste i Êsken, en harsk Nougat MariehÞne, og en krystaliseret rom creme i Aften Rom.

En generel forfÊrdelig oplevelse. Smed hele Êsken ud igen.

2024幎2月6日

Skuffende lagersalgs flÞdeboller

Mega skuffet over jeres lagersalgs flÞdeboller . De plejer at vÊre fine med lidt skÞnshedsfejl . Man plejer at kunne se hvad det er for en flÞdebolle man spiser, men ikke denne gang. KÞbte flere kasse hvor nÊsten alle var med kaffesmag uanset om det var Alm eller med kokus osv. mega skuffende og ikk et hit hos fÞdselsdags gÊsterne 🀔 KÞber aldrig flere kasser til selskab igen. En skam 🀔

2024幎1月25日
自発的なレビュヌ

MÃ¥ bare tilslutte mig koret af

MÃ¥ bare tilslutte mig koret af utilfredse kunder. Jeg har spist rigtig mange af jeres flÞdeboller henover de fÞrst Ã¥r efter lanceringen. Jeg stoppede, da kvaliteten markant Êndrede sig. FlÞdebollen er blevet mindre og chokoladen er blevet sÃ¥ tynd at det virkelig kan smages. Det er skuffende at man brander sig pÃ¥ at lave nogle af de bedste flÞdeboller, for bare at vÊlge en rute hvor kvalitet er ligegyldigt, sÃ¥ lÊnge de bliver solgt. Ærgerlig tendens

2024幎1月31日

flÞdeboller

de har flere gange solgt deres flÞdeboller som anden klasse som fÞrste klasse de er ikke i normal store som de plejer at vÊre og de mangler også i omkreds i bunden jeg kÞbte dem fÞrst i superbrugsen og nu i fÞtex på vesterbro i k b h.

2024幎1月21日

Ødelagt Aftenstund :(

KÊre Spangsberg. Jeg har fÃ¥et en Êske chokolade fra Spangsberg, Aftenstunder. Navnet pÃ¥ Êsken lÊgger jo op til et stykke chokolade eller to til en hyggelig aftenstund. Jeg havde set frem til det. Jeg mÃ¥ med beklagelse udtrykke stort ubehag ved oplevelsen. Jeg har nu smagt pÃ¥ alle varianterne. Det gennemgÃ¥ende indtryk er en urimelig dÃ¥rlig kvalitet. Det er billig og dÃ¥rlig chokolade. Har man overhovedet smagt pÃ¥ produktet selv? Øv for en dÃ¥rlig oplevelse. Det MÅ man simpelthen kunne gÞre bedre?

2023幎12月26日

SKAM JER

KØRER 60 KM FOR AT KØBE HOS JERES FABRIKSUDSALG KØBER GODT IND FOR 1000 KR KOMMER HJEM OG SER JERES DÅSER OG ÆSKER IKKE SVARER TIL JERES REKLAMER PÅ TV ER DER 20 FLØDEBOLLER OG FYLDTE DÅSER SAMTIDIG OPDAGER JEG UDLØBSDATOERNE ER LIGE OM LIDT I SKULLE SKAMME JER

2023幎12月6日